Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ubranka kupuję od rozmiaru 56, póki co 56 i 62 chyba że jakaś mega okazja to i 68 trafia do koszyka
jak będzie potrzeba kupić mniejsze to zrobię to przez internet, zaraz po porodzie, taki póki co mam plan
w końcu dziś zamawiam a za 2 max dni paczka jest w domu w razie czego
ja zakupy robię głównie w h&m i h&m online i rozglądam się na stronie smykaAgabtm lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Bardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku
Ja jutro mam prenatalne i już zaczynam się stresować
Neluś piękna dziewczyna z Ciebie Kochana
Co do ciuszków to my preferujemy Next, H&M i KappAhl są ładne, dobre gatunkowo i nie tracą fasonu po suszeniu w suszarce
Moja córcia urodziła sie w 38 tc z wagą 2750 i wzrostem 50cm, ubranka na 50cm z H&M były zdecydowanie za duże mąż leciał na gwałt kupowač rozmiar 44cm i te były idealneTeraz chyba tez kupimy 50
Agabtm, Nelus lubią tę wiadomość
-
Kawokado gratulacje śliczny Kubuś
nawet profilowke juz zmienialas
ja dopiero po swietach ide do ginka i moze wtedy okaze sie kto tam siedzi
Co do ciuszków wydaje mi sie ze nie ma co przepłacać za ubranka na początki bo dziecko z tygodnia na tydzień rośnie i za nim zdąży sie ubrac cos to bedzie za małeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 21:37
-
Maggi-P wrote:Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Bardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku
Ja jutro mam prenatalne i już zaczynam się stresować
Neluś piękna dziewczyna z Ciebie Kochana
Co do ciuszków to my preferujemy Next, H&M i KappAhl są ładne, dobre gatunkowo i nie tracą fasonu po suszeniu w suszarce
Moja córcia urodziła sie w 38 tc z wagą 2750 i wzrostem 50cm, ubranka na 50cm z H&M były zdecydowanie za duże mąż leciał na gwałt kupowač rozmiar 44cm i te były idealneTeraz chyba tez kupimy 50
Co do ciuszkow z h&m zauważyłam, że mają zawyżone rozmiary! Kupiłam pajacyka z innej firmy i jest o wiele mniejszy! -
Nelus wrote:Teraz już wszystko musi być dobrze, za dużo nieszczęść było na początku!
Święte słowa!
Dziewczyny, śliczne te Wasze maluszkiJa dopiero za tydzień wizytuję na usg genetyczne.
Dorjana, gratulacje, super wieści!
Co do wagi, to u mnie nadal stoi w miejscu, na minusie 3,5-4 kg, a apetyt mi dopisuje. Jeszcze przyjdzie czas na bilans dodatniDorjana, xpaulinax lubią tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Kawokado wrote:Dorjana super wiadomość!
U mnie cukier nie działanażarłam się kanapek z dżemem, jogurtu pitnego i popiłam całość mirindą i co?
Kuba nie chciał współpracowaćleżał tylko rozkraczony i tyle, łapki wziął za głowę i nie ma pozowania
Na koniec jak doktor chciał zrobić zdjęcie to tradycyjnie odwrócił się tyłkiem
I tak mam tylko zdjęcie profilu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4915fc019d9.jpg
Generalnie u nas wszystko w normie, następna wizyta za 5 (!!!) tygodni. Powiedziałam lekarzowi, że chyba oszaleje do tego czasu, a on tylko się śmiał, że ciąża uczy cierpliwości
Kourtney jak będziesz miała chwilę przerwy w odpoczywaniu to możesz mi wpisać Kubę na pierwszej stronie, dziś doktor był pewny na 300%piękne zdjęcie profilowe i super, że wszystko wporzadku;)
Kawokado lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
No i będzie chłopaczek. Mam piękne zdjecie siusiaka:) jestem w 15 tyg i 3 dni. dzidzia ma prawie 11 cm.lekarz mowi,ze większe jak na wiek ciąży. a didzia bardzo chętnie pokazywala co tam ma
Madzik84, Nelus, beatas, Misia15, Magda34, miluszka, DMR, Helenucha Klucha, Astrate, kirys, mia6, mmarzenak, Lila2703, madziak2202, fairy_tale, xpaulinax, Kawokado, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Hmm ja na razie kupuję same 56 i 62. Nie widziałam rozmiaru pomiędzy 50 a 56, są gdzieś np. 52? Pewnie jak urodzi się maluch to będzie trzeba szybko kupić kilka 50.
