Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Przepraszam, ze nie pisalam, usnelam! Tak sie zestresowalam.....
A wiec,To tak serduszko teraz bije mu 155 ,ma dwie raczki, dwie nozki, wszystkie paluszki, widac bylo ustka, skore na nosku i cos w stylu kosci nosowej, dwa platy mozgu. Pomiedzy nozkami cos bylo Ale zbyt male. Do pupy ma 5 cm. Na zdjeciu machal nogami i smiesznie zakryl oczy obydwoma raczkami hahahaha
Dziekuje wszystkim za kciuki
Super !!! Bardzo się cieszęGratulacje
Śliczne maleństwo
Czyli płeć jeszcze do końca nie znana?
-
mloda1995 wrote:Zycze wszystkim mamusiom udanych i szczesliwym swiat Bozego Narodzenia
Znowu mam plamienie lekkie, ale brazowawe i tylko na papierze toaletowyym. Poczekam co sie rozwinie i najwyzej pojade do szpitala. Ehhhh a mialy byc spokojne swietaSyn Filip 28 czerwiec -
Paula222 wrote:Super !!! Bardzo się cieszę
Gratulacje
Śliczne maleństwo
Czyli płeć jeszcze do końca nie znana?
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Paula222 wrote:
Madzik noo ciekawe co tam się kryje w brzusiu u CbPodziwiam cały czas że chcecie poznać płeć w dniu urodzenia dzidzi
Przeczucie mam na chłopaka, a co z tego wyjdzie, to się okaże na koniec czerwca
USG miałam już przez brzuch i maleństwo nadrobiło zaległości - było do tyłu o trzy dni, a teraz jest dzień do przodu względem OMMogę odstawić już dupka i mam zacząć brać witaminy (Pregna Plus), mogę współżyć i w ogóle cacy
mloda1995, dais, Paula222, mmarzenak lubią tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Kochane czerwcoweczki! Życzę Wam Wesołych Świąt. Pelnych spokoju, miłości i rodzinnego ciepła. Odpocznijcie, wyciszcie sie i spedzcie milo te chwile :-*
Magda34, Kourtney, madziak2202, dais, Paula222, Lila2703, kirys, jakka, kamenkaa, mmarzenak, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoleżanki forumowe życze Wam spokojnych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia.Sokojnych ciąż i łatwych porodów!
Wesołych ;)http://static.pokazywarka.pl/i/6216166/465534/pobrane.jpgMagda34, Kourtney, Quatriona, madziak2202, dais, Paula222, Lila2703, kirys, jakka, mmarzenak, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Witam się w drugim trymestrze
Życzę wszystkim dużo, dużo spokoju, wspaniałej rodzinnej atmosfery i okrągłych brzuszków z zadowolonymi mieszkańcamiMadzik84, Magda34, Kourtney, Quatriona, madziak2202, dais, Paula222, Lila2703, kirys, Kawokado, jakka, mmarzenak, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Kourtney, Quatriona, Magda34, madziak2202, dais, Paula222, Lila2703, Joana33, kirys, jakka, mmarzenak, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik super ze wszystko ok. Ja bym nie wytrzymala nie wiedziec jaka to plec
Patutka gratkimoze na kolejnym polowkowym sie uda zobaczyc plec.
Kamenkaa gratulacje dziewczynkia macie juz imie wybrane?
Madzik84, madziak2202, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane również składam Wam życzenia zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia. Spokojnego czasu do czerwca oraz bezbolesnych rozwiązań.
Madzik zazdroszczę Ci takiej zawziętosci. Ja za bardzo niecierpliwa jestem.
Kourtney superja już nie mogę się doczekać tego uczucia. Póki co wydaje mi się że coś czuję.
Quatriona, Madzik84, Magda34, madziak2202, Kourtney, dais, Lila2703, kirys, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
Kochane mamusie zycze wam duzo zdrowka i spokoju oraz spelnienia wszystkich marzen!
Kurtney zazdroszcze ci tego uczucia, ja jeszcze nie czuje a tak juz marze o tym
Magda34, Kourtney, dais, madziak2202, Lila2703, kirys, jakka, HoniKa89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Spokojnych i radosnych świąt, spędzonych w rodzinnej atmosferze. Aby mamy i dzieciątka czuły się cudownie, brzuszki rosły a maluszki przyszły zdrowe na świat. Samych pozytywów od tego dnia.
Ja też bym nie wytrzymała bez znajomości płci, mąż mówi ze dalby radę.
Dla tych u których zagościł smutek w ostatnich dniach, tygodniach aby wszystko się ułożyło i abyście dzielnie wytrwały ciężkie chwile. Samych wigilijnych cudów.⛄Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 09:50
madziak2202, Madzik84, Lila2703, Joana33, kirys, Kourtney, Magda34, jakka, mmarzenak, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
W końcu przyszła Wigilia
przygotowania świąteczne dały mi w tym roku popalić. dobrze, że jestem na L4 i mogłam sobie podzielić w czasie moją pracę. dziś rano przywitał mnie katar i ból głowy. to znak, że trzeba przekazać pałeczkę mojemu R i jak tylko wróci z pracy niech ogarnia naszą chatkę bo ja już nic nie dam rady zrobić. w poniedziałek wyczekiwana wizyta! od 16.11 nie widziałam mojego maluszka! chcę porozmawiać z moja gin o moich bólach kręgosłupa. nie wiem czy któraś z Was tak ma, ale jeszcze rano nie ma tragedii, a wieczorem nie mogę wstać z kanapy albo nawet z kibelka! straszny ból powodujący że nie mogę stać na prawej nodze. ból ulokowany jakby w środku prawego półdupka.
ahaaaa, no bym zapomniała. ciekawi mnie, czy któraś z naszych mam miała w pierwszych ciążach "skurcze braxtona hicksa"? oglądałam serial "przyjaciele" i Rachel miała takowe i to bardzo mocne. w internecie wyczytałam, że mogą pojawić się od 20 tyg. ciąży. przyznam się, że wyglądało to dość boleśnie i gdybym nie widziała filmu nie miała bym pojęcia o tym, że coś takiego istnieje i myślałabym że rodzę!
Korzystając z okazji, chciałabym złożyć wszystkim najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt i nadchodzącego Nowego Roku. Dużo zdrowia dla wszystkich, wytrwałości i obyśmy przezwyciężyły wszystkie trudności losu, które nas napotkają!Kourtney, Magda34, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Życzę pogodnych , rodzinnych świąt, pięknej Wigilii, niech te święta będą odpoczynkiem od dnia codziennego, odpoczywajcie ile się da, już przyszłe święta spędzimy z naszymi maleństwami które siedzą w brzuszkach
Lila2703, kirys, Kourtney, Magda34, jakka, Agabtm, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Kochane! Dużo miłości, radości i spokoju na Święta! Przeżywajcie i cieszcie się wspaniałymi chwilami nawet jeśli troszkę jest stresu - wtedy zawsze udaje się w pełni docenić spokój!
Mi córcia prezent zrobiła - czuję maluszka
Wszystkiego dobrego!kirys, Kourtney, Madzik84, Magda34, jakka, Agabtm, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość