Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
W tych pięknych dniach życzę Wam kochane samych szczęśliwych chwil, zdrowych pogodnych Swiat w rodzinnej atmosferze a przede wszystkim życzę Wam i sobie żebyśmy mogły juz plotowanie na forum tylko o pierdolach i przyjemnościach, żeby wszystkie maluszki były zdrowe i najpiękniejsze na świecie aa mamusie żeby jakoś przeżyły oczekiwanie na nadchodzace szczęście!!!
Gratuluje wszystkim udanych wizyt! Trochę zazdroszczę ze niektóre z Was znają już płeć ja poznam może na polowkowym dopiero za 1 miesiąc.
Jeszcze raz zdrowych Wesołych Świąt!Lila2703, kirys, Kourtney, Magda34, jakka, Agabtm, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Kochane ja oczywiście też przyłaczam się do życzeń...radosnych i spokojnych Świąt, w Nowym Roku samych dobrych dni, pomyślnych badań, udanych usg i przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania wczerwcu
kirys, Kourtney, Magda34, jakka, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny witam w wigilijny późny poranek.
Chciałam WAM życzyć wszystkiego dobrego z okazji Świąt, zdrowia, spokoju, samych pomyślnych wieści zawsze na badaniach
Dla mnie to chyba najgorsze Święta, ciągle myślę o tym, że w następnym tygodniu robię test Harmony, myślę o wyniku itp. W rodzinie wszyscy cieszą się z naszego dzieciątka, mąż dumny, że to chłopak. No a ja chodzę smutna, bo tylko z mężem wiemy, że nie jest tak kolorowo.
Jeszcze raz wesołych i radosnych kochane! :-* Idę gotować kapustę z grzybami
kirys, Magda34 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny chciałam Wam życzyć Wesołych Świąt! Dużo zdrówka dla Was i dla dzieci, miłości i radości oraz pieniędzy na wyprawki
Ja co roku w wigilię się starzeje, dziś są moje urodzinki.
Dzisiaj również rodzice poznają z nagrania usg przyszłego wnuka/wnuczke
Mam nadzieje, ze te Święta będą takie jak sobie wymarzylyscie
Za rok będzie nas juz o jedną osóbke więcejkirys, Kourtney, dais, Madzik84, Magda34, jakka, Lila2703, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Madziak teraz tylko odpoczywaj i powodzenia na poniedziałkowej wizycie! A życzenia oby się spełniły!
Joana trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze! Tulę mocno!
Paula ale super, że masz urodziny w tak piękny dzień! CudownieSpełnienia wszystkich marzeń!!!
Paula1991 lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:
Joanna na pewno bedzie wszystko dobrze. A wiesz ile bedziesz musiala czekac na wynik?
Według tego co mówili, to około 14 dni. A po głowie chodzą mi głupie myśli typu-jeśli zbadam się w pon lub wt i wyślą potem tę krew, to przecież jest Nowy Rok, weekend, żeby ta moja krew nie leżała za długo, bo jeszcze będzie zły wynik..Kurcze, chyba świruję... -
Paula Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :*
Jestem pod wrażeniem ze tak dlugo wytrzymalas ja mialam powiedziec mamie na mikolaja ale wyladowalam wczesniej w szpitalu i wszystko wyszło na jaw wcześniej.
Trzymam kciuki żeby to byly ostatnie święta w takich samych składach jak terazPaula1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula sto lat!
