Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kamenkaa wrote:Dzieki za odpowiedz -ale jest ich dośc duzo bo az +25 ;/ i nie wiem czy to moze zagrażać dziecku .
Ide zaraz do lekarza mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Mysle, ze lekarz wie jak sobie z tym radzic.
quinny mood tez bralam pod uwage ale nie przepadam za trzykolkowcami to raz a druga sprawa ze ciezko je tutaj znalezc. Nie widzialam w zadnym ze sklepow ani tez nikt nie sprzedaje uzywanego.
Waga mi sie waha miedzy mniej pol kilo, nic albo +1 kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 15:49
-
Magda34 wrote:Ja już 3 kg
-
mmarzenak wrote:ile już przytyłyście w ciąży?
jeżeli chodzi o wózek to podoba mi się Tako Omega Plus słyszałyście coś o nim? To na razie tak z internetu, jeszcze go nie macałamfirma polska, ale wychodze z założenia, że trzeba wspierać to co nasze
a co do pęcherza to podobno kiedyś jak aparaty były inne to trzeba było mieć pełny pęcherz, tylko raz mi się zdarzyło jak poszłam do gina, że mnie ofuczał, bo miałam pusty pęcherz, ale to było dobre 10 lat temu, a sam lekarz był starszy od węgla ;P obecny gin nic na ten temat nie wspominałWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:19
-
dais wrote:
quinny mood tez bralam pod uwage ale nie przepadam za trzykolkowcami to raz a druga sprawa ze ciezko je tutaj znalezc. Nie widzialam w zadnym ze sklepow ani tez nikt nie sprzedaje używanego.
A dlaczego nie lubisz trójkołowych? To będzie nasz pierwszy wózek i właśnie taki chciałam. Ale się nie znam więc proszę o opinię
Mały Ryś -
nick nieaktualny
-
w ogóle to wpadłam w jakiś sprzątaniowy szał
kuchnia i łazienka błyszczą (po za kabiną, ale to kość niezgody między mną a małżem
ma umyć i koniec! choćby się kleiła nie dotknę się do niej :p -efekt ostatniej wizyty teściowej "kochanej"). Własnie biorę się za pokój
wymiotowałam dzis tylko raz! I jadłam winogrona to chyba przez nie ten przypływ energii
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKawokado wrote:bo myślałam, że Maja
bo coś pisałaś, ze mąż przy Mai pomaga i zgłupiałam
Hahaha poważnie tak napisałam ? Aż muszę zajrzeć... Tak ma na imię moja siostrzenica, pisałam o niej z moją kuzynką bo w sobotę ma roczek i tak myślałam o prezencieNie mogę z wieloma osobami pisać, wczoraj zamiast do kobitki która pisała o zdjęcia napisałam do męża że zdjęcia będzie mieć wieczorkiem
ciążowy umysł ..
Kawokado lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, czytam was dziś ale sama jestem nie do życia... Przed chwilą obudziłam się z drzemki, rano byłam z synkiem na szczepieniu, było tam tyle osób z małymi dzidziami, mój Franek to już stary wyjadacz
Nie mogę się doczekać, aż kolejny skarbek będzie już z nami
Kourtney gratuluję wieści o córci
agus3004 śliczne zdjęcie stopek
Pati kciuki za wizytę
Magda34 to z pełnym pęcherzem lepiej widać? Mój w sumie nic nie mówił...
JajkoNiespodzianka ja w I ciąży na wózek nowy 3 w 1 przeznaczyłam 1300, myślę, że dobrze zainwestowane pieniądze
Aaa, no i jakbym chciała tylko 1 dziecko, na pewno kupiłabym używany, a nie nowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:29