Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie waga stoi i jest tyle co przed ciąża za to brzuszek już spory i ciężko ukryć. Dzisiaj sprawdziłam ubranka po synku i jestem w szoku, ze tyle tego mam. Samych ubranek na pierwsze pół roku jest 17 kg, jedna trzecia to rozmiar 50-56. Teraz wszystko popakowane i czeka na wysyłkę do Szwecji. Wiem, ze ubrań już nie muszę kupować jedynie dodatki.
mmarzenak, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorjana wrote:Obecnie mam tylko 37 a wczoraj wieczorem było 37,8
Ja po świętach weszłam na wagę i w sumie od początku ciąży mam plus 3 kg. Zastanawiam się czy ta moja waga dobrze waży bo czuje się zdecydowanie ciężejbrzuszek też już mam całkiem spory, nic już nie ukryje.
Helen, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Witam się
Ja już po wizycie jeszcze mi się wrąbała jakaś panna z 16 godziny i ściemniała że ona też miała na 11 ehhh wkurzyłam się trochę ;/
Dzidzia zdrowa, serduszko bije, już prawie 200 gram waży, śmieję się że to jak kostka masła. Rano odebrałam wypis i wyniki z tarczycy. Kolejna wizyta 18.01 i zapisałam się na te drugie prenatalne na 21.01 bo dopiero mieli wolny termin tak, ale muszę od mojego ginka wziąć skierowanie jeszcze.
Chwalę się ciuszkami co dostałam od sis pod choinkę
Magda34, Pati_89, mmarzenak, Misia15, kirys, Madzik84, Helen, jakka, Helenucha Klucha, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
aneczka2015 wrote:Ja mam tez juz spory brzuszek. A na kolejna wizyte wybieram sie 5.01. Ale prenatalnych juz nie robie. Skoro wszystko jest ok to po co dodatkowe nerwy. Jedynie co to okolo 25 tygodnia chce isc na 3d i to tyle
Też mam wizyte 5.01:)aneczka2015 lubi tę wiadomość
Magda34
-
mmarzenak wrote:Jesteście już umowione na drugie prenatalne? W którym tygodniu najlepiej sie umowic?
Ja jeszcze nie jestem umowiona, wizyte u gin mam 5.01 to pewnie mi da skierowanie. Robi sie ponoć między 18 a 22 tyg ciąży Połówkowe:) Czyli w styczniu bede robićMagda34
-
nick nieaktualnyMy wróciliśmy z wizyty
Synuś ma się dobrze, od początku do końca prezentował rodzicom swoje klejnociki, buszował po całym brzuszku, wiercił się, ssał kciuka, kopał nóżkami lekarz potwierdził że rozwija się wspaniale, według lekarza jest już na etapie 18t4d, pomiary również ma w normie, mierzy 14,5 cm i waży 160 gDostałam skierowania na badania moczu i morfologie, zapisał mnie na kolejną wizytę za 2 tygodnie, dość szybko ale to ze względu na badanie połówkowe, dostałam piękne 3 zdjęcia, jedno z 2D i resztę z 3D no i termin wychodzi raczej na 28 maj
Wiem że mało tu się udzielam ale jakoś nie mam czasu, tu święta, tu wesele, a jak mam czas to też chcę odpocząć i zawsze coś, ale dzielnie was podczytuję i przynajmniej wiem że u was też ok
Oto nasz okruszek, z mężem ustaliliśmy że synuś będzie miał na imię MarcelMam nadzieje że zdania już nie zmienię
mmarzenak, Pati_89, Misia15, oldżi, eidth, Agabtm, kirys, cass, beatas, kuleczka777, Madzik84, Lila2703, Magda34, Helen, jakka, Nelus, Helenucha Klucha, Abra, xpaulinax, ansad, HoniKa89, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnieLov wrote:My wróciliśmy z wizyty
Synuś ma się dobrze, od początku do końca prezentował rodzicom swoje klejnociki, buszował po całym brzuszku, wiercił się, ssał kciuka, kopał nóżkami lekarz potwierdził że rozwija się wspaniale, według lekarza jest już na etapie 18t4d, pomiary również ma w normie, mierzy 14,5 cm i waży 160 gDostałam skierowania na badania moczu i morfologie, zapisał mnie na kolejną wizytę za 2 tygodnie, dość szybko ale to ze względu na badanie połówkowe, dostałam piękne 3 zdjęcia, jedno z 2D i resztę z 3D no i termin wychodzi raczej na 28 maj
Wiem że mało tu się udzielam ale jakoś nie mam czasu, tu święta, tu wesele, a jak mam czas to też chcę odpocząć i zawsze coś, ale dzielnie was podczytuję i przynajmniej wiem że u was też ok
Oto nasz okruszek, z mężem ustaliliśmy że synuś będzie miał na imię MarcelMam nadzieje że zdania już nie zmienię
Ale slodziakkurde ciekawe ile mój waży
w 15+2 ważył 140g już :p dziś 17+5 az ciekawa jestem
AnnieLov lubi tę wiadomość