Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mili_Vanilli wrote:A ja się pochwalę, że wczoraj ufarbowałam sobie włosy
Odrost miałam od sierpnia, farbowałam zawsze co miesiąc, odkąd przyciemniłam włosy, miesięczny odrost doprowadzał mnie do szału
We wrześniu już nie zdążyłam ufarbować , bo dowiedziałam się o ciąży, i tak chodziłam z siwawym odrostem. W końcu wyglądam jak człowiek i samopoczucie od razu lepsze
Ja wczoraj też wreszcie zdecydowałam się na farbowanie i już nie muszę kombinować jak ukryć odrosty
-
nick nieaktualny
-
Malena pewnie macica
Hehe wcześniej źle przeczytałam i myślałam że w nicku masz Milena
Co do zgagi, ja na koniec ciąży z synkiem miałam taką, że mało nie zwracałam, aż plułam tak mi podchodziło. A synek... Jakoś bujnen czuprynki nie miałMiał włosy ale cieniutkie i rzadkie
-
xpaulinax wrote:Zabobony, zabobony i "duby bab smalone" jak pisał Mickiewicz
Akurat zgaga i dziecko z czupryną to jeden z wielu mitów dotyczących ciąży, dziewczyny
xpaulinax lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Malena pewnie macica
Hehe wcześniej źle przeczytałam i myślałam że w nicku masz Milena
Co do zgagi, ja na koniec ciąży z synkiem miałam taką, że mało nie zwracałam, aż plułam tak mi podchodziło. A synek... Jakoś bujnen czuprynki nie miałMiał włosy ale cieniutkie i rzadkie
Hehe nie mówię, ze moja miała czupryne, że szło kucyki robić czy warkocze pleść, ale miala czarną główkę, bo miała tyle czarnych włosków. Potem jej się wytarly z tyłu:)Magda34
-
Jej już też bym chciała być w drugiem trymestrze...liczę po ciuchu na przypływ energii w tym okresie, bo teraz to lipa. Dzisiaj wg belly mija okres największego zagrozenia utraty Kropka, więc lekka ulga.
8 grudnia mam usg prenatlane, powiem Wam dziewczyny że się boję, staram sie nie myśleć o tym za duzo, ale stracha mam. Najgorsze że mam je w środku dnia, będę musiała wyrwać się z pracy i będe sama bez męża. Chyba zawału tam dostanę, zwłaszcza że lekka ze mnie panikaraxpaulinax, Frozenka lubią tę wiadomość
-
Hej witam się w 14 tygodniu
teraz mam nadzieję że już będzie z górki
u mnie dzisiaj bardzo leniwa niedziela
pozdrawiam wszystkie mamusie! Super że tyle nas jest
Magda34, Madzik84, Kourtney, Helenucha Klucha, Kawokado, xpaulinax lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLohoho jeszcze tydzien do wesela
Alez mam stresa...i u nas nadal malo kto wie o ciazy. Tylko nasi rodzice. Rodzenstwo i moje najblizsze przyjaciolki. A wszelka dalsza rodzina i reszta dowie sie na weseluMadzik84, kamenkaa, Kawokado, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLila2703 wrote:Jej już też bym chciała być w drugiem trymestrze...liczę po ciuchu na przypływ energii w tym okresie, bo teraz to lipa. Dzisiaj wg belly mija okres największego zagrozenia utraty Kropka, więc lekka ulga.
8 grudnia mam usg prenatlane, powiem Wam dziewczyny że się boję, staram sie nie myśleć o tym za duzo, ale stracha mam. Najgorsze że mam je w środku dnia, będę musiała wyrwać się z pracy i będe sama bez męża. Chyba zawału tam dostanę, zwłaszcza że lekka ze mnie panikara -
witam Malena
Ja dzisiaj mialam przyplyw energii i ogarnelam mieszkanie, mam nadzieje ze nie przesadzilam z ruszaniem sie
Jutro jade po wyniki pappa a za tydzien podgladanie fasolki
Misia czemu 14 jak masz napisane 13 i 1 dzien ? W sumie na belly u mnie tez dzisiaj pisalo ze 14 ale 13 tyg i 0 dniMalena91 lubi tę wiadomość
-
Dziś wdepłam do H&M a tam skarpeteczki, rajtuzki, czapeczki, buciki takie malusie - wszystko w przedziale cenowym 2-5 zł
Większość kupiłam po 2 zł (np. dwupak rajtuz, butki z napisem I
MAM & I
DAD). Nawet jak nie trafiłam z płcią (niektóre różowe), to dam moim przyjaciółkom - któraś z nas czterech na pewno urodzi dziewczynkę
Mam nadzieję, że to będę JA
Jutro USG!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 17:46
Paula1991, Kourtney, Magda34, kamenkaa, Madzik84, Malena91, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:witam Malena
Ja dzisiaj mialam przyplyw energii i ogarnelam mieszkanie, mam nadzieje ze nie przesadzilam z ruszaniem sie
Jutro jade po wyniki pappa a za tydzien podgladanie fasolki
Misia czemu 14 jak masz napisane 13 i 1 dzien ? W sumie na belly u mnie tez dzisiaj pisalo ze 14 ale 13 tyg i 0 dni
Lekarze licza skonczone tygodnie, czyli 13t1d to dla lekarza jest 13 tydzien.
tak jak u mnie, kalkulatory mowia ze jestem w 10 tygodniu (9t6d), ale dla lekarz na wizycie bylam w 9 tygodniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 18:17
Misia15 lubi tę wiadomość