Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJą dalej wagę mam bez zmian .
Jak już tak o wózkach to u mnie nie ma za dużo wyboru w takich cenach do 300 euro,a 600 jakos tak troszke za duzo,bo i tak ten wózek używać będę tylko koło roku potem zmienie na spacerowke
http://www.ebay.de/itm/BERGSTEIGER-CAPRI-KOMBI-KINDERWAGEN-10-TEILE-MEGASET-3-IN-1-BUGGY-BABYSCHALE-/121820224083?var=&hash=item1c5d0d1a53:m:m4ZwXVAog6XSHOBNlrBHPUg -
kamenkaa co do Twojego problemu z leukocytami ja też mam za dużo leukocytów nie wiem jak teraz ale ostatnio na prenatalnych lekarz patrzy a tam mam 100, a do 10 możliwość tylko, no to zrobiłam badania za tydzień i jeszcze więcej wyszło bo 500. I kazał mi zrobić posiew i dał antybiotyk, zrobiłam posiew z tej samej próbki co wyszło to 500 i wykupiłam antybiotyk ( dzisiaj skończyłam właśnie )
zobaczę co teraz wyjdzie po tym antybiotyku bo na tym posiewie wyszło że jest dobrze żadnych bakterii. Jeżeli znowu mi wyjdą że są to taki mój urok, bo dawniej też mi wychodziły słabo wyniki
Właśnie doczytałam że nie masz tak źle 25 to i tak spoko przy moim wyniku
Ja czytałam że dziecko może się urodzić z mało wagą albo za wcześnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 16:44
-
JajkoNiespodzianka dla mnie ważne było aby gondola była duża, wózek lekki, składanie itp... W sumie z tej gondoli jestem mega zadowolona, spacerówka sporawa ale na zimę za to bardzo dobra. A później i tak przerzuciliśmy się na parasolkę.
Jedyne co , to teraz brałabym bez fotelika ,, nosidełka'', u mnie z kompletu camarelo był mały, do 10 kg a przeważnie są do 12... Musiałam szybko znaleźć nowy, większy.. -
nick nieaktualny
-
Lila2703 wrote:Jeju ja mam ten sam problem z piciem...jedzenie wchodzi a picie prawie w ogóle. Wczoraj wypiłam raptem 3 kubki przez cały dzień. Przed ciążą potrafiłam wypić ponad 2 litry dziennie, a teraz na samą myśl jest mi niedobrze. Dziewczyny co popijacie w ciągu dnia ?? Jeju wiem że za mało piję i nie wiem co z tym zrobić
Lila2703 lubi tę wiadomość
-
Kiki97 wrote:O a ile taki detektor tętna kosztuje? Gdzie go można kupić? Byłabym o wiele spokojniejsza:)Adaś ur. 07.05.2016
-
jakka wrote:Bardzo smutna wiadomość Madzia :-(trzymaj się mocno i nie poddawaj się
madzie to twarde babki ja wierze ze wszystko sie pouklada, bo swoich stratach i probach wiem ile kosztuje taka sytuacja, ale mija jakis czas łez czlowiek sie zbiera do kupy i zaczyna na nowo wszystko... sciskam cie mocno !!!nasze początki starań ( od listopada 2013)