Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety również nie na mój portfel
ale myślę że jeden komplecik na swieta w przyszłym roku zamówię
nawet czapeczki czy kominy są świetne a w nich całą zimę można pochodzić
AnnieLov na Twojej stronce tez same cuda
Zresztą wszystkie ciuszki dla dzieci są super
Dorjana myślę że wszystkie siedzimy jak na szpilkach.
Ja całkiem zapomniałam ze jutro też moja kolej na 16.30Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 17:01
-
Jestem. Jestem....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:35
beatas, Madzik84, Magda34, Pati_89, Astrate, Helenucha Klucha, Paula1991, ansad, mmarzenak, dais, Misia15, kirys, Paula222, jakka, Nelus, HoniKa89, DMR, mia6, Lila2703, fairy_tale, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Dorjana wrote:Jestem. Jestem.... Sorki ale badanie tak się opóźnilo że musiałam lecieć pi synka do żłobka
Nasza MISIA tradycyjnie to drobinka będzie, dobrze że przelozylismy badanie
CRL - 55mm (pierwszy pomiar)
Za drugim razem wyszło troszku więcej - 58mm,
Nt- wyszło 1,7 ( lekarz nie widział żadnego zgrubienia
....i była kość nosowa!!!!
Tak szczerze to strasznie formalny Pan typu nie przerywać, nie przeszkadzać...
Aż strach się odezwać
Dziś dzidzia wyjątkowo energicznie wierzgala... Wiec mieliśmy okazję obejrzeć jej nóżki, rączki, buziaka i serduszko ślicznie biło
Juz nie mogę się doczekać wizyty u mojej gin bo tutaj to była jakaś masakra...
Dzięki dziewczyny za wsparcie, przyznam się szczerze że ostatnio mnie spotykalo wiele rozczarowań
Teraz jeszcze czekamy na badania z krwi.... U nas robią komplet i wyniki będą dopiero przekazane za tydzień
Super wieści- zresztą wiedziałam, że takie będąDorjana lubi tę wiadomość
Magda34
-
Dorjana wrote:Jestem. Jestem.... Sorki ale badanie tak się opóźnilo że musiałam lecieć pi synka do żłobka
Nasza MISIA tradycyjnie to drobinka będzie, dobrze że przelozylismy badanie
CRL - 55mm (pierwszy pomiar)
Za drugim razem wyszło troszku więcej - 58mm,
Nt- wyszło 1,7 ( lekarz nie widział żadnego zgrubienia
....i była kość nosowa!!!!
Tak szczerze to strasznie formalny Pan typu nie przerywać, nie przeszkadzać...
Aż strach się odezwać
Dziś dzidzia wyjątkowo energicznie wierzgala... Wiec mieliśmy okazję obejrzeć jej nóżki, rączki, buziaka i serduszko ślicznie biło
Juz nie mogę się doczekać wizyty u mojej gin bo tutaj to była jakaś masakra...
Dzięki dziewczyny za wsparcie, przyznam się szczerze że ostatnio mnie spotykalo wiele rozczarowań
Teraz jeszcze czekamy na badania z krwi.... U nas robią komplet i wyniki będą dopiero przekazane za tydzieńsuper że wszystko dobrze
Dorjana lubi tę wiadomość
-
Helen, zazdroszczę takiej diety
Ja mam fazę właśnie na tłuste i niezdrowe..a i najlepiej popić to wszystko jeszcze cola
W pierwszej ciąży przytyłam około 20kg, przy wzroście 163 i ze startową wagą 56..także wyglądałam jak kulka ale bardzo szybko wszystko zgubiłam, mimo niedoczynności tarczycy i żadne rozstępy na brzuchu się pojawiły. Także kierując się doświadczeniem mam nadzieję, że i po tej ciąży szybko zgubię
Magda34 szansa zawsze jestPrzynajmniej 50%
Paula222, właśnie wiem bo sama mam siostrę o 2 lata starszą i z nikim nie mam takiego kontaktuJeszcze o 3 będziecie walczyć, super
Ja bym chciała kiedyś kiedyś jako taką wisienkę na torcie
Madziak2202, śliczne ciuszkiGdzie to?
Byłam dzisiaj na pierwszym przedstawieniu córki w przedszkolu. Boszzze jakie to było wzruszające i uroczeW takich chwilach zapomina się o wszelkich trudach macierzyństwa
dais, mia6, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Astrate wrote:Helen, zazdroszczę takiej diety
Ja mam fazę właśnie na tłuste i niezdrowe..a i najlepiej popić to wszystko jeszcze cola
W pierwszej ciąży przytyłam około 20kg, przy wzroście 163 i ze startową wagą 56..także wyglądałam jak kulka ale bardzo szybko wszystko zgubiłam, mimo niedoczynności tarczycy i żadne rozstępy na brzuchu się pojawiły. Także kierując się doświadczeniem mam nadzieję, że i po tej ciąży szybko zgubię
Magda34 szansa zawsze jestPrzynajmniej 50%
Paula222, właśnie wiem bo sama mam siostrę o 2 lata starszą i z nikim nie mam takiego kontaktuJeszcze o 3 będziecie walczyć, super
Ja bym chciała kiedyś kiedyś jako taką wisienkę na torcie
Madziak2202, śliczne ciuszkiGdzie to?
Byłam dzisiaj na pierwszym przedstawieniu córki w przedszkolu. Boszzze jakie to było wzruszające i uroczeW takich chwilach zapomina się o wszelkich trudach macierzyństwa
To mamy podobne smaki. Właśnie smażę placki ziemniaczane i do tego gulasz będzie. Ze zdrowych rzeczy zrobilam do tego saltke z tego mixu salat fresh line:) Ja w pierwszej ciąży przy rozwiązaniu mialam prawie 25 kg:/
Pamiętam te przedstawienia w przedszkolu u córki, zawsze mi sie łezka w oku kręciła:) Teraz jest w 1 klasie, wiec koniec wspanialych przedstawien przedszkolych na jakies 3-4 lata dopóki pociecha we mnie nie pójdzie do przedszkola znów:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 18:00
Astrate lubi tę wiadomość
Magda34
-
PAti !!! Ma_rka !!!! będzie dobrze - MUSI BYĆ !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:35
beatas, Nelus, Helenucha Klucha, Madzik84, mmarzenak, Agabtm, madziak2202, kirys, jakka, Paula1991, Magda34, DMR, Astrate, mia6, fairy_tale, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Dorjan piekna misia
no to Cie maz załatwił hehe
Nelus ale Ty laska jesteśi piekny brzuszek miałaś poprzednio
Dziewczyny gratuluje wczorajszym i dzisiejszym wizytujacym
Wczoraj mi przyszły zamówione rajtki, dzis chcialam cos dobrac do nich z szafy a tu sie okazuje ze albo juz troche w biuście trzyma, albo za duze albo wszystkie sukienki na lato wiec zrobilam dzisiaj zakupy na all sukienek i tunik
Podobno z 5.10.15 sa kiepskie ciuszki. Z Lidla sobie chwalą kolezanki. W pepco nie wiem jak gatunkowo niemowlęce ale dla dorosłych sa super ciuchy. Moze zalezy od ciucha i nie sa tez drogieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 20:17
Dorjana lubi tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:
Podobno z 5.10.15 sa kiepskie ciuszki. Z Lidla sobie chwalą kolezanki. W pepco nie wiem jak gatunkowo niemowlęce ale dla dorosłych sa super ciuchy. Moze zalezy od ciucha i nie sa tez drogie
No właśnie jedne śpiochy z 5.10.15. są takie raczej kiepskie - sztywny materiał i szorstkie gumowe wzory. Zobaczymy jak po praniu. Poza tym mają dziwne rozmiary, wzięłam dwa razy po 56 i różnią się ponad 5cm! W Lidlu nigdy nie kupowałam ubrań i nawet nie wiedziałam, że mają dla niemowląt.
Mały Ryś -
A jaki najmniejszy rozmiar ubranek kupujecie? My z mężem oboje jestesmy wysocy (ja ponad 1,70 m, a mąż ponad 1,80m) i wszyscy mówią, że będziemy mieć pewnie duże dziecko i nie ma co kupować mniejszych ciuszków jak na 62 cm, a ja mam mieszane uczucia. Chyba kupię też kilka ubranek 56 cm na wszelki wypadek, bo nie chcę żeby dziecko "pływało" w śpiochach
-
Dorjana super wiadomość!
U mnie cukier nie działanażarłam się kanapek z dżemem, jogurtu pitnego i popiłam całość mirindą i co?
Kuba nie chciał współpracowaćleżał tylko rozkraczony i tyle, łapki wziął za głowę i nie ma pozowania
Na koniec jak doktor chciał zrobić zdjęcie to tradycyjnie odwrócił się tyłkiem
I tak mam tylko zdjęcie profilu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4915fc019d9.jpg
Generalnie u nas wszystko w normie, następna wizyta za 5 (!!!) tygodni. Powiedziałam lekarzowi, że chyba oszaleje do tego czasu, a on tylko się śmiał, że ciąża uczy cierpliwości
Kourtney jak będziesz miała chwilę przerwy w odpoczywaniu to możesz mi wpisać Kubę na pierwszej stronie, dziś doktor był pewny na 300%beatas, miluszka, Madzik84, Misia15, HoniKa89, Nelus, mmarzenak, Magda34, Helenucha Klucha, Dorjana, Astrate, kirys, mia6, madziak2202, fairy_tale, xpaulinax, Kourtney lubią tę wiadomość