Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzik ale w tej slomie wysiadujesz ? Tak ostro to ja nie miałam na szczescie jak Ty
Spróbuj moze zmienic jeszcze plyn do higieny na laktacyd plus jest dla ciężarnych, mi pomogło i miałam jeszcze przepisane tabletki dowcipne nie pamietam jak sie nazywaja ale juz tu pisaly dziewczyny. Mi kazal brac antybiotyk i jutro kończę chociaz posiew wyszedl dobrze. Zobacze po tym antybiotyku wyniki jakie mi wyjdą. -
Nie, po prostu w kąpieli, ciepłolubna jestem
Żel do mycia niedawno zmieniłam na jakiś mega delikatny z kwasem mlekowym, bez parabenów, bez alkoholu, barwników i mydła, Dermapharm.
Super, że już wyniki posiewu masz dobre!Oby tak dalej i już nic nie dokuczało, z pęcherzem nie ma żartów.
Est lubi tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Madzik84 wrote:A dziękuję, właśnie o to chodziło
Już czytam i odpowiadam
Dziewczyny, pomocy czy ktoras z Was bierze luteine, miala spokoj od boli brzucha/pachwin/jajnikow A jednak po okolo 2 tyg czasem delikatne sie zdarzaly?Madzik84 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:
Dziewczyny, pomocy czy ktoras z Was bierze luteine, miala spokoj od boli brzucha/pachwin/jajnikow A jednak po okolo 2 tyg czasem delikatne sie zdarzaly? -
Patutka wrote:
Dziewczyny, pomocy czy ktoras z Was bierze luteine, miala spokoj od boli brzucha/pachwin/jajnikow A jednak po okolo 2 tyg czasem delikatne sie zdarzaly?
Ją biorę luteine i bóli brzucha nie mam ale za to bóle pachwiny i okolic jajników mam bardzo często. Zgłaszałam to lekarzowi to powiedział że to normalne bóle, jeżeli brzuch nie boli i jest miękki to się nie stresowac.Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Madzik to wez sie wykap w slomie na 100 % Ci pomoże, i kup sobie lactacyd żel jest najlepszy ja zmieniłam na niego i odrazu przestalo piec itp.
Patutka ja mam do tej pory takie bole czasami
Ansad nie ma problemuMadzik84 lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:No to przypominam kolejny raz, A jak Juz bedziesz pamietac Zeby spogladac, to daj znac:D
Dziewczyny, pomocy czy ktoras z Was bierze luteine, miala spokoj od boli brzucha/pachwin/jajnikow A jednak po okolo 2 tyg czasem delikatne sie zdarzaly?Adaś ur. 07.05.2016 -
Fzieki za odpowiedz Dziewczyny. Tzn tak jak napisalam ponad 2 tygodnie nie czulam zupelnie nic, od wczoraj w nocy sa to bule najczesciej po prawej stronie, albo podbrzusza... i po proatu zastanawia mnie to czy wszystko okej, ze te bole tak nagle wrocily....2016 🩷
2020 🩵
Misia15 wrote:Ją biorę luteine i bóli brzucha nie mam ale za to bóle pachwiny i okolic jajników mam bardzo często. Zgłaszałam to lekarzowi to powiedział że to normalne bóle, jeżeli brzuch nie boli i jest miękki to się nie stresowac.
Misia15 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Hejo Dziewczyny! U mnie spokój i cisza.
beatas - niestety nie wiemy jaka płeć, lekarz twierdził, że wiarygodna ocena płci jest możliwa jak Maluszek ma ok. 10 cm
Helenucha Klucha - krem z siarką (przynajmniej ten z Barwy) nie ma kwasu salicylowego, ale ma poliakrylamid - też nieciekawy składnik
Helen - wiem ogólnie, że kwasy z kosmetyków mogą przedostać się do krwioobiegu i wpłynąć na rozwój płodu, natomiast nie znam szczegółów działania
kuleczka777 - popieram - Lactacyd jest najlepszy na świecie.
-
jakka wrote:Właśnie zauważyłam że nie ma części mojej wcześniejszej wypowiedzi. Czy tylko ja jej nie widzę czy Wy też nie ?
Też nie widzimy.
Dziś ustaliliśmy z mężem, że mogę wydać stówkę miesięcznie na moje zachcianki dla dzieckanie mogę się doczekać pierwszych zakupów!
xpaulinax lubi tę wiadomość
Mały Ryś