Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. znacie jakiegoś dobrego endokrynologa w Warszawie? potrzebny na już. Niskie TSH w 12tc.
-
kuleczka777 wrote:Miluszka ja Ci mogę przesłać jutro na maila jak chcesz.
AnnieLov nie wiem czy w Empiku będzie bo na necie pisze że niedostępnadodałam Cię do przyjaciółek, jak zaakceptujesz wyślę Ci adres e-mail
Wszystkiego najlepszego w dniu Urodzin -
Angela85 wrote:Cześć dziewczyny. znacie jakiegoś dobrego endokrynologa w Warszawie? potrzebny na już. Niskie TSH w 12tc.
Jak dla mnie najlepszy z trzech u ktorych bylam+leczyl moja mame: )2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
dziękuję
-
Patutka wrote:Jednak jeszcze mnie nie wzieli, ciesze sie spokojem w domu:))
Ale czy Ty mowisz o slubie Kochana?
Jesli tak to mu slub Juz od roku mamy zaplanowany i zaliczki powplacane:) wiec to akurat u nas brzdac nic nie zmienil:) bo slub by byl z dzidzia przed lub nie:)
Miałam na myśli zaręczyny. Jak coś pokręciłam, to wybacz, dzisiaj nie jestem sobą... :*
A jak się czujesz?[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Angela zrob jeszcze raz badania bo mitez wyszedl niski a za tydzien mi wyszlo ok za to ft 3 cos znowu podskoczylo i kazal brac prenatal clasic i mam za niedługo zrobic jeszcze raz wyniki
Miluszka dzieki, dobrze ze napisalas bo bym czekała na wiadomościjutro Wam powysylam ta książkę.
Ja dzisiaj mam wilczy apetyt jadlabym co chwile.
Patutka byle dalej od wymiotówJagoda_123 lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:Zareczyny dwa lata temu byly Kochana:). Wiec munelo trovhe:D
A dziekuje Kochana, w miare dobrze dzis mdlosci ani wymiotow nie bylo Ale na potege pije herbate z cytryna i sokiem malinowym i ten prenalen. Moze ta cytryna pomaga na mdlosci i wymioty ^^
A tak to katar mnie wykancza.
A co u Ciebie, jak samopoczucie?
Jak mozesz przyjmij mnie do przyjaciolek chcialam o cos zapytac Ale to nie tak na forum.
O matko i córko, to ja już się nie odzywam dzisiaj, bo siermiężnie nie ogarniam!Przepraszam! :* Nie wiem, gdzie ja mam głowę. Tak to jest, jak padnę, zaśpię, a później próbuję nadrobić szybko zaległości na forum.
Zaproszenie przyjęłamJakoś mało wyraźnie belly pokazuje info o zaproszeniu, dobrze że mówisz, bo tak to by mi wisiało dniami
Poczłapałam dzisiaj na ogólne moczu, bo nie daję rady już z pęcherzemPiję sok 100% z żurawiny, wcinam suszoną żurawinę, dużo piję (nic słodkiego), biorę urosept, wygrzewam się, używam ziołowego antybakteryjnego żelu intymnego i nic. Dramatu nie ma, ale nie przechodzi i martwię się, czy ewentualne bakterie nie zaszkodzą maleństwu. Kiedyś kilka razy zdarzyło mi się krwotoczne zapalenie układu moczowego i panicznie boję się takiego stanu...
Wieczorem zaczyna mnie lekko mdlić i obawiam się, że to jeszcze nie jest mój moment na odstawienie PrevomituZwłaszcza to ślinienie się daje mi do myślenia. Myślałam, że opluję babeczkę w recepcji przychodni
A do drzemki muszę się układać paszczą do góry
Trzymam kciuki, żeby Cię już nie męczyło, sama wiem jak wymioty wykańczająA jak coś, to leć na IP po kroplówkę, bo mi właśnie z odwodnienia pęcherz nawalił.
Na przeziębienie zerknij tutaj, może coś się przyda:
http://domowa.tv/przeziebienie-w-ciazy/[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
kuleczka777 wrote:Ja dzisiaj mam wilczy apetyt jadlabym co chwile.
Patutka byle dalej od wymiotów
Jakbys mogla to mi tez mozesz podeslac, zobacze co Tam ciekawego: )
A w ogole to wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen!
