Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
munequita wrote:Ja już po wizycie
Rączki dwie, nóżki dwie, ładna główka, brak przezierności karkowej. Cieszę się, bo mam jeszcze jedną wizytę pod koniec grudnia, sam mi wyznaczył lekarz (chodzę na NFZ), może wtedy poznamy płećMówił, że wszytko wygląda w porządku.
I dwa ujęcia.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/20c764ba6396.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/500ad4027862.jpg
Za główką jest rączka- wyleguje sięmunequita lubi tę wiadomość
-
Quatriona wrote:Przez pierwsze noce jak mala plakala to oni wyli pod drzwiami sypialni. W ogole spawiali wrazenie ze nie moga tego ogarnąć umyslem ze czlowiek moze byc taki maly.
Kiedys zanim mialam dziecko to przyszła do mnie kolezanka z synkiem takim ledwo chodzacym. Jak moje koty go zobavzyly jak do nich idzie to cala wizytw przesiedzialu na spluczce od wc. Wyzej nue udalo sie im wejsv
Ubaw po pachy!Hehehe, sto pociech z tych kotów
Quatriona lubi tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
halo dziewczyny ide sie szykowac na nieplanowana wizyte w sprawie posiewu ktory mi zgubili jakims cudem w laboratorium, moze moja gin zrobi usg??? nieco szybciej alez mam stracha ja pierdziu... trzymajcie kciuki wizyte mam na 17.00 a jeszcze moj M ma odebrac moje wyniki krwi ktore dzis robilam i sprawdze jak tam z moja tarczyca przy okazji.nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
MADZIA 87 wrote:halo dziewczyny ide sie szykowac na nieplanowana wizyte w sprawie posiewu ktory mi zgubili jakims cudem w laboratorium, moze moja gin zrobi usg??? nieco szybciej alez mam stracha ja pierdziu... trzymajcie kciuki wizyte mam na 17.00 a jeszcze moj M ma odebrac moje wyniki krwi ktore dzis robilam i sprawdze jak tam z moja tarczyca przy okazji.
bo mnie trafi zaraz!!! znalezli jednak wyniki posiewu i jakies sa bakterie (a kiedy ich u mnie nie bylo) I nie beda robic usg ku..... musze czekacnasze początki starań ( od listopada 2013)
-
MADZIA 87 wrote:bo mnie trafi zaraz!!! znalezli jednak wyniki posiewu i jakies sa bakterie (a kiedy ich u mnie nie bylo) I nie beda robic usg ku..... musze czekac
czemu nie chcą go robić? bo są bakterie?
-
Jejku dziewczyny, ale się rozpisałyście od wczorajszego wieczora! U mnie trzeci dzień z rzędu poranna "atrakcja" w postaci pawika
Na szczęście później jest lepiej, drugie podejście do śniadania jest zaliczone i przez dzień nawet mniejsze mdłości jak wcześniej. Martwi mnie tylko to, że nie zawsze Duphaston zdąży się wchłonąć - bierzecie w takim przypadku jeszcze raz?
Pati_89 wierzę, że Wasz Michaś będzie zdrowiutki i niedługo wszystko się korzystnie wyjaśni. Gratuluję chłopca, mój mąż też marzy o chłopczyku. A imię bardzo mi się podoba, ma wielkiego patrona - św. Michała Archaniela - myślę że już nad Nim czuwa!
Beatas no przepiękną macie tą pamiątkę ze ślubu, a sceneria wprost wymarzona!
Kourtney cudowne i niezapomniane chwile przed Tobą, niejedna z nas chętnie by to jeszcze raz przeżyła
Paula222 piękny wózek! Też mi się podoba taki uniwersalny w odcieniach szarości. Czegoś podobnego będę szukać, chyba że mi siostra sprezentuje różowy Quinny, jak będzie dziewczynka. Siostrzenica będzie już miała prawie 3 lata, to już chyba wózka nie będą potrzebować, hmm?
A co do PAPP-A robiła któraś z Was same badania biochemiczne bez oceny ryzyka, a lekarz oceniał ryzyko na wizycie z USG genetycznym?beatas lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda34 wrote:Trisomnia 21: ryzyko podstawowe: 1:295, ryzyko skorygowane: 1:5931
Trisomia 18: ryzyko podstawowe: 1:726, ryzyko skorygowane: 1:553
Trisomia 13: ryzyko podstawowe: 1:2277, ryzyko skorygowane: 1:9197a ile masz lat? Jesli mozna wiedziec
Magda34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda34, Kiki97, Helenucha Klucha, Paula222, Madzik84, kirys, ansad, munequita, kamenkaa, Paula1991, HoniKa89, jakka, xpaulinax, Abra lubią tę wiadomość
-
Ale cudo:) Pięknie rośnieMagda34