Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamenkaa wrote:nie nic nie wiedzialam na USg tez go nie bylo widać dopiero po stosunku na ktory sie odażyłam i to lekki dostałam krwawien Juz nigdy wiecej nie bede sie kochac ...
Oby tylko dotrwac do czerwca...
Mam zakas współzycia.
Kamenkaa bardzo Ci współczuję! Odpoczywaj i na pewno będzie dobrze! Jesteś pod dobrą opieką, z dzidzią ok, więc bądź dobrej myśli.
Mi lekarz jeszcze w czasie starań powtarzał, że po zajściu w ciążę będę miała zakaz współżycia, ze względu na wcześniejsze poronienie. Myślałam, że to takie "dmuchanie na zimne", ale jak czytam jak to było u Ciebie, to przekonuję się, że jednak coś w tym musi być.
Mąż już jajko chce znieść i wciąż pyta jak długo będziemy mieli ten zakaz. Rozumie, że to dla dobra dziecka, ale i tak jest mu ciężko. Może jak mu poopowiadam, co się może zdarzyć po stosunku, to będzie mu łatwiej się z tym zakazem pogodzić...kamenkaa lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
U nas też ze względu na plamienia i poronienie wcześniejsze celibat. Ale ja niestety miewam w nocy samoistne orgazmy - jakoś tak jest, że na początku ciąży libido mi szaleje
i po nich zawsze mam potem skurcze i większe plamienia
ale nie jestem w stanie nad tym zapanować.
-
nick nieaktualny
-
U Nas seks rzadko. Po pierwsze z obawy, po drugie dlatego, że warunki niesprzyjające
mąż jęczy, marudzi, ale niedługo będziemy na swoim to nadrobimy trochę
Co do badań to ja nie robię nic nadprogramowego. Nie mam zamiaru się stresować, martwić. W pierwszej ciąży nie robiłam nic nadprogramowego i tym razem też nie będziemy. Ja tez nie należę do wysokiego ryzyka. Moja ginka sprawdza przezierność karkową, kość nosową i raczej jest dokładna przy badaniu usg, więc ta norma mi wystarcza. -
Hej
Dziewczyny super relacje z wizyt ! Piękne zdjęcia, nooo już siedzą w nas śliczne małe człowieczki
Kourtney cieszę się, że wszystko się dobrze skończyłoKamień z serca...
mmarzenak kciuki za wizytę
Quatriona za Ciebie również kciuki
miluszka czekam na relacje
kamenkaa ojej !! Dobrze, że szybko zareagowaliście ... Odpoczywaj, musi być dobrze..
U nas z przytulankami znacznie się skróciło, ale to głównie dla tego że moje libido spadło... Nie chce mi się po prostu...
A mój syn dziś wstał o 11:20... Wczoraj byliśmy na basenie i się wyszalał
mmarzenak, Kourtney, kamenkaa, miluszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz po wizycie
Jestem wszystko super. Wyniki pappy w normie. Niskie ryzyko. Wiecnic tylko sie cieszyc.
A ginekolog wykazal sie dzisiaj naprawde. Powital mnie z bukietem i jakas ksiazka o dzieciach w ramach przeprosin. Napraede srrasznie mu przykro i mowil ze zaluje ze nie zbadal tego nt kilka razy i ze bierze wine na siebie za caly moj stres. I powiedzial ze prywatnie moze tez dolozyc sie do nas na ten nifty. Ale powiedzialam mu juz ze nie musi. Ze rozumiem ze kazdy mogl popelnic blad. Ale ogolnie mega postawammarzenak, Madzik84, oleandra, Helen, kirys, wisnia11, bloodflower, Abra, kamenkaa, myszaaa, Magda34, Misia15, Helenucha Klucha, xpaulinax, Kawokado, Frozenka, Joana33, Flakonik, Zołzi, Dorjana, ansad, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny