Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula1991 wrote:Ja również wizytę w czwartek 17 grudnia o 16.30 polskiego czasu. Podejście nr 2, w poprzedni czwartek dzidzia była za mała na badania, ale w sumie dobrze będzie znowu ją zobaczyć
Witam się w 13 tygodniu
Ja to już nie wiem na jaka płeć mam przeczucie
Może lekarz coś powie w czwartek, jak nie to w przyszłym tygodniu jeszcze przed świętami umowie się na 4d i może wtedy będzie lepiej widać, ale to już w Polsce
Paula, idziemy łeb w łebAle ja genetyczne mam dopiero 23 grudnia
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Bylam dzis na ip. Z dzieckiem wszystko dobrze:) A ja mam teraz przez kilka dni lezec i nic nie robic,widocznie wczoraj sie przemeczylam. Musze sie oszczedzac bo lozysko mam na przedniej scianie.Jutro ide do swojego lekarza po L4 do konca roku.
HoniKa89, mia6, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Joana33 wrote:Beatas widzisz jak to jest,nic nie poradzę. Ja mam też wielką przepuklinę na kręgosłupie lędźwiowym, z promieniowaniem do nogi, co raz lub dwa razy w roku uniemozliwia mi chodzenie i leze biorac zastrzyki które stawiają mnie na nogi. Już miałam mieć operację, ale zrezygnowałam. Plus tego inne sprawy zdrowotne. Szkoda gadać... ;-(
Przepuklina na kręgosłupie na pewno kwalifikuje do CC, moja siostra tak miała. Dowiedz się dobrze, chodzi przecież o Twoje zdrowie! W szpitalach z kontraktem z NFZ kwalifikują do CC, z tego co czytałam, ale nie wiem dokładnie, bo ja raczej nastawiam się na SN.Joana33 lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Agabtm wrote:Ja mam w czwartek popołudniu wizytę wiec jadę prosto po pracy. Dajcie potem dziewczyny znać jak po badaniu. Mi pobrano juz krew na testy wiec będę miała już wyniki. Ciesze się, że kolejny raz zobaczę dzidziusia
czuje się jak kinder niespodzianka nie znając jeszcze płci
Też czuję się jak kinder niespodzianka
Agabtm lubi tę wiadomość
-
mia6 wrote:Z tego co wiem pracodawca wypłaca L-4 przez pierwsze 30 dni, a potem resztę płaci już ZUS. Macierzyński idzie z ZUS-u, ale księgową nie jestem.
Zupełnie niezrozumiałe jest dla mnie to, że niektórzy pracodawcy robią z tym problemy. Przecież jak inny pracownik zachoruje np. na zapalenie płuc, to też mu muszą sfinansować chorobowe za 33 dni w roku. A w razie macierzyńskiego mogą sobie zatrudnić kogoś na zastępstwo, taka umowa rozwiązuje się automatycznie po powrocie osoby zastępowanej.Dorjana, HoniKa89, mia6 lubią tę wiadomość
-
madziak2202 wrote:widziałyście, że nasza s1985 powróciła na fioletową stronę? do sierpniówek !!!
trzymam za nią mocno kciuki !
czeka na drugą betę
U nas znowu wieje a mi łeb rozsadza znowuchyba w obroty pójdzie apap chociaż polówka
-
madziak2202 wrote:widziałyście, że nasza s1985 powróciła na fioletową stronę? do sierpniówek !!!
trzymam za nią mocno kciuki !