Kochane życzę Wam Wszystkiego Dobrego, Spokojnych, Zdrowych i Wesołych Świąt, spokojnych i nudnych naszych ciąż bez żadnych problemów smutków i komplikacji, dołąćzam się do Waszych życzeń no i.... dużooo prezentów pod choinką
Joanna, nie martw się, ja tak wczoraj przeżywałam posiew, że przez święta się nikt nim zajmie ale przecież w laboratorium w Święta, Nowy Rok i w weekendy ktoś musi pracować! Nie mogliby przecież sobie pozwolić na to żeby przetrzymywać pobrane próbki! Będzie dobrze, idź normalnie w pon!Joana33, Kourtney, Paula1991, Magda34, jakka, kirys, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziak2202 wrote:W końcu przyszła Wigilia
przygotowania świąteczne dały mi w tym roku popalić. dobrze, że jestem na L4 i mogłam sobie podzielić w czasie moją pracę. dziś rano przywitał mnie katar i ból głowy. to znak, że trzeba przekazać pałeczkę mojemu R i jak tylko wróci z pracy niech ogarnia naszą chatkę bo ja już nic nie dam rady zrobić. w poniedziałek wyczekiwana wizyta! od 16.11 nie widziałam mojego maluszka! chcę porozmawiać z moja gin o moich bólach kręgosłupa. nie wiem czy któraś z Was tak ma, ale jeszcze rano nie ma tragedii, a wieczorem nie mogę wstać z kanapy albo nawet z kibelka! straszny ból powodujący że nie mogę stać na prawej nodze. ból ulokowany jakby w środku prawego półdupka.
ahaaaa, no bym zapomniała. ciekawi mnie, czy któraś z naszych mam miała w pierwszych ciążach "skurcze braxtona hicksa"? oglądałam serial "przyjaciele" i Rachel miała takowe i to bardzo mocne. w internecie wyczytałam, że mogą pojawić się od 20 tyg. ciąży. przyznam się, że wyglądało to dość boleśnie i gdybym nie widziała filmu nie miała bym pojęcia o tym, że coś takiego istnieje i myślałabym że rodzę!
Korzystając z okazji, chciałabym złożyć wszystkim najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt i nadchodzącego Nowego Roku. Dużo zdrowia dla wszystkich, wytrwałości i obyśmy przezwyciężyły wszystkie trudności losu, które nas napotkają!
Mi to wygląda na zbity mięsień gruszkowaty z opisu, u mnie to wystąpiło przez przesuniętą miednicę jak spadłam ze schodów i teraz w ciąży niestety wróciło, podejrzewam, ze miednica znów się przesunęła jak brzuszek wyskoczył. Wybieram się do fizjo po nowym roku żeby mnie "naprawił" a póki co siadam tym półdupkiem na piłce tenisowej na dywanie i "jeżdżę" do przodu i do tyłu. Z początku ból nie do zniesienia, ale w końcu mięsień odpuszcza i przynosi to mega ulgę
Dołączam do życzeń! Przede wszystkim spokoju! I bardzo nudnych ciąż nam życzęPaula1991 lubi tę wiadomość
-
Joana33 wrote:Według tego co mówili, to około 14 dni. A po głowie chodzą mi głupie myśli typu-jeśli zbadam się w pon lub wt i wyślą potem tę krew, to przecież jest Nowy Rok, weekend, żeby ta moja krew nie leżała za długo, bo jeszcze będzie zły wynik..Kurcze, chyba świruję...
Wszystko się ułoży, musisz mieć nadzieję!Paula1991 lubi tę wiadomość
-
Madziak2202 tez mnie kregoslup boli wieczorami, ze sie ruszac nie umiem, ale mnie lewa strona.
Coz mi pierogi przed chwila daly popalic a teraz juz nie robie nic!
Wszystkim mamom zycze zdrowych, pogodnych i wesolych Swiat. Zycze Wam, aby maluszki rozwijaly sie dobrzePaula1991, Kourtney, Joana33, jakka, kirys, Lila2703, xpaulinax, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie mam wozka, ale jak weszlam do Smyka to bylam w szoku jak duzo fajnych polskich firm maja w rozsadnych kwotach. Ja jednak trzymam sie tego bugaboo buffalo uzywanego, chociaz zachwycil mnie cybex priam. Niestety cena nowego powala, a jest to nowy wozek, wiec uzywanego nie zlapie. Jak wrocimy do Szwecji po swietach to juz bede powaznie polowac na okazje z wozkiem i fotelikiem.
Mnie tez bardzo bolaly plecy, bylam u fizjoterapeuty i dostalam zalecenia co i jak. Od stycznia bede chodzila na gimanstyke i powiedzial mi ze w drugim trymestrze (czyli juz teraz) gdyby bardzo bolaly to dostane TENS do domu.