Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnieLov wrote:Witam się w ten pochmurny dzień
Majcia na weekend pojechała do babci:) My z tej okazji spaliśmy do 11:D
A pod wieczór jedziemy na pizze i do kina na listy do M2 - takich dni właśnie nam brakowało.
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt:)
Miluszka cudny synuś
My wczoraj tak rozmawialiśmy i stwierdziliśmy że synuś będzie miał na imię Borys
Pokoik w myślach mam zaplanowany i od 15 tygodnia od USG zaczynam wariować z wyprawką, nie mogę się już doczekać
Wózek też już upatrzyliśmy jak na razie poza stokke przeważa również wózek mima, jak go zobaczyłam na żywo, ahhh jest cudny
-
Frozenka wrote:U nas nie ma możliwości zbadania na izbie położniczo ginekologicznej bez przyjęcia na oddział. Chociażby dlatego, że nie mają tam usg, a drugi powód to nie zwrócenie kasy z NFZ bez pozostania 3 dób w szpitalu. W sumie ja się nie zdziwiłam. Mimo zmiany ordynatora nic się tam nie zmieniło.
W ciąży poronionej pierwsze usg w szpitalu miałam robione po 1.5 dniu leżenia - dodam, że zgłosiłam się z dość mocnym krwawieniem. Najpierw sprawdzali hcg, progesteron, grupę krwi , zwykle badanie gin. A po 1.5dnia dopiero usg.u nas robią bez gadania.
-
Paula1991 wrote:Mam na 12.00 czyli 13 Polskiego czasu a Ty?
Ja mam na 14 :20To będziesz wiedzieć pierwsza co i jak
Co do usg na izbie przyjęć, u nas robią. Ale zawsze taka łaska przy tym jakby pół pensji mieli oddać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 18:00
Paula1991 lubi tę wiadomość
-
Znalazlam fajne rozpoznanie miedzy plciami, moze komus sie przyda
Frozenka niestety roznie w szpitalach bywa. Ciesze sie ze wszystko dobrze, mam nadzieje ze niebawem dowiesz sie skad plamienia albo ze w ogole juz sie nie pojawia.
My jutro jedziemy kupic lozeczko, wymarzylo nam sie okragle, stokke, ale jest zbyt drogie. Zdecydowalismy sie na tanszy wariant:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 19:27
Helen, Paula1991, Kourtney, ansad lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry drogie mamuski co slychac?
))))))
Powiem wam, ze nie wierzylam, ze kiedykolwiek bede sie tak cieszyc, ze biore czopki! Ale dzisiaj po prostu wymioty i mdlosci jak reka odjal!Madzik84, xpaulinax lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Dzien dobry drogie mamuski co slychac?
))))))
Powiem wam, ze nie wierzylam, ze kiedykolwiek bede sie tak cieszyc, ze biore czopki! Ale dzisiaj po prostu wymioty i mdlosci jak reka odjal!
To najważniejsze, że przeszło:)
Ja dzis walcze z bólem głowyMagda34
-
Patutka wrote:Nigdy nie mialam zgagi wlasnie, az pytakam mamy czy to na pewno zgaga hahaha. jeju ja mam nadzieje, ze bedzie facet....
O to widzę, że tez tak bardzo chcesz jak i ja. Choć ja juz troche stracilam nadzieję na syna po tych prenatalnych, bo jakby byl siusiak to raczej ta pani dr by zauważyła na takim sprzęcieMagda34
-
AnnieLov wrote:Witam się w ten pochmurny dzień
Majcia na weekend pojechała do babci:) My z tej okazji spaliśmy do 11:D
A pod wieczór jedziemy na pizze i do kina na listy do M2 - takich dni właśnie nam brakowało.
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt:)
Miluszka cudny synuś
My wczoraj tak rozmawialiśmy i stwierdziliśmy że synuś będzie miał na imię Borys