Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nelus, piekne zdjecia!
Kurczę, ja tez się trochę obawiam tych kilogramów... Na wakacje udało mi się schudnąć i ważyłam ok. 59-60 kg przy wzroście 170 cm. Później przed ciązą było "standardowe" 61 kg, a teraz ważę już ok. 64-65 kg. Bedzie zabawa ze zrzucaniemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 09:40
-
Dorjana wrote:Ołł...gafa....
Myślałam że to dopiero jutro, a to już dziś!!!!
Masakra!!!!
Mam wizytę o 14!!!! Te okropne prenatalne!!!!!
Ha ha... Śmiesznie by było jakbym przegapila
Haha dobrze, że się kapłaśPonoć w 2 trymestrze kobiety są bardziej rozkojarzone
Widzę też to po sobie
Magda34
-
Witam w 15 tygodniu !!! ( już ?
)
Nelus przez ciebie popadnę w kompleksy
Mia mam ten sam problem... Dziś doznałam szoku, już przybyło mi 2,5 kg, nie wiem jak chociaż spowolnić ten przyrost ...Niby ćwiczę, nie wiadomo ile nie jem... Ehhh
Kciuki za dzisiejsze wizyty
Madzik84, mia6 lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:U nas to samo, owulacja z jajnika bez jajowodu ( wycięty )
Też cud !
U nas dokładnie to samo!Prawy jajowód wycięty, lewy jajnik nie działa (nawet po Clo), a ciąża jest
Paula222 lubi tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
O boże jakie laski na tym forum!
Też się zastanawiam nad pepco ale skoro już po jednym robią się szmaty to sobie odpuszczę. Chcemy więcej dzieci więc może lepiej zainwestować w lepsze gatunkowo. A w secondhand'ach jakie są?
P.S. Udanych wizyt! Nie stresujcie się będzie wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 10:32
Mały Ryś -
Nelus, ja nie wiem, gdzie te kilogramy podzialas, ale na zdjeciu ich na pewno nie widac:p mam nadzieje, ze tez tak bede weygladac w 30tyg:D
Jajko Niespodzianka, tez biore pregnea plus:) dha juz nie, bo gin mówił, ze w tej zwykłej sa dha, a tamten suplement mam zażywać jak będę karmić
Dais, zdrowka! Wizytujemy w tym samym dniu! Ja juz sie nie moge doczekac:D
Dorjana, ładnie byś dorobiła:D z tym rozkojarzeniem to prawda:D -
Witajcie. Ja w pierwszej ciazy przytylam 15 kg i wygladalam jak czołg... Nie to co Nelus ktora miala tylko piekna piłeczkę.
Co do ciuchow z pepco to faktycznie niektore to po dwoch praniach wyglądały jak szmaty do podłogi ale czesc zachowala praktycznie idealny stan. Mam tez troche z h&m i one caly czas wygladaja dobrze. Tyle ze ceny niektorych ciuszkow powalaja. Ja kupuje jak sa np. Przeceny czy promocje 3 za 2.
Z 51015 niestety spodenki szybko sie zeszmacily. Fajne sa ciuszki z krasnala takiej polskiej firmy (kupowalam na marywilskiej w Warszawie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 11:00
-
Ja jeszcze nic nie kupiłam w H&M, czekam właśnie na jakąś promocję. A co do 5 10 15 to zamówiłam dwie pary śpiochów, dwa pajacyki i dwie pary rajstopek. Wszystko poza jednymi śpiochami bardzo dobra jakość i o dziwo nie te najtańsze były takie sobie. W Tesco ciuszki też są spoko ale tylko dla niemowląt bo już dla starszych, które częściej się pierze szybko się psują i rozciągają. Chociaż siostra kiedyś przywiozła mi z Anglii i były dużo lepszej jakości! Nas chyba trochę dymają...
Mały Ryś -
Helenucha Klucha wrote:Ja jeszcze nic nie kupiłam w H&M, czekam właśnie na jakąś promocję. A co do 5 10 15 to zamówiłam dwie pary śpiochów, dwa pajacyki i dwie pary rajstopek. Wszystko poza jednymi śpiochami bardzo dobra jakość i o dziwo nie te najtańsze były takie sobie. W Tesco ciuszki też są spoko ale tylko dla niemowląt bo już dla starszych, które częściej się pierze szybko się psują i rozciągają. Chociaż siostra kiedyś przywiozła mi z Anglii i były dużo lepszej jakości! Nas chyba trochę dymają...
