Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lila2703 wrote:NO to wiem co czujes, mnie też od wczoraj ćmi, a dziś to już boli...Miłęj zabawy
Dzięki:) Mam nadzieje, że głowa mi na to pozwoli. Co do ruchów to wczoraj wieczorem jak leżałam juz w łóżku to wydawało mi się, że czuje delikatne ruchy, ale stwierdziłam, że to raczej za wcześnie. Choć w drugiej ciąży ruchy czuje się szybciej
DMR witajMagda34
-
kuleczka777 wrote:Dais niech mały szybko wraca do zdrowia
Powiem Wam że zaczyna mnie to przerażać te wszystkie wybory rzeczy dla maleństwa i wogóle strach przed opieką
Witam DMRjakka lubi tę wiadomość
-
beatas wrote:Dorjana, dois - super, że już poczulyscie ruchy! Alez Wam zazdroszcze!
Dois, zdrowka dla synka, bo lot z chorym dzieckiem to nic przyjemnego: (
Dziewczyny, jakich butelek używałyście/zamierzacie używać? Bo je się zastanawiam między aventem, tommee tippee, a lovi?
Ja używam wszystko Lovi, butelki, smoczki -
Dziewczyny ja jeszcze wczoraj byłam u swojej Doktor z wynikami z prenatalnych, i podejrzeliśmy dziudziulinka... Spał do góry nogami z rozkraczonymi nogami jak żaba
Potwierdził się SYNUŚ
Ja kolejny dzień leże w łożku i się lecze... kupiłam dzisiaj krople do nosa z serii Prenalen dla kobiet w ciąży... zobaczymy czy coś pomogą.. katar mi nie daje żyćAgabtm, dais, Magda34, Madzik84, Helenucha Klucha, Kourtney lubią tę wiadomość
-
HoniKa89 wrote:Dziewczyny ja jeszcze wczoraj byłam u swojej Doktor z wynikami z prenatalnych, i podejrzeliśmy dziudziulinka... Spał do góry nogami z rozkraczonymi nogami jak żaba
Potwierdził się SYNUŚ
Ja kolejny dzień leże w łożku i się lecze... kupiłam dzisiaj krople do nosa z serii Prenalen dla kobiet w ciąży... zobaczymy czy coś pomogą.. katar mi nie daje żyć
Gratuluje SynkaHoniKa89 lubi tę wiadomość
Magda34
-
Ja wczoraj poczułam na 100% ruchy. Maz kupił moja ulubiona czekoladę i zjadłam prawie całą tabliczkę, potem poszłam połozyc Livie spać i jak tak leżałam bez ruchu to mnie maluszek pomyzial kilka razy. Chyba lubi słodkie
HoniKa89, mmarzenak, Agathea, Quatriona, Madzik84, Helenucha Klucha, Kourtney, jakka lubią tę wiadomość
-
Lila2703 wrote:O Boże i czosnek do tego...bleee. Nie lubię czosnku zwłaszcza surowego, dziś jednak kazałąm mężowi przygotowac na śniadanie dla mnie kanapki, w których poukrywał czosnek
zjadłąm, ale za to teraz masakra, odbija mi się nim bez przerwy, jest mi niedobrze...ehhh> Miałam jeszcze soebie zrobić herbatkę imbirową, ale muszę odczekać kilka godzin, bo teraz chyba bym zwymiotowała.
Lila2703 lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Jak ja się nie mogę doczekać pierwszych ruchów! Nie wiem czy je od razu rozpoznam
ojej na wszystko muszę czekać, bo jestem do tyłu względem większości z Was.
Dla mnie też temat buteleczek i innych akcesoriów dla maluszków to nieznane obszary, ale wszystkie wasze rady czytam i nawet co nieco sobie notujęJak przyjdzie do zakupu, to może nie będę aż tak zielona.
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Witajcie ponownie,
Nazywam się Gosia i mam 24 lata to moja pierwsza ciąża) juz się nie mogę doczekać,aż poczujemy z mężem pierwsze ruchy. Jesteśmy po badaniach prenatalnych i wszystko było ok ( 30.11). Lekarz mówi, że prawdopodobnie dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 19:09
agus3004, Misia15, Kawokado, Paula1991, Madzik84, kamenkaa, mloda1995, Magda34, Helenucha Klucha, xpaulinax, Kourtney, mia6 lubią tę wiadomość
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko,a ja ...Twoja mama!
-
Mmarzenak ja bym pojechała dla spokojności
Niech sprawdzą bo inaczej bedziesz sie martwić. Ja z plamieniami mam rożne doświadczenia... Ostatnio np nie działo sie nic złego, ale dostałam Luteinę
Pati Kochana trzyma kciukiwierzę, że wszystko bedzie dobrze
Mili_Vanili gratuluję zakupu mieszkania
Wszystkim dziewczynom po wizytach serdecznie gratulujęJa już trzęsę portkami przed wizytą w poniedziałek i badaniami prenatalnymi w czwartek
Co do butelek to przy córci mieliśmy Avent, a przy synku na początku Medela (nie zaburza ssania), a pozniej Tommy Tippy i wszystkie były ok
-
Kurcze, ucina mi połowę postu. Czy to wina tego, że piszę z telefonu ? Juz 2 razy edytowałam wpis powyżej i nadal to samoJa jako pierwsza pod sercem Cię noszę.
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko,a ja ...Twoja mama!
-
Mmarzenak pojedź dla świętego spokoju, u mnie plamienia nie były groźne wynikały z ułożenia dzidzi i tego, ze za bardzo się przemęczałam. Może się nasprzątałaś dziś i to od tego?
DMR witaj ponownieszczerze to nie mam pojęcia moja komórka w ogóle odmawia współpracy z tym forum
W końcu wybraliśmy wózek! I nic już nie czytam, bo myślałam, że osiwiejęZdecydowaliśmy się na navington galeon - taki mały czołg na nasze błoto
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2080&%3CosCsid%3E
Można kupić 2w1, ale zdecydowaliśmy się, że na razie kupujemy gondolę, a spacerówkę kupimy jak dziecko podrośnie i będziemy mogli je "przymierzyć" czy mu wygodnie itdna szczęście navington daje taką możliwość. Można też zamocować maxi cosi z odpowiednią przejściówką, więc w sumie spełnia wszystkie moje wymagania i ma niezłe opinie.
Od paru dni mam oczy w mokrym miejscu, nie wiem czy będzie tak do środy? Jeżeli tak to dramat
Jeżeli chodzi o butelki to zamierzam kupować aventjuż nawet jedną mam
nie wytrzymałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 19:40
-
DMR wrote:Kurcze, ucina mi połowę postu. Czy to wina tego, że piszę z telefonu ? Juz 2 razy edytowałam wpis powyżej i nadal to samo
Witam Cię serdeczniemi ucina posty jak pisze z telefonu lub tableta ale tylko wtedy gdy wstawiamy jakieś emitony bądź buźki. Sprawdź co wstawilas za wyrazem dziewczynka może jakiś emitony Buzka itp. Spróbuj usunąć to i powinno ci wejść
u mnie to zadziałało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 19:42
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
w mojej klinice jest zniżka jeżeli zdecyduje się podpisać umowę na poród do 24 grudnia... czas na decyzje: poród naturalny czy cesarka?
Martwie się tymi migrenami... zapytam oczywiście lekarza w środę jak będę na wizycie, która metoda jego zdaniem byłaby najlepsza dla dziecka i dla mnie, ale może wy wiecie coś na temat migren i porodu?
Najbardziej martwię się tym wzrostem ciśnienia śródczaszkowego... ból po cesarce czy w trakcie naturalnego pomijam uważam, że wszystko jest do przeżycia, boję się tylko żeby mi żyłka w głowie nie trzasnęła