Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, dzieki za miłe słowa:)
Patutka, z dzidzia na pewno wszystko w porzadku:) omdlenia w ciąży sie zdarzają, ale na wszelki wypadek lepiej żebyś zrobiła komplet badań! Jeśli gin pracuje w jakimś szpitalu, to myślę, że nie będzie problemu, żeby Cię zabrał do siebie na oddział! Mnie moj zabral na badania..
Agabt, kuruj się! Skoro masz diagnozę i dobrze dobrane leki, to mam nadzieję, że szybko wrocisz do siebie:)
Pati, piekny brzuszek,!
Kuleczka, wychodzisz na gotowe:) super, że Cie nie zatrzymali na swieta!
Kiki, prztkro mi.. Dla mnie to tez będą najtrudniejsze w zyciu swieta, ale musimy sie jakoś trzymać dla naszych maluszkow... Życzę Ci dużo siły!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 16:17
Agabtm, kuleczka777 lubią tę wiadomość
-
Hej!
Brała któraś z Was Furagin w ciąży? Znów mam bakterie liczne w posiewie i mam wskazanie od lekarza, który specjalnie do mnie zadzwonił przed świętami, żebym brała 100mg wit. c (biorę już w Femibionie, mam nadzieję, że to nie będzie za dużo) oraz Furagin 3x2 tabl.
I nie mogę oczywiście dodzwonić się do lekarza. -
Patutka mam nadzieje, ze wszystko w porzadku. Czekam na wiesci. Mi nagle brzuch wyskoczyl i wyglada jak w 6 miesiacu, juz go ciezko ukryc. Musialam zmienic stanik na szanowne G! A nosilam DD/E, wiec wszystko rosnie w tempie szalonym. Polecam ubranka dla dzieci w TkMaxx, bylam dzisiaj i kupilam zestaw 4 body, sa sliczne i dobrej jakosci. Jakbym znala plec to pewnie bym bardziej poszalala
-
Kochane,
Witam się w 5 miesiącu
Jak to juz poważnie brzmiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 19:25
Kawokado, kirys, Madzik84, kuleczka777, mmarzenak, Agabtm, Paula222, dais, Magda34, Helenucha Klucha, Kourtney, madziak2202, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Kiki, przyjmij najszczersze wyrazy współczucia :*
Trzymam kciuki za dziewczyny wyczekujące pozytywnych wyników badań i gratuluję tym, dla których już teraz wizyty okazały się szczęśliwe!
Ja dzisiaj byłam na usg genetycznym i oficjalnie zaczynam świętaMaleństwo wierciło się niesamowicie, ale lekarz cierpliwie nam wszystko pomierzył. Kość nosowa obecna, nt 1.9, przepływy prawidłowe, serduszko 160/min
Płeć było już podobno widać, ale lekarz uszanował nasze życzenie i nie wygadał się.
Oto moje 7,4 cm szczęścia:
http://iv.pl/images/20342524651803323630_thumb.jpg
Wesołych Świąt wszystkim!kirys, Dorjana, Kawokado, Lila2703, kuleczka777, mmarzenak, Paula222, Pati_89, Magda34, Helenucha Klucha, Kourtney, xpaulinax lubią tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Kiki bardzo mi przykro, wiem co czujesz w lutym tez mi zmarl tata a pozniej to poronienie miałam wiec juz wogole zalamka. To beda pierwsze święta takie puste
Ty sie musisz trzymać dla dzidziusia.
Dzisiaj przed wyjsciem jeszcze bylo badanie usg i normalne na helikopterzei jeszcze badala mnie dodatkowo stazystka bo sie pytali czy może bo moj przypadek jest idealny hehe.
Ja dostalam wczoraj i dzisiaj furagine 2 razy po 2 tab. bo tez mam z powrotem bakterie jakieś i leukocyty znowu na 500 poszły. Chyba kusze kupić sok z żurawiny.
Patutka mi tez czasem robi sie slabo w sklepie w szczegolnosci w kolejkach, kiedys chyba to bylo w tym roku poszlam do marketu na zakupy i jeszcze kolezanka mnie obsługiwała i mowie je ze ide na pole bo mi slabo sie robi i wyciaglam telefon zeby zadzwonic do męża zeby po mnie przyjechal i leglam na ziemie nawet nie wiem kiedy dobrze ze kolezanka mnie zdazyla złapać bo bym walnela o ziemię jak worek ziemniaków. A dzisiaj po twoim wpisie ze szpitala pojechałam do pepco i tez juz mialam mroczki przed oczami i musialam wyjsc na pole i odejsc od kasy.
Gratuluje wszystkim dziewczynom wizyt i zdrowych i pięknych dzieciatek
Ja juz nic nie dźwigam ani sie nie bede przemeczac sprzataniem bo nie chce znowu wylądować w szpitalu. Jak to mówią będę leżeć i pachnieć hehea mąż niech zapiernicza mam to głęboko w poważaniu ja 4 lata zapierniczalam sama w porzadkach.
Życzę Wam Wesołych i Cudnych Świąt.
Jeszcze jutro musze zrobić zakupy z mężem bo w lodówce tylko jajka i mandarynki w koszyku ehhh
Jeszcze co do furaginu to lekarz na obchodzie mówił ze to jss0t drugi trymestr to mozna brac juz.
W poniedziałek i tak jeszcze ide do niego po zwolnienie i z wynikami bo odrazu dzisiaj zrobiłam powtorke z tarczycowychWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 20:53
-
Zycze wszystkim mamusiom udanych i szczesliwym swiat Bozego Narodzenia
Znowu mam plamienie lekkie, ale brazowawe i tylko na papierze toaletowyym. Poczekam co sie rozwinie i najwyzej pojade do szpitala. Ehhhh a mialy byc spokojne swietaLila2703 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
Wpadłam Wam Wszystkim bez wyjątku zyczyc
ZDROWYCH WESOŁYCH SWIAT !
Aby Wasze maluszki zdrowo Rosły w Brzuszkach i wszystko było ok.
A tak pozatym jestem po prenatalnych BAdanie wyszło znakomicie jestem przeszcześliwa wszystko prawidłowo.. i na 90% dziewczynka...
Raz jeszcze Wesołych !!!
Pati_89,kirys - Dziękuje Wam za pamięć kochane - zmieniłam okienko tyko bo tu zauważyłam mnie nikt nie lubi i nie zauważaAle mniejsza o to Dziekuje Wam skarby za pamieć ! I Życze Wesołych!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 22:07
aneczka2015, kuleczka777, Madzik84, mmarzenak, mloda1995, Agabtm, kirys, Pati_89, Magda34, Malena91, Kourtney, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
J
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 20:12
eidth, mloda1995, Madzik84, Paula222, Agabtm, kirys, dais, Kawokado, Pati_89, beatas, Magda34, Helenucha Klucha, Malena91, Mili_Vanilli, Kourtney, Lila2703, mmarzenak, xpaulinax, Abra, HoniKa89 lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka i jak tam ?
Madzik noo ciekawe co tam się kryje w brzusiu u CbPodziwiam cały czas że chcecie poznać płeć w dniu urodzenia dzidzi
Mloda odpoczywaj ile się da, niech facet szykuje wszystko
Madzik84 lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Patutka i jak tam ?
Madzik noo ciekawe co tam się kryje w brzusiu u CbPodziwiam cały czas że chcecie poznać płeć w dniu urodzenia dzidzi
Mloda odpoczywaj ile się da, niech facet szykuje wszystko
Patutka śliczne zdjeciePaula222 lubi tę wiadomość