Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kuleczka777 wrote:Ja chce kupić "ciężarówką przez 9 miesięcy" i "język niemowląt" a dla męża "dziecko dla odważnych"
Mam książkę "ciężarówka przez 9 miesięcy" i jest super. Mój mąż uwielbia ja czytać i za każdym razem jak zaczynam nowy tydzień to sięga do książki i czyta rozdziałkuleczka777, Kawokado lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
dzień dobry, chciałam się przywitać z sąsiedniego wątku lipiec 2016 i pogratulować Wam wszystkim
Sama urodziłam się w czerwcu i zawsze chciałam rodzić w czerwcu.
Zapewne spełni się, gdyż w brzuchu mam 2 małe szkraby i na pewno nie wysiedzą do terminowego lipcaPati_89, mmarzenak, Paula222, kuleczka777, Paula1991, Kourtney, Kawokado, ansad, Helenucha Klucha, Madzik84, HoniKa89, Misia15, xpaulinax, Lila2703 lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualnyJa właśnie posiadam "w oczekiwaniu na dziecko" "język niemowląt" - polecam.. wiele się nauczyłam i przez to moje dziecko nauczyło się samo zasypiać
następną jaką mam to "W Paryżu dzieci nie grymaszą" - też polecam "pierwszy rok życia dziecka" a dla męża mam "Ratunku! Będę ojcem" i "ja,TATA"
-
nick nieaktualny
-
Paula1991 wrote:Madzia idź do lekarza, u mnie też pogoda byle jaka dostałam zwolnienie w pracy na tydzień bo też jakaś gorączka mnie łapie i nie mogę spać po nocach. Lekarz powiedział żebym wzięła sobie tydzień wolnego i się zregenerowala. Ciesze się nawet bo akurat za tydzień w czwartek mam usg a w środę spotkanie z położna także mogę sobie odpoczywać przed wizytami
W pracy się pewnie to nie spodobało, ale co tam dziecko jest dla mnie ważniejsze niż ten sklep
Ansad śliczna dzidzia ♡ ja 4d będę robić na Święta i juz nie mogę się doczekać
Paula1991 jutro mam wizyte u lekarza rodzinnego mam nadzieje ze pomoze mi... boje sie zeby nic sie nie wydarzylo dzidziusiowi a kolejne usg mam 9,12,2015 na 8 rano Boziuuu zeby wszystko bylo ok i zebym mogla zobaczyc malenstwo na monitorkuPaula1991 lubi tę wiadomość
nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
dais wrote:Gratulacje blizniakow. Ja mialam przeczucie ze beda blizniaki (w sumie po wmawianiu tego przez moja mame), ale poki co pokazal sie jeden dzidzius
Moze zajrze do tej ksiazki skoro ja tak polecacie
Jeszcze jest druga część tej książki "Dzieciozmagania. Z maluchem przez pierwsze 5 lat" -
Kuleczka ja dzieciozmagania zażyczyłam sobie od męża na urodziny w kwietniu
Ciężarówką przez 9 miesięcy jest rewelacyjne! Obrazek z 4 tygodnia mam w awatarze
Za każdym razem jak wymiotuje w głowie brzmi mi "elegancja, blask. szyk"
No i to z obecnego mojego 15 tygodnia "próba poczucia się zwiewnie i kobieco - zastrzelcie mnie" hahah tak sie czułam w niedziele przed wyjściem do znajomych
kuleczka777, Paula1991 lubią tę wiadomość
-
To ja sobie chyba zażyczę dzieciozmagania pod choinkę bo dostałam już poduszkę na dzisiejsze urodziny
Mężowi właśnie kupiłam już dziecko dla odważnych i pomocy jestem tatą. Dostanie pod choinkę
Patrzę na tą ciężarówkę ale nigdzie nie mogę znaleźć w dobrej ceniedais, Madzik84, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:To ja sobie chyba zażyczę dzieciozmagania pod choinkę bo dostałam już poduszkę na dzisiejsze urodziny
Mężowi właśnie kupiłam już dziecko dla odważnych i pomocy jestem tatą. Dostanie pod choinkę
Patrzę na tą ciężarówkę ale nigdzie nie mogę znaleźć w dobrej cenie
Czytalam jezyk niemowlat bardzo przydatna książka. Poszukam bo chyba mam na pdf.
W Paryzu dzieci nie grymasza tez ciekawa pozycja:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNanatasza wrote:dzień dobry, chciałam się przywitać z sąsiedniego wątku lipiec 2016 i pogratulować Wam wszystkim
Sama urodziłam się w czerwcu i zawsze chciałam rodzić w czerwcu.
Zapewne spełni się, gdyż w brzuchu mam 2 małe szkraby i na pewno nie wysiedzą do terminowego lipcaa na ktorego masz termin? Z checia dopisze cie tez do nas bo pewbie blizniaki wyjda troszke szybciej w czerwcu
-
HoniKa89 wrote:Ansad dziękuję za słowa otuchy
Paula222 ja niestety też jestem straszna płaczka
haha no i ja też, wzruszam się aż nadto:D
Dziewczyny a też macie głupie sny?? Ostatnio śniło mi się, że strzelał do mnie kolega jeszcze z liceum. Innym razem, ze rozmawiałam z wiewiórką... Codziennie co innego:D Czuję się jak wariatka:D
Paula1991, Madzik84 lubią tę wiadomość