Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
beatas wrote:madzizia, przeczytałam pierwszy post i już miałam życzyć powodzenia na wizycie, a tu kolejny, że nie będzie usg
czemu nie chcą go robić? bo są bakterie?
hej beatas nie zrobili bo znalezli moje wyniki ale trzeba bylo odebrac recepte bo mam e.coli liczne w posiewie i juz biore antybiotyk Boze znow kolejny lek mam dosc rycze i rycze z nerwow i ciagle mnie ktos albo przesunie albo dowali lekiem stracilam dzis naprawde sporo kasy... a nadal nie weim czy z malenstwem oknasze początki starań ( od listopada 2013)
-
nick nieaktualnyWspółczuję Madzia tych wydatków,nie wiem czemu w Polsce nie ma tak że dostajesz pieczatke i przez ciążę leki masz darmowe ,ja też bym już trochę wydala ,progesteron,magnez 80mg, witaminy dla kobiet w ciąży miesięcznie wyszło by mi za same witaminy 80zl. A gdzie reszta.
Ale pomyśl że to też dla twojego dobra;) gdyby nie te leki mogło by być gorzejjWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 22:44
-
JajkoNiespodzianka wrote:beatas - ślicznie wyglądaliście, film bardzo profesjonalny i bajkowa sceneria
Kourtney - zmywasz hybrydy zmywaczem? Tak się da?Trzymam mocno kciuki za jutro, pamiętaj, że najważniejsze się wyspać! Ja dzień przed ślubem wyszłam z domu o 5:30, a wróciłam po 20:00, zanim się pozbierałam to zasnęłam o 2 w nocy. Punkt 5:00 moja babcia stwierdziła, że będzie odkurzać dom, więc nie był mowy już o spaniu
Ale pocieszę Cię, że adrenalina trzymała mnie na nogach do 8:30 następnego dnia i bawiliśmy się rewelacyjnieTo było 11.05.2013 r.
w między czasie o północy pobiegłam w biegu na 10km
o 7 byłam już na nogach i leciałam do fryzjerki
wesele trwało do piątej rano następnego dnia i dałam radę
adrenalina działa cuda, ale! Kourtney jestes w ciąży, wiec lepiej się wyśpij
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 22:57
kamenkaa, Magda34, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
Paputka dziękuję za ciepłe słowa. Nie chce tutaj psuć amosfery. Jest mi smutno ale też dziękuję Bogu ze chociaz jedno żyje i wygląda na to ze jest zdrowe, uwazam ze nic nie dzieje się bez powodu i tak musiało być.
Kourtney milej zabawy i powodzenia. Koniecznie zdaj nam relacje i może jakieś foto?
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! Wiśnia zdjecie po prostu boskie, do ramki hihi
Szkoda ze mi nie dali zdjęcia jednego bobasa, widziałam tylko przez chwile na ekranie piękna buziunie i raczki -
Nelus tak mi przykro... tak niestety działa natura. Ale masz jeszcze jednego pod sercem.
A ja chciałam napisać o moich bliźniakach po prenatalnych. Ale wspomnę tylko że są zdrowe i rosna i będę miała jednego synka.Nelus, HoniKa89, jakka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nelus wrote:Mam przykra wiadomosc dziewczynki. Jeden dzidziuś przestał rosnąc...
-
Pati_89!!! Musicie być silni i dobrej mysli.. W chwili badania na pewno się zmartwiliście, to zupełnie normalne...ale czas dyscyplinuje nas
i zmienia troszkę spojrzenie, zobaczysz będzie dobrze!!! Ja niestety mam wrażnie od jakis 3 dni, że nie jestem w ciąży... nie wiem czemu bo objawy niby mam.. wczoraj znów wymiotowałam, i miałam taka migrene połowy głowy że oko myslałam, że mi wypłynie... wytrzymałam do 17 i wziełam połówkę APAPu i jak ręką odjał..
AnnieLOv jaki ten świat mały... ja teraz we wrześniu miałam wesele w Czarnym Stawie (Ci sami właściciele) co Białego PałacuBiały Pałac też braliśmy pod uwagę
Czyli wychodzi na to, że mieszkamy dosyć blisko siebie?
wiśnia11 cudny maluszek
Magda34 gratulacje udanej wizyty
Neluś trzymaj się Kochana :* Najważniejsze, że drugi dzidzius jest silny. Mama też musi być silna!!!
Przykre to strasznie.. bo ja już byłma pewna że juz taka informacja na naszym forum nie będzie miała miejsca... teraz o swoja dzidzie martwię sie jeszcze bardziejdo środy chyba umrę
Kourtney Kochana!!!! Dzisiaj Twój dzieńUśmiechaj sie od samego rana, ten dzień premknie niczym błyskawica, korzystaj ile sie da z każdej chwili!!! Ściskam!!!
Magda34 lubi tę wiadomość