, zagnieżdziłam się teraz w sierpniówkach ;] pozdrawiam was dziewczynki
Dorjana, Helen, Madzik84, mmarzenak, Magda34, HoniKa89, Karolina_karolina, Misia15, Paula1991, aneczka2015, Nelus, Helenucha Klucha, dais, xpaulinax, mia6, Paula222, Quatriona, kamenkaa, Kawa z mlekiem, Kawokado, jakka, ansad lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Pati_89 wrote:U nas znowu wieje a mi łeb rozsadza znowu
chyba w obroty pójdzie apap chociaż polówka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 17:18
Kiki97 lubi tę wiadomość
-
s1985 wrote:nie chciałam sie jeszcze chwailić ale tak powróciłam i mam nadzieję ze tym razem na dłużej tak jakoś na 8 miechów
s1985 lubi tę wiadomość
-
witam się w 17tygodniu
już widać brzuszek
) ja to mówi mąż już się nie da ukryć ciązy, i nagle tak urósł..coraz bardziej jest widoczny, więc na święta będzie okrąglutki jak chciałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 18:10
Kiki97, Madzik84, mmarzenak, Magda34, kirys, Agabtm, aneczka2015, Helenucha Klucha, xpaulinax, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja tez ledwo zyje .
Od piątku wieczor dostałam bólu głowy i tak do teraz .
Troszkę przechodziło po maści rozgrzewającej .
Muszę jakoś wytrzymać, niestety paracetamolu nie mam , a w dodatku mam na niego alergie
Jestem skazana na maść cieszę się, że chociaż trochę przechodzi, ale jeśli jutro dalej bedzie tak źle, to pomimo alergi skuszę się na tabletkę -
Einin wrote:Hej!
Witam wszystkich, jestem z Wrocławia.
12+4 tc.
17 badania prenatalne usg genetyczne+pappa.
Mam 31 lat.
Próbuję przebrnąć przez forum, jestem na 43 stronie i czytam dalej.
Piszę z kończącego się urlopu, przesyłam dużo słońca!
Hej gdzie chodzisz do dr we Wrocławiu?
Helen, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
agabtm ja od 4 dni mam straszny katar, wypiłam już prawie butelke soku malinowego z pigwą,,, wczoraj kupiłam krople z seri prenalen dla kobiet w ciązy, jest jeszcze syrop, tabletki na gardło i saszetki.. Dziś już katar mi ustępuje
marzenak super, że z dzidzia wszystko dobrze. Dbaj o siebie
Helen mi też już widać brzuszek-nareszcie! I to jest prawda, wyskakuje niespodziewanie, jednego dnia nie ma a na drugi już jest dobrze widocznySiostra widziała mnie w tamta sobotę i zobaczyła mnie teraz w piątek to nie mogła uwierzyć..
Agabtm, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
s1985 wrote:nie chciałam sie jeszcze chwailić ale tak powróciłam i mam nadzieję ze tym razem na dłużej tak jakoś na 8 miechów
Witam wszystkie nowe czerwcowe mamusie:)
Kourtney, śliczne zdjęcia! A nie balas sie trzymac tej dziewczynki? Ja panicznie sie boje dzwigac, nawet na większe zakupy się sama nie wybieram:D
Marzenak, cale szczescie, ze z dzidzią w porządku:) mnie dzis cos kłuje z prawej strony, jakby kolka..
Byłam dziś na zakupach, bo ubrania sie robią ciasnawe, nie wytrzymałam i kupiłam kilka rzeczy dla malenstwa! Kupilabym jeszcze więcej, ale większość jednak jest z podziałem na płeć, ktorej jeszcze nie znam, wiec trzeba było szukac neutralnych:D teraz caly czas siedze i nie mogę sie nimi nacieszyc!
Też mi ucina posty! <wnerw>Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 19:17
s1985, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Honika
liczę, ze jutro mi przejdzie ;)tez zakupiłam dzisiaj właśnie te krople bo nie wytrzymałam juz z katarem.
Beatas ja juz ledwo się powstrzymuje aby czegoś nie kupićte rzeczy są takie rozkoszne i cudowne rozwala mnie w środku jak je przeglądam ale jeszcze jest czas żeby coś kupić
HoniKa89, beatas lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
I
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 20:10
Madzik84, Agabtm, s1985, Joana33, kamenkaa, kirys, Magda34, Helenucha Klucha, mloda1995, mia6, Paula222, Helen, Kawokado, DMR, Abra lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️