Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWow Paula super wozek
Dais ja tez mysle o buffalo. Jednak nigdzie nie moge znalezc uzywanego. A chce koniecznie rozowy dla mojej ksiezniczki wiec jak do stycznia nie znajde to albo quinny moodd (tez rozowy chyba) albo ublagam meza na nowychociaz nie powiem cena powala.
O mimie jeszcze tez mysle ale co druga matka ma w okolicy:P
Paula1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My zdecydowaliśmy się na navington galeon - mały czołg na nasze błotko i brak chodników
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df1f35643c59.jpg
Mąż będzie go zamawiał w marcu lub kwietniu, nic innego już nie szukamy, bo od czytania opinii na forach oczopląsu można dostać
ano i bierzemy taki kolor w razie gdyby udało się zmajstrować kiedyś drugieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 13:34
Kourtney, Paula1991, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Rozowy dla dziewczynki jest cudny
a dla chlopczyka bym brala czarny.
A ty masz jakis kolor wybrany?
Bardzo mi się podoba kolor Novel Nile a mężowi Grey Gravelczarny jest cudny ale mam białego kota więc odpada
Kawokado, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Rozowy dla dziewczynki jest cudny
a dla chlopczyka bym brala czarny.
A ty masz jakis kolor wybrany?
Dziewczynki, spokojnych Świąt Wam życzę! Najedzcie się i odpocznijcie! A dla naszych malenstw dużo zdrowka!
Paula, wszystkiego najlepszego!
Joana, na pewno wszystko okaze sie w porządku... Ja tez sie najadlam strachu, a byl to tylko blad lekarza..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 14:58
Kourtney, Magda34, Paula1991, kirys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przy okazji Świąt życzę Wam wszystkiego dobrego, zeby marzenia się spełniały a problemy nie istniały
Paula wszystkiego naj z okazji urodzin
My wózek mamy prawie wybranyPrawie dlatego, ze trzeba sue zdecydować na jeden z dwóch, bedzie to albo Mutsy IGo, albo Joolz Day (ten drugi nie bardzo podoba mi sie w wersji z gondolą).
Edit: A tak w ogóle to witam się w drugim trymestrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 22:16
Agabtm, Paula1991, Paula222, Madzik84, Lila2703, kirys lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za życzenia
Reakcja rodziców super, tata się poplakal ze szczęścia, mówi ze jak będzie chłopak to za 2 lata bierze go na mecz koszykówki, która on bardzo lubi
Wszyscy się cieszyli, gdyby nie film z usg to by chyba nie uwierzyli
Bardzo się ciesze że tak wyszłosuper święta, w tamtym roku zaręczyny a teraz wiadomość o dzidzi
Kawokado, Joana33, Agabtm, dais, mmarzenak, Misia15, kirys, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Szkoda, że nie nagralas reakcji rodziców
mogłabyś pokazać kiedyś Waszej dzidzi jak się Dziadkowie cieszyli
Hehehe ale i tak pewnie dostali najpiękniejszy prezent w te święta.
Mój brzuszek właśnie wczoraj wyskoczył i się zaokraglil także jest już widoczny przynajmniej dla wtajemniczonych dla innych pewnie wyda się, że przytyłam po świętach.śmiesznie mieć taki brzuszek i cudownie zarazem
Paula1991, kirys lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Dopiero teraz udało mi się tu zajrzeć, próbowałam wczoraj raz ale ucinało mi większość postu.
Tak więc dopiero dziś życzę Wam wesołych i spokojnych świątzdrowia dla Was i maluszków
jedzcie do woli bo nam wolno hehe
Ja się wczoraj objadłam jak prosiaka na pasterce dotrwałam do kazania było tak gorąco że w jednej sekundzie poczułam jak mi się nogi uginają i już mnie mąż wyprowadzał
Wam też ogólnie jest cieplej? Słyszałam że tak jest ale nie myślałam że ja zmarzluch będę spała na pół goła przy otwartym oknie gdzie normalnie mam podkoszulek ciepłą piżamę i wełniane skarpetki
Miłego świętowanianiech nowonarodzony Jezus czuwa nad naszymi maleńkimi serduszkami :-*
Paula1991, Lila2703, Kourtney, Agabtm, kirys, Helenucha Klucha, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Paula1991 wrote:Dziewczyny chciałam Wam życzyć Wesołych Świąt! Dużo zdrówka dla Was i dla dzieci, miłości i radości oraz pieniędzy na wyprawki
Ja co roku w wigilię się starzeje, dziś są moje urodzinki.
Dzisiaj również rodzice poznają z nagrania usg przyszłego wnuka/wnuczke
Mam nadzieje, ze te Święta będą takie jak sobie wymarzylyscie
Za rok będzie nas juz o jedną osóbke więcej
Sto lat !!!!!Paula1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny