Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 13 tygodniu
Ale fajnie, że coraz więcej nas tutajEinin, dajesz dajesz, bo to 500 stron się zrobi niebawem
Jej, jaka smętna pogoda, jeszcze później wichura ma się zerwać.
Kourtney, jak pogoda u Ciebie? Złapiesz cosik opalenizny?Magda34, Helen, Dorjana, kamenkaa lubią tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Ja mam w czwartek popołudniu wizytę wiec jadę prosto po pracy. Dajcie potem dziewczyny znać jak po badaniu. Mi pobrano juz krew na testy wiec będę miała już wyniki. Ciesze się, że kolejny raz zobaczę dzidziusia
czuje się jak kinder niespodzianka nie znając jeszcze płci
kirys lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Lila zdrówka życzę
Witam nowe dziewczynyFajnie, że jest nas coraz więcej
Helenucha - jak minął "dzień Panieński"?
Agabtm, Einin i Dorjana - też mam bad. prenatalne 17 grudniaOby był to dla nas wszystkich mega szczęśliwy dzień
Moje dzieci strasznie liczą na to, że poznamy płeć "Dzidka"
ja nie ukrywam, że też jestem ciekawa, ale najważniejsze, żeby wszystko było ok
Patulka trzymam kciuki, żeby wszystko było ok
Kourtney pięknie wyglądaliścieŚliczne zdjęcia
Co do ruchów to u mnie jeszcze zdecydowanie za wcześnie, chociaż raz moje jelita tak dokazywały nisko w dole, że mogłabym to śmiało wziąć za ruchy
Jeśli chodzi o poród to ja mam to szczęście, że mogę się nie zgodzić na snCórcię rodziłam naturalnie i w związku z tym obiecaliśmy sobie z mężem (był przy mnie w trakcie porodu), że nigdy więcej
Może dlatego było tak źle, że mój poród był wywoływany przed terminem itp. W każdym razie synka rodziłam przez cc i dla mnie to idealne rozwiązanie
Miałam zaświadczenie, że nie mogę rodzić naturalnie
No i w tej sytuacji wybór należy do mnie - już mam to wstępnie obgadane z moim doktorkiem
Aha i nie jest prawdą, że po cesarce jest problem z pokarmem itp. Ja po naturalnym mleka nie miałam wcale, męczyłyśmy się z młodą 2 tygodnie i w końcu położna, która do nas przychodziła powiedziała, że chyba rzeczywiście nic z tego nie będzie, lekaż pozwolił wprowadzić mm i wszystko się zmieniło
Natomiast z synkiem udało się karmić do 4 m-ca. wybieram zdecydowanie cc mimo, ze w moim szpitalu warunki super można rodzić w jakiej pozycji się chce łącznie z porodem w wodzie.
Kourtney, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
witaj Einin
Noi tez sie witam w 16 tyg
U nas dzisiaj leniwa niedziela trochę ogarnęłam kuchnie i łazienkę jak zawsze hehe
Agus to my idziemy leb w leb
Kourtney pieknie wygladalas
Wczesnie macie niektore spotkania z położonymi u nas dopiero mam sie zgłosić ok 20 tyg. wow to juz w sumie za miesiac bedzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 12:28
agus3004, Kourtney, Magda34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik84 wrote:Witam się w 13 tygodniu
Ale fajnie, że coraz więcej nas tutajEinin, dajesz dajesz, bo to 500 stron się zrobi niebawem
Jej, jaka smętna pogoda, jeszcze później wichura ma się zerwać.
Kourtney, jak pogoda u Ciebie? Złapiesz cosik opalenizny?wiec moze troszke
Madzik84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny !
Witam wszystkie nowe czerwcówki 2016
Kourtney śliczna sukienka, nie mogę się napatrzeć
Ja również wizytę w czwartek 17 grudnia o 16.30 polskiego czasu. Podejście nr 2, w poprzedni czwartek dzidzia była za mała na badania, ale w sumie dobrze będzie znowu ją zobaczyć
Witam się w 13 tygodniu
Ja to już nie wiem na jaka płeć mam przeczucie
Może lekarz coś powie w czwartek, jak nie to w przyszłym tygodniu jeszcze przed świętami umowie się na 4d i może wtedy będzie lepiej widać, ale to już w Polsce
Kourtney, Paula222, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To sporo nas na czwartek
super oby maleństwa chciały współpracować podczas usg i pokazały się z jak najlepszej strony
Paula, u mnie też drugie podejście, bo wcześniej miał 3,9 cm teraz będzie juz napewno większe, żeby zbadać i mierzyćSyn Filip 28 czerwiec -
Agabtm wrote:To sporo nas na czwartek
super oby maleństwa chciały współpracować podczas usg i pokazały się z jak najlepszej strony
Paula, u mnie też drugie podejście, bo wcześniej miał 3,9 cm teraz będzie juz napewno większe, żeby zbadać i mierzyć
Moja dzidzia miała 4.3 cm a można sprawdzić od 4.5 cm. Wiec dzidzia była bardzo niegrzeczna ale to po tatusiu pewnieAngela85 lubi tę wiadomość
-
Kourtney gratuluję!! Przepięknie wyglądaliście
Udanego wypoczynku
Dorjana co się dzieje? Z tego co wiem pracodawca wypłaca L-4 przez pierwsze 30 dni, a potem resztę płaci już ZUS. Macierzyński idzie z ZUS-u, ale księgową nie jestem.
My już po prenatalnych, póki co wszystko wygląda w porządku i najprawdopodobniej będzie dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 14:24
Helenucha Klucha, Paula222, Madzik84, Dorjana, Paula1991, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
Paula1991 wrote:Moja dzidzia miała 4.3 cm a można sprawdzić od 4.5 cm. Wiec dzidzia była bardzo niegrzeczna ale to po tatusiu pewnie
liczę na to ciekawa jestem wyniku z krwi aaaaaaa tu jeszcze kilka dni
Syn Filip 28 czerwiec -
Lila2703, Agabtm
Ja nie to, że zupełnie o tym nie myślę, czy, że nie wiem co chce.
Dużo rzeczy dostanę od siostry np łóżeczko, wózek wstępnie upatrzony, co do butelek i całej tej reszty to mniej więcej wiem czego chce ale jakoś odległe mi się wydają zakupy tego wszystkiego, jeszcze tyle czasu
Damy radę ze wszystkim dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 14:31
Agabtm, Lila2703 lubią tę wiadomość