Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
DZiewczyny ja wróciłam z usg, pierwszy raz przez brzuch, myślałam, że w 10 tygodniu jeszcze dopochwowo. Gin powiedziała, że wszystko dobrze. Dzidziuś skakał jak niemądry, to niesamowite, jak dziecko się rusza w naszym brzuszku.
9 grudnia mam prenatalne hmm ....... z programu. Ze względu na moje problemy zdrowotne. Nie wiedziałam, że astma i problemy z sercem kwalifikują do badania z nfz. Wiecie, może to głupie, ale trochę mnie to zmartwiło, czemu tak.. czy aby pani doktor czegoś nie zobaczyła i nie chcąc mnie jeszcze straszyć po prostu nic nie powiedziała, że coś nie gra. Będę trochę schizować do tego 9 grudnia.
Jakoś mi coś nie pasuje, jakbym umiała dodać zdjęcie to bym wam pokaza co na tym zdjęciu usg dziwne jest..tylko nie myślcie, że ze mnie taka panikara. Głowa dziecka taka duża, tył głowy wręcz ogromny, oglądałam wasze zdjęcia i żadne ze zdjęć nie przedstawia takiej głowy u dzidziusia.
Niezła ze mnie panikarammarzenak lubi tę wiadomość
-
Madzik84 wrote:Bloodflower, co u Ciebie? Jak zdrowie i samopoczucie? :*
Zołzi, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Bloodflower, pomalutku będzie coraz lepiej :* Silna z Ciebie kobita! Wierzę, że już teraz wszystko się ułoży po Twojej myśli :* Życzę Ci tego z całego serducha!
A co Twój lekarz mówi? Wszystko ładnie się oczyściło/wygoiło? Kiedy dostaniesz zielone światło do ponownych starań? Musisz jakieś dodatkowe badania robić?[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
bloodflower wrote:Madzik staram sie jak moge. POwiem szczerze, ze myslalam, ze ogladanie Waszych zdjec mnie dobije, ale tak nie jest. Owszem pojawia sie zal ze to nie moje zdjecia, ale z drugiej strony czuje sie radosna, ze u Was wszystko dobrze. Wiec traktuje t jako tez swoista psychoterapie
Kochana nie zrozum mnie źle, ale myślę, że łatwiej jest na pewno pozbierać się jak ciąża jest mega młoda. I organizm sam szybciej się regeneruje. Kiedyś czytałam w necie o selekcji naturalnej i o tak młodych ciążach, że organizm wie, co robi kiedy nie utrzymuje zarodka. Że często takie ciąże są chore, wadliwe. Trzymam kciuki, żeby kolejna zakończyła się conajmniej 38 tyg ze szczęśliwym finałem. A planujecie znów się starać? Czy chcecie odczekać?
A ja dziś mam okropny dzień. Syn mnie tak z równowagi wyprowadził, że myślałam, że wyjdę z siebie. Wylał mi gówniarz zupę na łóżko i to z premedytacją. Cały materac zapalny, pościel. Wpadłam w taki szał, że myślałam, że sąsiedzi mnie usłyszą. Teraz pomieszkujemy u babci, bo sprzedaliśmy swój dom. Czekamy na mieszkanie. Więc pościel i wszystko inne pochowane. Jedynie jedna sztuka wszystkiego. Chyba będę musiała w tesco kupić prześcieradło, bo te zalane nie wyschnie do wieczora. -
Witajcie dziewczyny
podczytuje Was cały czas ale nie miałam sił pisać na telefonie bo się tylko wkurzam.
Od piątku siedzę w domu. Powinnam iść w poniedziałek do pracy ale w niedzielę zadzwonił szef i zapytał czy nie chcę iść na zwolnienie bo widzi że już się męczę po tylu godzinach. Dlaczego miałabym się nie zgodzić. Tylko, że lekarz nie był chętny aby dać mi chorobowe. W końcu się zgodził ale zadowolony nie był. Nic nie może być proste wiecznie coś pod górkęTrochę mnie to wszystko smuci i tylko się denerwuje. Człowiek chce dobrze a jest jak jest.
Cieszę się z Waszych pozytywnych wieści i czekam z nadzieją na kolejne.
Mnie też w nocy męczą orgazmy hehe czasem nawet nie wiem czy mi się to sniło czy to prawdaze wpółżyciem się nie wstrzymujemy ale też nie robimy tego za często raz w tygodniu to już maks:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 17:26
-
Dziewczyny mam pytanie
wiem ze to jeszcze duzo za wczesnie na ruchy, ale czy wy tez czujecie takie " bąbelki" ? ja czuje zazwyczaj ajk juz klade sie wieczorem tylko wtedy gdy leze na plasko na plecach
jak przyloze reke to czuc je dosc mocno.
-
eidth wrote:Ja też miałam dzisiaj badanie genetyczne
Z malenstwem wszystko idealnie. Wszystkie wyniki idealne...to badanie było jakieś magicznena początku dzidziuś nie chciał się poruszyć a jak powiedziałam żeby nie spało to od razu zaczęło skakać
Przeziernosc 1,61
CRL 64,7 mm
Serduszko bije 158/minutę
Łożysko wysoko na tylnej ścianie
No i najważniejsze...będzie chłopak ! Lekarka mówiła że tak sterczy penisek że nie można się pomylić
Gratulacje!!! Jakie słodkie zdjęcia, zwłaszcza to jak siedzi, po prostu wymiata
Ja nawet nie wiem kiedy będę miała genetyczne, chodzę prywatnie do gina i jeszcze go nie zapytałam czy on mi je zrobi i kiedy, a sam nic nie mówił. Muszę zapytać na następnej wizycie, a to dopiero 7 grudnia. Zazdroszczę tym, które już są po tym badaniu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 17:51
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
maczka32 wrote:Dziewczyny mam pytanie
wiem ze to jeszcze duzo za wczesnie na ruchy, ale czy wy tez czujecie takie " bąbelki" ? ja czuje zazwyczaj ajk juz klade sie wieczorem tylko wtedy gdy leze na plasko na plecach
jak przyloze reke to czuc je dosc mocno.
maczka32, miluszka, Zołzi lubią tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moje malenstwo zdrowe:)nt 1,4:) crl 6,18cm.
Na 70% bedzie to dziewczynka! Hurra!Helenucha Klucha, Pati_89, Magda34, Madzik84, Kourtney, kirys, miluszka, Kawokado, kamenkaa, Paula222, Zołzi, madziak2202, Nelus, Frozenka, xpaulinax, wisnia11, dais lubią tę wiadomość