Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
jakka wrote:Pewnie że mam
tylko nie pamiętam jak to wkejalyscie a nie mogę znaleźć strony z instrukcją
przypomnijcie mi proszę
Wchodzisz na http://naforum.zapodaj.net/ , ładujesz zdjęcie i tu wklejasz ostatni linkjakka lubi tę wiadomość
-
A to jajestem zdrowym maleństwem, płec może zdradzę w piątek
Tak mi się wydawało że nie widać reszty bo pisze z tele:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 13:44
Paula222, Helenucha Klucha, Magda34, Malena91, Madzik84, mmarzenak, fairy_tale, ansad, Abra, Kawokado, Kourtney, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
jakka wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/260d39db2fbe.jpg
Tak mi się wydawało że nie widać reszty bo pisze z tele:-(
ślicznościWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 23:12
jakka lubi tę wiadomość
-
madziak2202 wrote:
Zazdroszczę umiejętności kupowania w lumpkach. W Poznaniu mamy ich pełno, od syfnych po takie gdzie są ciuchy Chanel, ale ja nigdy nie mogę nic znaleźć.
Mały Ryś -
Helenucha Klucha wrote:Zazdroszczę umiejętności kupowania w lumpkach. W Poznaniu mamy ich pełno, od syfnych po takie gdzie są ciuchy Chanel, ale ja nigdy nie mogę nic znaleźć.
Mam to samo:/ Niektórzy fajne ciuchy znajdują a ja bylam z 5 razy i nic.
JAKAA piękna fotkaMagda34
-
nick nieaktualny
-
Paula1991 wrote:Mi codziennie jakieś głupoty się śnią, budzę się i się śmieje sama ze swojej wyobraźni
Kuleczka wszystkiego najlepszego !
hej Paula ja tez mam takie dziwne sny codziennie, powiedz mi bo widze mniej wiecej ze jestesmy tak podobnie terminowo w ciazy. czy ty miewasz takie dni kiedy nie masz jako tako zadnych objawow fizycznych ze jestes w ciazy? tak czasem patrze na siebie i oprocz zachwiania emocjonalnego to nie czuje nic w brzuchu... wiecie naczytalam sie o obumarciu ciazy i fixuje chyba se w leb strzelenasze początki starań ( od listopada 2013)
-
jakka wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/260d39db2fbe.jpg
Tak mi się wydawało że nie widać reszty bo pisze z tele:-(
Ale już duży człowieczek!Super fotka
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Quatriona wrote:Dobrze ze nie kota bo mnie moj obsiada caly czas:-) a w ciazy z Hania mialam 2 koty ciagle sie tulace do mnie:-)
Kurcze, a moja kotka totalnie mnie zlewa i nie chce wygrzewać.
Za to przeżyłam szok, jak byłam u teściów. Oni mają taką leciwą kotkę, która generalnie olewa wszystkich i głównie śpi, ostatnio ni stąd ni zowąd wskoczyła mi na kolana i siedziała na nich przez cały nasz pobyt.Kawokado lubi tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:Ja czekam do 07.12
Będziecie sobie kupować jakieś książki ??
Ja usg prenatalne 8.12 i zaczynam mieć stracha.
Kupiłam sobie książkę, "W oczekiwaniu na dziecko", trochę już podczytuję ją , kilka fajnych rzeczy już wyczytałam, momentami jest nawet zabawnaHelen lubi tę wiadomość
-
Helenucha Klucha wrote:Zazdroszczę umiejętności kupowania w lumpkach. W Poznaniu mamy ich pełno, od syfnych po takie gdzie są ciuchy Chanel, ale ja nigdy nie mogę nic znaleźć.
Jakka cudny maluch
ja jutro wizytuje. już nie mogę się doczekać
-
Lila2703 wrote:Kurcze, a moja kotka totalnie mnie zlewa i nie chce wygrzewać.
Za to przeżyłam szok, jak byłam u teściów. Oni mają taką leciwą kotkę, która generalnie olewa wszystkich i głównie śpi, ostatnio ni stąd ni zowąd wskoczyła mi na kolana i siedziała na nich przez cały nasz pobyt.mmarzenak, Madzik84, Karolina_karolina, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Patutka wrote:No to przypominam kolejny raz, A jak Juz bedziesz pamietac Zeby spogladac, to daj znac:D
Dziewczyny, pomocy czy ktoras z Was bierze luteine, miala spokoj od boli brzucha/pachwin/jajnikow A jednak po okolo 2 tyg czasem delikatne sie zdarzaly?
Ja też biorę luteinę i czasami odczuwam ciągnięcia, kłucie i delikatny ból, bez paniki to raczej normalne