X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Misia15 Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tych pięknych dniach życzę Wam kochane samych szczęśliwych chwil, zdrowych pogodnych Swiat w rodzinnej atmosferze a przede wszystkim życzę Wam i sobie żebyśmy mogły juz plotowanie na forum tylko o pierdolach i przyjemnościach, żeby wszystkie maluszki były zdrowe i najpiękniejsze na świecie aa mamusie żeby jakoś przeżyły oczekiwanie na nadchodzace szczęście!!!

Gratuluje wszystkim udanych wizyt! Trochę zazdroszczę ze niektóre z Was znają już płeć ja poznam może na polowkowym dopiero za 1 miesiąc.

Jeszcze raz zdrowych Wesołych Świąt!

Lila2703, kirys, Kourtney, Magda34, jakka, Agabtm, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość

Misia15
    Naszą Księżniczka - Oliwka <3 <3 <3 xnw4pc0zxvwfzggh.png
  • Lila2703 Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja oczywiście też przyłaczam się do życzeń...radosnych i spokojnych Świąt, w Nowym Roku samych dobrych dni, pomyślnych badań, udanych usg i przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania wczerwcu :) :D

kirys, Kourtney, Magda34, jakka, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość

• Patutka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 20:12

kirys, Kourtney, Magda34, jakka, Agabtm, Lila2703, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Joana33 Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny witam w wigilijny późny poranek.
    Chciałam WAM życzyć wszystkiego dobrego z okazji Świąt, zdrowia, spokoju, samych pomyślnych wieści zawsze na badaniach :-)

Dla mnie to chyba najgorsze Święta, ciągle myślę o tym, że w następnym tygodniu robię test Harmony, myślę o wyniku itp. W rodzinie wszyscy cieszą się z naszego dzieciątka, mąż dumny, że to chłopak. No a ja chodzę smutna, bo tylko z mężem wiemy, że nie jest tak kolorowo.

Jeszcze raz wesołych i radosnych kochane! :-* Idę gotować kapustę z grzybami :-)

kirys, Magda34 lubią tę wiadomość

m3sxdqk36px9niv0.png
  • Paula1991 Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałam Wam życzyć Wesołych Świąt! Dużo zdrówka dla Was i dla dzieci, miłości i radości oraz pieniędzy na wyprawki ;)

Ja co roku w wigilię się starzeje, dziś są moje urodzinki.
    Dzisiaj również rodzice poznają z nagrania usg przyszłego wnuka/wnuczke :)
    Mam nadzieje, ze te Święta będą takie jak sobie wymarzylyscie :)
    Za rok będzie nas juz o jedną osóbke więcej :)

kirys, Kourtney, dais, Madzik84, Magda34, jakka, Lila2703, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość

qb3c3e5e8kmul8e2.png
  • agus3004 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula1991 sto lat kochana!

Paula1991 lubi tę wiadomość

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziak teraz tylko odpoczywaj i powodzenia na poniedziałkowej wizycie! A życzenia oby się spełniły!

Joana trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze! Tulę mocno!

Paula ale super, że masz urodziny w tak piękny dzień! Cudownie :-) Spełnienia wszystkich marzeń!!!

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cass to super ci malenstwo zrobilo niespodzianke

Paula wszystkiego najlepszego!:)

Joanna na pewno bedzie wszystko dobrze. A wiesz ile bedziesz musiala czekac na wynik?

• Joana33 Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula wszystkiego najlepszego! To będą dla Ciebie niezapomniane Święta, taki prezent dla rodziców :-)

m3sxdqk36px9niv0.png
  • Joana33 Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:

Joanna na pewno bedzie wszystko dobrze. A wiesz ile bedziesz musiala czekac na wynik?

Według tego co mówili, to około 14 dni. A po głowie chodzą mi głupie myśli typu-jeśli zbadam się w pon lub wt i wyślą potem tę krew, to przecież jest Nowy Rok, weekend, żeby ta moja krew nie leżała za długo, bo jeszcze będzie zły wynik..Kurcze, chyba świruję... :-/

m3sxdqk36px9niv0.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :*

Jestem pod wrażeniem ze tak dlugo wytrzymalas ja mialam powiedziec mamie na mikolaja ale wyladowalam wczesniej w szpitalu i wszystko wyszło na jaw wcześniej.

Trzymam kciuki żeby to byly ostatnie święta w takich samych składach jak teraz :)

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz sie nie moge doczekac poniedzialku i wizyty z usg. Ostatnio widzialam moja kruszynke 23.11

Joanna na pewno lekarze w laboratorium beda wiedziec co zrobic i nie wplynie to na wynik.Trzymam mocno kciuki

Joana33 lubi tę wiadomość

• miluszka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula sto lat!

Kochane życzę Wam Wszystkiego Dobrego, Spokojnych, Zdrowych i Wesołych Świąt, spokojnych i nudnych naszych ciąż bez żadnych problemów smutków i komplikacji, dołąćzam się do Waszych życzeń no i.... dużooo prezentów pod choinką :-)

Joanna, nie martw się, ja tak wczoraj przeżywałam posiew, że przez święta się nikt nim zajmie ale przecież w laboratorium w Święta, Nowy Rok i w weekendy ktoś musi pracować! Nie mogliby przecież sobie pozwolić na to żeby przetrzymywać pobrane próbki! Będzie dobrze, idź normalnie w pon!

Joana33, Kourtney, Paula1991, Magda34, jakka, kirys, HoniKa89 lubią tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • dais Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula wszystkiego najlepszego :D
    Gratuluje tych ktore czuja ruchy, mile uczucie :)

Kourtney, mloda1995, Paula1991, xpaulinax lubią tę wiadomość

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz czekam na styczen. Bede szalala z wyprawka :)
    Ktora juz ma wozek?

Lila2703 lubi tę wiadomość

• Kawokado Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziak2202 wrote:
    W końcu przyszła Wigilia :) przygotowania świąteczne dały mi w tym roku popalić. dobrze, że jestem na L4 i mogłam sobie podzielić w czasie moją pracę. dziś rano przywitał mnie katar i ból głowy. to znak, że trzeba przekazać pałeczkę mojemu R i jak tylko wróci z pracy niech ogarnia naszą chatkę bo ja już nic nie dam rady zrobić. w poniedziałek wyczekiwana wizyta! od 16.11 nie widziałam mojego maluszka! chcę porozmawiać z moja gin o moich bólach kręgosłupa. nie wiem czy któraś z Was tak ma, ale jeszcze rano nie ma tragedii, a wieczorem nie mogę wstać z kanapy albo nawet z kibelka! straszny ból powodujący że nie mogę stać na prawej nodze. ból ulokowany jakby w środku prawego półdupka.
    ahaaaa, no bym zapomniała. ciekawi mnie, czy któraś z naszych mam miała w pierwszych ciążach "skurcze braxtona hicksa"? oglądałam serial "przyjaciele" i Rachel miała takowe i to bardzo mocne. w internecie wyczytałam, że mogą pojawić się od 20 tyg. ciąży. przyznam się, że wyglądało to dość boleśnie i gdybym nie widziała filmu nie miała bym pojęcia o tym, że coś takiego istnieje i myślałabym że rodzę!
    Korzystając z okazji, chciałabym złożyć wszystkim najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt i nadchodzącego Nowego Roku. Dużo zdrowia dla wszystkich, wytrwałości i obyśmy przezwyciężyły wszystkie trudności losu, które nas napotkają!

Mi to wygląda na zbity mięsień gruszkowaty z opisu, u mnie to wystąpiło przez przesuniętą miednicę jak spadłam ze schodów i teraz w ciąży niestety wróciło, podejrzewam, ze miednica znów się przesunęła jak brzuszek wyskoczył. Wybieram się do fizjo po nowym roku żeby mnie "naprawił" a póki co siadam tym półdupkiem na piłce tenisowej na dywanie i "jeżdżę" do przodu i do tyłu. Z początku ból nie do zniesienia, ale w końcu mięsień odpuszcza i przynosi to mega ulgę ;)

Dołączam do życzeń! Przede wszystkim spokoju! I bardzo nudnych ciąż nam życzę :)

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• oldżi Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana33 wrote:
    Według tego co mówili, to około 14 dni. A po głowie chodzą mi głupie myśli typu-jeśli zbadam się w pon lub wt i wyślą potem tę krew, to przecież jest Nowy Rok, weekend, żeby ta moja krew nie leżała za długo, bo jeszcze będzie zły wynik..Kurcze, chyba świruję... :-/

Wszystko się ułoży, musisz mieć nadzieję!

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • mloda1995 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziak2202 tez mnie kregoslup boli wieczorami, ze sie ruszac nie umiem, ale mnie lewa strona.
    Coz mi pierogi przed chwila daly popalic a teraz juz nie robie nic!
    Wszystkim mamom zycze zdrowych, pogodnych i wesolych Swiat. Zycze Wam, aby maluszki rozwijaly sie dobrze ;)

Paula1991, Kourtney, Joana33, jakka, kirys, Lila2703, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość

dxomzbmhjk9kajsy.png
  • Paula1991 Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Ja juz czekam na styczen. Bede szalala z wyprawka :)
    Ktora juz ma wozek?

Ja juz mam :)

9e578e90b35f5645med.jpg

Zdecydowałam się na ten przede wszystkim dlatego ze dziewczyna sprzedawała nowy wózek bardzo tanio. Przetestowaliśmy i jest super :)

Kourtney lubi tę wiadomość

qb3c3e5e8kmul8e2.png
  • dais Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie mam wozka, ale jak weszlam do Smyka to bylam w szoku jak duzo fajnych polskich firm maja w rozsadnych kwotach. Ja jednak trzymam sie tego bugaboo buffalo uzywanego, chociaz zachwycil mnie cybex priam. Niestety cena nowego powala, a jest to nowy wozek, wiec uzywanego nie zlapie. Jak wrocimy do Szwecji po swietach to juz bede powaznie polowac na okazje z wozkiem i fotelikiem.
    Mnie tez bardzo bolaly plecy, bylam u fizjoterapeuty i dostalam zalecenia co i jak. Od stycznia bede chodzila na gimanstyke i powiedzial mi ze w drugim trymestrze (czyli juz teraz) gdyby bardzo bolaly to dostane TENS do domu.

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

‹‹ 530 531 532 533 534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