Śliczne maluszki dziewczyny!to prawda, że ćwiczy się cierpliwość... Ja dopiero za dwa tygodnie idę podglądać dzidziulka i już nie mogę wytrzymać.
Mały Ryś -
Gratuluje udanych wizyt!!!! Śliczne maluszki. My wizyte mamy w styczniu moze moje kochane malenstwo pokaze czy jest chlopcem czy dziewczynka
Poki co po raz 1szy od 3 dni zlapal mnie mega gloood i jem kanapki ze swojska kielbasa. Pyyychota:D
Poza tym mega bol krzyza na zmiane ze skurczami i biegunka nas chwycila od wczoraj.
Ja ciuszkow narazie nie kupuje. Dopiero jak sie dowiem co tam siedzi to kupie pare bo mam pelno po 1.5 rocznym braciszkuAstrate, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja już po mojej wizycie - wszystko ok, dzidzia rośnie (mama też...), póki co lekarz obstawia dziewczynkę, ale potwierdzi w styczniu na połówkowym. Zatem pozostaje czekać.
Powodzenia wszystkim wizytującym dziś!beatas, mloda1995, Magda34, Astrate, dais, jakka, Madzik84, Helenucha Klucha, mia6, Lila2703, fairy_tale, xpaulinax, Kawokado, Agabtm lubią tę wiadomość
-
Co do ciuszków ja zaczynałam od rozmiaru 56 i sprawdził się idealnie
Miałam ich naprawdę dużo i zdążyłam założyć wszystkie, noworodki potrafią się w ciągu godziny obrzygać i obsrać 2747637483657832 razy więc i przebierać trzeba
Dzięki temu nie siedziałam wiecznie przy nastawianiu, wieszaniu prania i prasowaniu
Jeżeli macie dostęp do tanich ciuszków jak na przykład w szmateksach to czemu nieZawsze je można później sprzedać czy oddać do domu samotnej matki
Magda34,w sensie lepienie pierogów przy bólu głowy czy teściową?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 09:21
Helenucha Klucha, mia6 lubią tę wiadomość
-
Magda34 wrote:Cześć dziewczyny, jak tam samopoczucie? Mnie głowa boli..
Zaraz Tesciowa ma przyjść i będziemy pierogi lepić. Nie wiem jak to przeżyje...
Jakoś ciezko mi bylo dzis wstać, zwlaszcza, że w nocy nie mogłam zasnąć az do 2! Wiec teraz ciezko z samopoczuciem...
Mloda1995, niestety nie wiem, co oznacza obniżenie temperatury w ciąży..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 09:20
-
Astrate wrote:Co do ciuszków ja zaczynałam od rozmiaru 56 i sprawdził się idealnie
Miałam ich naprawdę dużo i zdążyłam założyć wszystkie, noworodki potrafią się w ciągu godziny obrzygać i obsrać 2747637483657832 razy więc i przebierać trzeba
Dzięki temu nie siedziałam wiecznie przy nastawianiu, wieszaniu prania i prasowaniu
Jeżeli macie dostęp do tanich ciuszków jak na przykład w szmateksach to czemu nieZawsze je można później sprzedać czy oddać do domu samotnej matki
Magda34,w sensie lepienie pierogów przy bólu głowy czy teściową?
Lepienie pierogów z moim bólem glowy z Tesciowa haha mieszanka wybuchowaOna jest ok, ale bywa męcząca
mia6 lubi tę wiadomość
Magda34
-
beatas wrote:Teściową czy lepienie pierogów?: D
Jakoś ciezko mi bylo dzis wstać, zwlaszcza, że w nocy nie mogłam zasnąć az do 2! Wiec teraz ciezko z samopoczuciem...
Mloda1995, niestety nie wiem, co oznacza obniżenie temperatury w ciąży..
W sumie to i toJak nie zacznie mi truć o zdrowym żywieniu i wszystkich E w jedzeniu to przeżyje
beatas lubi tę wiadomość
Magda34
-
Gratuluje udanych wizyt i cieszę się, ze wszystko okazało się dobrze. Mam nadzieje, ze tak będzie u wszystkich dziewczyn, które teraz przeżywają chwile niepewności. Potwierdzam, ze ubranka z lidla są bardzo dobrej jakości, do teraz kupujemy tam synkowi rzeczy jak coś nam potrzebne. Nasz synek urodził się ponad 4kg (4100 g) i miał 58, mimo to 56 był idealny. Dziewczynki zazwyczaj rodzą się mniejsze, więc poniżej 56 może się przydać, ale wydaje mi się, ze takie niestandardowe warto kupić jak się maluszki urodzą. Ktoś dziś wizytę?