Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Podsyłam linkd do filmu z dzisiejszego ddTVN, o którym pisała Magda
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/rozwoj-ciazy-16-17-tydzien,187908.html
u tej pani brzuszek wygląda nieziemsko! A u mnie... cóżzawsze miałam tłuszczyk i może przez to nie widzę za bardzo różnicy. Moja mama mówi, ze widać, że rośnie, a ja mam jedynie wrażenie, ze przez luteinę i "rozmiękniete" mięśnie nie mogę go wciagnąć
Magda34, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Kiki97 i mloda1995 musicie wyciągnąc tych chłopów na grupę krwi. Ja swojego rok czasu prosiłam ale w końcu zrobił w te wakacje. Ja mam grupę Arh+ i co śmieszne on tez
Myślę że w tym przypadku nie będzie konfliktu?
Ja byłam na zwolnieniu tydzień, ale dzisiaj idę wziasc kolejne bo nie dam rady. Uderzenia gorąca, ból głowy, wymioty i mdłości a niestety mam prace z obsługą klienta.
Ja mam usg w czwartek i tak się denerwuje
-
Kawokado wrote:Podsyłam linkd do filmu z dzisiejszego ddTVN, o którym pisała Magda
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/rozwoj-ciazy-16-17-tydzien,187908.html
u tej pani brzuszek wygląda nieziemsko! A u mnie... cóżzawsze miałam tłuszczyk i może przez to nie widzę za bardzo różnicy. Moja mama mówi, ze widać, że rośnie, a ja mam jedynie wrażenie, ze przez luteinę i "rozmiękniete" mięśnie nie mogę go wciagnąć
super filmik
ale ta Pani ma duży brzuchale to podobno b.indywidualna sprawa, ciekawe jakie nam urosną w 17tygodniu
mówili o braku koncentracji, więc się biorę ostro za pracę aby miec luz na święta)...już powoli myślę o tych pysznościach...jakie by tu przygotować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Helen wrote:ale ta Pani ma duży brzuch
ale to podobno b.indywidualna sprawa, ciekawe jakie nam urosną w 17tygodniu
mój brzuch z darkiem w 14 tygodniu
i w 19 tygodniu
musze zacząć robić zdjęcia brzuszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 14:41
Kourtney, Magda34, Kiki97 lubią tę wiadomość
-
Chciałam się nieśmiało przywitać i zapytać czy mogę dołączyć? Termin wg mnie wychodzi na 30.06, a wg mojego doktora na 01.07, ale u mnie będzie cc wiec na pewno Dzidek (robocze imię maluszka wymyślone przez pana doktora) przyjdzie na świat w czerwcu
Oglądałam Wasze zakupy i strasznie bym chciała tez juz zacząć, niestety jestem uziemiona (mam nadzieje ze tylko chwilowo). Aha no i nawazniejsze jestem już mamą dwóch urwisów synek ma 7 lat, a córcia w marcu skończy 10, mamy tez sierpniowego aniołkaNo i jestem z tych mam 30+
Najbliższa wizyta 14 grudnia i mam nadzieje, ze wszystko u Dzidka ok. Ostatnio widzieliśmy sie w zeszły wtorek podczas pobytu w szpitalu (zaczęłam plamić i z uwagi na wcześniejsza stratę zostawili nas na obserwacji). A 17.12 barania prenatalne i oczywiscie mega stres
Pozdrawiam
M.Kourtney, Magda34, Helen, wisnia11, Paula222, mmarzenak, Kiki97, Madzik84, Helenucha Klucha, kamenkaa, agus3004, jakka, fairy_tale, MerlinMo, kirys, HoniKa89, Joana33, Misia15, Lila2703, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Megii.
Dla tych ktore pytaly o to na ktory termin porodu patrzec znalazlam artykul : http://mamadu.pl/114281,termin-porodu-tylko-z-badania-usg
Kourtney jestes pewna, ze to nie Twoja normalna temperatura w ciazy bo ja odkad w niej jestem mam 37.2-37.4. Od tygodnia jestem przeziebiona katar, gardlo ale temp skoczyla tylko do 37,5 wiec nadal jest blisko mojej normy ciazowej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 14:45
-
wisnia11 wrote:
.
a odnośnie filmiku to były tylko takie moje luźne przemyślenia
miłego dnia -
Helen wydaje mi się że może rzeczywiście mój był w 19t taki jak tej pani w 17t ale kształtem na pewno się różnią
a i chciałam zauważyć że u pani widać mięśnie brzucha na początku filmu
fakt że każdy brzuszek jest inny
magda34 mi niestety zostało jakieś 8 kg po pierwszej ciąży i narazie mój brzuch wygląda jakbym przytyła. typowo tłuszczowy brzuszek mi się zrobił. choć w domu mówią że już widać. dzisiaj pstrykne wieczorem fotke to jutro postaram się wrzucićHelen, Magda34, Paula222 lubią tę wiadomość