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Kawokado wrote:dziewczyny a napiszcie coś o noszeniu w chuście
strasznie mi się to podoba, ale nie wiem od kiedy można zacząć i czy w ogóle będę umiała
Wiazan nauczylam sie na spotkaniach Klubu Kangura- darmowe spotkania matek chustujacych, gdzie w sumie super spedzalo sie czas. Wiem, ze na slasku (Katowice i Tarnowskie Gory) sa grupy. Podejrzewam, ze w innych miastach tez. Mozna tez zlapac platne warsztaty z chustowania.
Teraz bede uzywala mojej Nati (zwykla chusta tkana) odkad poczuje sie na silach nosic dzidzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 19:51
Kawokado lubi tę wiadomość
-
Kourtney, na pewno wciśniesz się w sukienkę, już niewiele czasu zostało
Kuleczka, wszystkiego najlepszego! zdrowej dzidzi i łatwego porodu
ansad, cudne zdjęcia!
dziewczyny, ja jestem już po wizycie.. tak bardzo odetchnęłam z ulgą! z dzidzią wszystko w porządku! machała mi dzisiaj rączkami i nóżkami... kręciła się i w ogóle... niesamowite uczucie.. serduszko bije, ma obie rączki i nóżki.. wykluczony zespół downa i rozszczep cewy nerwowej.. mój lekarz ma te całe uprawnienia FMF, ale nie robi "typowego" usg genetycznego, tylko przy standardowej wizycie sprawdza te podstawowe parametry, także na usg prenatalne idę już nieco uspokojona - skupie się głównie na podglądaniu mojego dzidziusia:)
skoro moja dzidzia przetrwała te ciężkie, stresujące tygodnie, to już wszystko musi być dobrze...Madzik84, Helenucha Klucha, Nelus, ansad, Magda34, Malena91, fairy_tale, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Madzik, koleżance na zapalenie pęcherza lekarz kazał brać furaginę - może zapytaj swojego, szybciej by Ci przeszło..
aaa i dziewczyny, okazało się, że jednak jestem w 11 tygodniu ciąży, co oznacza, że usg prenatalne będę miała w 13t3d, myślicie, że nie za późno? ;/Madzik84 lubi tę wiadomość
-
Beats super ze wszystko w porządku
z dzidzia
Patutka nie ma sprawy
Jeszcze raz dziekuje za życzenia
Madzik powodzenia z pęcherzem, jakbys miala kiedys problem to wykap sie w slomie, sprawdzone osobiscieja tez mialam problemy i mam bo mi za duzo wychodzi leukocytow i to duzo ponad norme ale oddawalam na posiew to mi wyszlo ze nie ma zadnych bakterii a na normalnym badaniu wychodzi ze sa bakterie, ale taki moj urok jest
Madzik84 lubi tę wiadomość
-
beatas wrote:Madzik, koleżance na zapalenie pęcherza lekarz kazał brać furaginę - może zapytaj swojego, szybciej by Ci przeszło..
aaa i dziewczyny, okazało się, że jednak jestem w 11 tygodniu ciąży, co oznacza, że usg prenatalne będę miała w 13t3d, myślicie, że nie za późno? ;/
Zgłupiałam... Właśnie odebrałam wyniki badania i są podręcznikowe, zero białka, zero ketonów, zero składników patologicznych, wszystko w normie.
Furaginy mimo wszystko się boję"Stosowanie leku w okresie ciąży i karmienia piersią ograniczone jest do przypadków, gdy jest to bezwzględnie konieczne."
Nie za późno, mi lekarz wyznaczył usg genetyczne na 13+5, czyli przedostatni możliwy dzień, ale moja dzidzia jest młodsza o 3 dni
Super, że z Twoim maleństwem wszystko ok
Kuleczka777, kąpię się prawie codziennie dla samego wysiadywania w ciepłej wodzie, wtedy mi lepiej, ale jak tylko wyjdę na spacer to znowu mnie piecze i boli po sikaniuKiedyś miałam krwotoczne zapalenie układu moczowego, ostatnim razem wystarczyła jedna doba, żebym wylądowała na SOR z krwią w pęcherzu, więc teraz panikuję już na zapas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 20:38
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc)