Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lila2703 też mam problem z piciem teraz. Ostatnio posmakowała mi woda z sokiem żurawinowym, zobaczymy na jak długo. O tym miodzie odstanym też słyszałam, choć ostatnio koleżanka, która hoduje pszczoły powiedziała mi, że ponoć nie powinno się tak robić, żeby długo miód rozpuszczony w wodzie siedział.
Mi na przeziębienie zawsze pomaga herbatka imbirowa: gotuję kilka plastrów świeżego korzenia imbiru, dodaję czosnku, soku z połowy cytryny na kubek i po ostygnięciu dużą łyżkę miodu. Jak nie będzie za dużo imbiru i pogotujesz go dosłownie 5 minut, a potem wyjmiesz z wody, to nie będzie za ostre. Działa zwłaszcza na pierwsze objawy choroby.HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Kourtney zazdroszczę! kocham Egipt
zawsze dobrze mi się kojarzy, byliśmy w Naszej podróży poślubnej w Egipcie właśnie i było cudownie, pięknie wspominam te chwile
kocham ten klimat! od tamtej pory latamy co roku, w tym roku byliśmy w kwietniu, w siostrzanym hotelu Twojego, w sharm grand plaza, w sharm el sheikh. Bawcie się dobrze!
ja przy okazji proszę o dopisanie mi Ignacego -
Pati bardzo mi przykro ze musicie teraz przechodzić taki stres i podejmować tak ciężka decyzję. Przemyslcie wszystko dobrze i pamiętaj nie sugeruje się nikim innym, nikt nie ma prawa was oceniać! Ja oczywiście trzymam kciuki żeby maluszek urodził się zdrowy i silny
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:Troszle nadrobilam. Gratuluje poznania plci. Napiszcie mi prosze jeszcze raz co komu mam wpisac na liste plec i imie jak juz macie
jutro uzupelnie
Pati kochana trzymajsie. Wierze ze u ciebie tez wszystko dobrze sie skonczy jak umnie
Chlopiec u mnie. Imie na razie nie zdradzam :p
Agabtm, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
Witam sobotnie
Witam nowe mamy , w grupie raźniej !
Co do płci, wydaje mi się, że większość chłopców potwierdzonych jest teraz a potem będzie wysyp dziewczynekBo po prostu lekarze jak nie widzą nic pewnie na razie wolą nie zgadywać
Dziś dzień zapowiada się średnio, mąż będzie kupował materiał do rozłożenia centralnego w domu, a ja siedze z Frankiem, później pójdziemy na miasto bo jest Jarmark -
nick nieaktualnyU mnie miesiąc temu tak zapytał się gin jakie imię męskie mi się podoba jak się go zapytałam czy będzie chłopiec to powiedział że powie za miesiąc no i w czwartek mi mówi że syn jak się go pytań czy na 100% to mówi że na 107:p
Wiec mam nadzieję że szymonek nie zamieni mi się w zosie: )Helenucha Klucha, Madzik84, aneczka2015, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malena91 wrote:No ją się też tego boje że Zosia będzie na niebiesko ubrana po porodzie:p
Hahaha u mnie też tak się może zdarzyć, bo już kupuję ciuszki raczej dla chłopca
dais wrote:U mnie sobota zaczela sie okropnie, synek w nocy mial goraczke a rano wymiotowal. Teraz lezy osowialy w lozku, wiec milego dnia wszystkim bo raczej dzisiaj tu zagladac nie bede. Najgorsze ze jutro mamy lot do Polski.
Ojej biedny maluch, oby szybko mu się poprawiło! A Ty trzymaj się cieplutkoMalena91 lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
U mnie też 15 tydzień ale jakoś mało mnie cieszy.
Pół nocy nie spałam a już udało się zasnąć to śniły mi się koszmary a obudził mnie mój własny szloch. Oby ten tydzień był lepszy.
Jedziemy dziś wybrać choinkę będzie już pachniało świętami
Fajnie że jeszcze dołączają nowe mamusie
Gratuluje udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków
Dais synek na pewno poczuje się lepiejudanego lotu
Malena91 lubi tę wiadomość