Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
agus3004 wrote:Kurde a myślałam, że tylko ja jestem wystraszona i jeszcze nie myślę o tych wszystkich rzeczach dla maleństwa, jak dziewczyny tu piszą o butelkach, fotelikach to czasami czytam to jakby z innej rzeczywistości, jakby mnie to nie dotyczyło
To ja mam tak samo, jak Ty...momentami nawet nie wie o czym dziewzyny mówią i jestem przerazona tym, ze nie ogarniam zupełnie tematu -
Dziewczyny, zaniepokoiłam sie.. jak wstawalam z łóżka, Nie bylo to gwałtowne, to dostalam takiego uklucia w okolicach prawej strony podbrzusza, ze musialam usiasc z bolu.... czy moze zdarzalo wam sie tak?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Ja tez dziś wybrałam wózek
http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/wozki-dzieciece-wielofunkcyjne/baby-rossy-goya-x5-3w1_p_1096.html
Mam jeszcze czas do piątku żeby się wycofać
Macie jakieś niepokojące opinie na temat tego wózka? Bardzo mi się podoba i jest możliwość spacerówki z przodu i z tyłu tak samo jak gondoli.
Na stronie jest tylko jedna opinia i wiadomo czasem sprzedawcy wystawiają dobra opinie żeby lepiej sprzedać
Miał ktoś styczność z tym wózkiem? Zaznaczę ze mieszkam w mieście gdzie są raczej dobre chodniki wiec myślę że pod tym względem będzie dobry.
Jakieś inne opinie?
-
Patutka tak i to często! Zwłaszcza w 11 i 12tyg przed badaniem prenatlanym, okazało się, że tam umiejscowił się dzidziuś i jak wykonywałam gwałtowny ruch to własnie pojawiało się to kłucie. Teraz już dużo rzadziej mi się to zdarza dlatego mam nadzieję, że łożysko poszło w górę... ale na wszelki wypadek zapytaj o to swojego lekarza na następnej wizycie.
Angela85 lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:Dziewczyny, zaniepokoiłam sie.. jak wstawalam z łóżka, Nie bylo to gwałtowne, to dostalam takiego uklucia w okolicach prawej strony podbrzusza, ze musialam usiasc z bolu.... czy moze zdarzalo wam sie tak?
Patutka tak ja też raz tak miałam ale w sumie to się nie powtórzyło. Zawsze nim wstaje staram się trochę 'poćwiczyć' czyli skulic i wyprostować nogi parę razy i narazie nic się nie powtórzyło -
Paula1991 wrote:Ja tez dziś wybrałam wózek
http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/wozki-dzieciece-wielofunkcyjne/baby-rossy-goya-x5-3w1_p_1096.html
Mam jeszcze czas do piątku żeby się wycofać
Macie jakieś niepokojące opinie na temat tego wózka? Bardzo mi się podoba i jest możliwość spacerówki z przodu i z tyłu tak samo jak gondoli.
Na stronie jest tylko jedna opinia i wiadomo czasem sprzedawcy wystawiają dobra opinie żeby lepiej sprzedać
Miał ktoś styczność z tym wózkiem? Zaznaczę ze mieszkam w mieście gdzie są raczej dobre chodniki wiec myślę że pod tym względem będzie dobry.
Jakieś inne opinie?
nie znalazłam opinii o tym wózkua "macałaś" go w sklepie czy ryzykujesz tylko przez internet? Jak tylko przez net to zawsze możesz odstąpić w ciągu 14 dni
-
DMR wrote:Kurcze, ucina mi połowę postu. Czy to wina tego, że piszę z telefonu ? Juz 2 razy edytowałam wpis powyżej i nadal to samo
Ja zawsze pisze z telefonu i ucina mi posty gdy wstawiam jakas ikonke. Wkurzające! Zawsze mam wrażenie ze moje posty są bez emocji bo nie mogę wstawić nawet gluiego uśmiechu buuu -
Patutka nie panikuj, bo dzidziuś tego nie lubi! Póki nie plamisz nie panikuj, osobiście wychodze z założenia, ze każde bóle/ciagnięcia są normalne póki nie towarzyszą im inne niepokojące objawy.
Chyba zdecyduje się na cesarkę... czytam o znieczuleniu i przeciwwskazania są gdy wystepują spadki ciśnienia, a u mnie rośnie, wiec powinno być ok. Ech chcę już środę, chcę zobaczyć maleństwo i zadać setki pytańWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 21:40
-
Kawokado wrote:nie znalazłam opinii o tym wózku
a "macałaś" go w sklepie czy ryzykujesz tylko przez internet? Jak tylko przez net to zawsze możesz odstąpić w ciągu 14 dni
Będę go maca właśnie w piątektak się umowilam bo i wtedy wyplata to można co nieco wydać
Kawokado lubi tę wiadomość
-
Kawokado wrote:Patutka nie panikuj, bo dzidziuś tego nie lubi! Póki nie plamisz nie panikuj, osobiście wychodze z założenia, ze każde bóle/ciagnięcia są normalne póki nie towarzyszą im inne niepokojące objawy.
Chyba zdecyduje się na cesarkę... czytam o znieczuleniu i przeciwwskazania są gdy wystepują spadki ciśnienia, a u mnie rośnie, wiec powinno być ok. Ech chcę już środę, chcę zobaczyć maleństwo i zadać setki pytań
Czemu nie naturalnie ? Ja bym spróbowała, podobno kobieta czuje się dumna i spełnionato pierwsze dziecko? Ja myślałam o naturalnym w wodzie, spotkanie z położna mam w następny piątek to zapytam jej jak to wygląda i czy jest możliwość w tym szpitalu który wybrałam
-
mmarzenak wrote:dzwonilam do swojego lekarza, kazal mi odpoczywac i jesli do rana sytuacja sie powtorzy jechac na ip
Paula1991, niestety czasem w obawie o zycie matki lepiej zrobić cesarke:(
Patutka, ja czesto miewam takie kłucia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 21:52
-
boje się naturalnego ze względu na migreny, występują u mnie przy wzroście ciśnienia śródczaszkowego, zwyczajnie się boję, że mi żyłka w głowie pęknie.
Do tego jak mam wybierać między pielęgnowaniem blizny w kroczu, a na podbrzuszu to w ciemno wybieram podbrzusze.
Po naturalnym moja mama miała endometriozę, ciotka miała 7 lat temu cc i twierdzi, ze w życiu nie chciałaby rodzić naturalnie.
Za planowanym cc przemawia tez to, że masz podaną dokładną godzinę i datę, ja mieszkam na wsi, bez samochodu i taka wiedza wiele by mi ułatwiła
Ech sama nie wiem, a decyzję musze podjąć "na już", bo w srodę chcę podpisać umowę z kliniką.Paula1991 lubi tę wiadomość