-
Hej dziewczyny
Mogę dołączyć?Termin mam na 24.06 wiec chyba trafiłam w dobre miejsce
Podczytuje Was już od jakiegoś czasu ale stwierdziłam, że odezwę się dopiero po badaniach prenatalnych
Na szczęście wyszły dobrze i prawdopodobnie moje drugie dziecię będzie chłopcem co jest dla mnie dużym szokiem bo całą wyprawkę mam dla dziewczynki włącznie z mocno różowym wózkiem po córce
Ale w końcu mamy gender!
Co do ciuszków dla dzieci to polecam lindex ( absolutne) a także next są bardzo ładne i świetne jakościowo
Najgorsze, jeżeli chodzi o jakość, to wg mnie pepco, 5 10 15 a także zara...ale może po prostu trafiałam na jakieś niedoróbki
aa i mocno polecam blogi parentingowe na fejsbuczku, naprawdę można tam znaleźć dużo fajnych gadżetów i ciuszków dla maluchówWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 12:25
beatas, Quatriona, cass, xpaulinax, Paula222, mmarzenak, Madzik84, Magda34, mia6, Helenucha Klucha, kirys, jakka, DMR, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Astrate wrote:Hej dziewczyny
Podczytuje Was już od jakiegoś czasu ale stwierdziłam, że odezwę się dopiero po badaniach prenatalnych
Na szczęście wyszły dobrze i prawdopodobnie moje drugie dziecię będzie chłopcem co jest dla mnie dużym szokiem bo całą wyprawkę mam dla dziewczynki włącznie z mocno różowym wózkiem po córce
Ale w końcu mamy gender!
Co do ciuszków dla dzieci to polecam lindex ( absolutne) a także next są bardzo ładne i świetne jakościowo
Najgorsze, jeżeli chodzi o jakość, to wg mnie pepco, 5 10 15 a także zara...ale może po prostu trafiałam na jakieś niedoróbki
aa i mocno polecam blogi parentingowe na fejsbuczku, naprawdę można tam znaleźć dużo fajnych gadżetów i ciuszków dla maluchów
Zgadzam sie, co do ubranek z zary.. Sa piekne, ale niestety kiepskie.. Lindexu nie znam, zaraz obczaje:)Astrate, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio przeglądałam ciuchy w smyku, h&m i Pepco i te z Pepco były już w dotyku kiepskiej jakości. Miałam wrażenie, jakby były czymś spryskane - wiecie, jak to chińszczyzna z kontenerowców...no naprawdę, nie ubrałabym tego na takie maleńkie, delikatne ciałko
-
Astrate wrote:Hej dziewczyny
Ale w końcu mamy gender!
aa i mocno polecam blogi parentingowe na fejsbuczku, naprawdę można tam znaleźć dużo fajnych gadżetów i ciuszków dla maluchów
Witaj Astrate! Napisz coś więcej o sobie
-
Tak będzie parka
Boje się, że moja 3 latka zdominuje i 10x razy przeskoczy juniora...ale co zrobić będzie miał niezła szkołę życia od małego
Coś więcej o sobie..hmm mam 29 lat, 3 letnią córkę męża i dwa kotyw końcu przyszedł czas na rodzeństwo i po ponad roku, z myślą boże może już być nawet chłopiec byle by było heheh, w końcu się udało
W ogóle strasznie się cieszę, że rodzimy w czerwcu...długie dni,ciepełko, letnie ciuszkiHanie urodziłam w listopadzie więc totalnie na odwrót, jak mąż wracał z pracy to pierwsze spacery odbywały się już w ciemnościach
Paula222, super! ja właśnie chciałam jednopłciowców ze względu na późniejsze relacjeJakoś łatwiej się tym dzieciom dogadać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 12:55
Helen, xpaulinax, Magda34, Madzik84 lubią tę wiadomość
-
Laski melduje sie po wizycie. Nie znam jeszcze plci ale maluch swietnie sie rozwija, badania prenatalne wyszly dobrze, tylko mama nadal wymiotuje juz nie tak czesto ale nadal. Maluch byl odwrocony plecami dzis i nie chcial pokazac co ma miedzy nogami
Helen, xpaulinax, Astrate, mmarzenak, Magda34, Lila2703, Madzik84, Dorjana, beatas, Misia15, mia6, Helenucha Klucha, ansad, Nelus, kirys, madziak2202, jakka, DMR, Kourtney lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