Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula222, kirys, dais, Madzik84, Magda34, ansad, Pati_89, Misia15, Helenucha Klucha, kamenkaa, Helen, Paula1991, mmarzenak, jakka lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Helenucha nie wiem czy chodzi o to? Wiem że ja wrzuciłam linka, ale może ktoś inny też.
Tutaj demo https://www.youtube.com/watch?v=QIoJKk0SeuU
Ja wreszcie odpoczywam i liczę ze przeziębienie szybko minie.
Śliczne bobaski macieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 19:32
Helenucha Klucha, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Przedstawiam Wam mojego babla. Ma 28,4 mm i wg usg to 9t 6d. Nie wiem dokładnie gdzie przód a gdzie tył ale i tak mi się podoba ♡. Średnio ogarniam te zdjęcia Usg
Paula222, Madzik84, Magda34, ansad, Pati_89, Misia15, Kiki97, munequita, Helenucha Klucha, Paula1991, kirys, mmarzenak, jakka lubią tę wiadomość
-
Wróciłam:) Dzięki za kciuki:) Maluch ma 7,42 cm, te wyniki z krwi z prenatalnego są dobre, uffff. I chyba bedzie mój wymarzony chłopczyk:) Ale to tak na 70%. Więcej pewności bedzie na wizycie 5 stycznia:) Oby tak juz zostało
ansad, Pati_89, Karolina_karolina, Madzik84, Paula222, munequita, Helenucha Klucha, kamenkaa, Paula1991, kirys, mmarzenak, jakka, Lila2703 lubią tę wiadomość
Magda34
-
Wisnia11 cudne fotki. Ja dzisiaj dostałam wyniki Pappa z interpretacją, całe szczęście wyszły dobrze, pomimo mojego wieku 38lat. Jeszcze sporo obniżyły ryzyko wady gen. w stosunku do wyników z samego wieku lub wieku + usg, a często w moim wieku po Pappa to ryzyko jest większe niż po samym usg. Na wyniki z interpretacją czekałam tydzień.
Pati_89, Magda34, Paula1991, jakka, xpaulinax lubią tę wiadomość
Adaś ur. 07.05.2016 -
dais wrote:Helenucha nie wiem czy chodzi o to? Wiem że ja wrzuciłam linka, ale może ktoś inny też.
Śliczne bobaski macie -
dais wrote:Helenucha nie wiem czy chodzi o to? Wiem że ja wrzuciłam linka, ale może ktoś inny też.
Śliczne bobaski macie
Jak zobaczyłam cenę tego wózka kopara mi opadła... Ja mam samochód za takie pieniądze, a gdzie wózek
Super, ze same dobre wieściOby tak dalej ! Mam nadzieję, że w czwartek i ja się pochwalę
Pati_89 lubi tę wiadomość
-
Magda34 wrote:Wróciłam:) Dzięki za kciuki:) Maluch ma 7,42 cm, te wyniki z krwi z prenatalnego są dobre, uffff. I chyba bedzie mój wymarzony chłopczyk:) Ale to tak na 70%. Więcej pewności bedzie na wizycie 5 stycznia:) Oby tak juz zostało
Masz zdjecie z USG?Magda34 lubi tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Fajny ten wózek ale cena jak za mały samochód
Pati_89, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
dais wrote:Wiem, dlatego poluje na używany. Mam już wszystko pozostałe po synku i ew. kuzynce więc jedyne wydatki to łóżeczko, które już kupiliśmy i wózek. W poprzedniej ciąży sporo patrzelismy na oszczędności i używane bebetto kupiłam za 500 zł. Dodatkowo w koronach szwedzkich ten wózek nie wypada tak źle.
po co przepłacać jak to nie jest na wieczność