Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny najlepszego na ten następny rok co by już się do nas nie przyplątało i spokojnie doczekały do czerwca
My też w domu z psiną będziemy zajadać chipsy, frytki i sałatkę
Miluszka nic się nie zamartwiaj, wyczytałam że to nic groźnego dla dzidziusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 13:56
-
Witam,
Czytam Was od jakiegoś czasu, dzisiaj dostałam wynik amniopunkcji i jestem szczęśliwa mama zdrowej dziewczynki. Mam już 9 letniego syna. Jestem umówiona na usg połówkowe na 12.01
Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku i pozytywnych wyników badan.kirys, cass, kamenkaa, madziak2202, Misia15, Paula222, Joana33, Madzik84, Lila2703, Agabtm, mmarzenak, jakka, mia6, beatas, dais, Helenucha Klucha, Kawokado, Quatriona, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
SShape wrote:Chyba cos jest nie tak z moim suwaczkiem a nie wiem jak go edytować
pomocy;)
SShape lubi tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
My też w domu - ale to już u nas tradycja, nie zostawiamy psa i jakoś zabawy nam się nie marzą. Co roku mamy tak, że Święta i Sylwester to taki czas tylko dla nas, po całym roku przepracowanym, zabieganym i w ogóle.
Teraz celebrujemy tym bardziej, bo to ostatni koniec roku we dwójkę (no dobra, trójkę licząc psa...)
Dziewczyny, cudownego Nowego Roku - oby nie był gorszy!xpaulinax lubi tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Dziękujemy
a czemu miałabyś przeszkadzać? Ostatnio wspominałyśmy że cos sie dawno nie odzywałaś
Pozatym widzisz wiem ze TY wspominałaś bo CI na to odpisałam coż nie zauwazyłaś ...
POmimo to Najlepszego w NOwym ROku raz jeszcze.. !!! Dla Ciebie i dla Wszystkich innychbez wyjątku !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 23:56
Magda34 lubi tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:Dziewczyny najlepszego na ten następny rok co by już się do nas nie przyplątało i spokojnie doczekały do czerwca
My też w domu z psiną będziemy zajadać chipsy, frytki i sałatkę
Miluszka nic się nie zamartwiaj, wyczytałam że to nic groźnego dla dzidziusia
Kuleczka to w sumie nie będę sama w Sylwestra, będę z naszymi dwoma pieskami
Kochane, dziękuję Wam za słowa otuchy, mąż zabrania mi czytania na ten temat
Mimo, że uwielbiałam ten Rok za to że udało się zajść w ciążę, to bardzo chcę, żeby się już skończył i żeby przyszły był szczęśliwy!
[edit:] Madziak to bawimy się razemja oprócz chipsów mam piccolo
Kochane życzę Wam wszystkiego co najlepsze na ten Nowy Roki abyśmy wszytkie rozpakowały się dopiero w czerwcu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 18:21
-
SShape wrote:Witam,
Czytam Was od jakiegoś czasu, dzisiaj dostałam wynik amniopunkcji i jestem szczęśliwa mama zdrowej dziewczynki. Mam już 9 letniego syna. Jestem umówiona na usg połówkowe na 12.01
Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku i pozytywnych wyników badan.a jakie miałaś wskazania do amnio? Gratulacje:-* Ja tez czekam na wynik i wiem ile to stresu kosztuje
-
kamenkaa wrote:BO tu mnie i tak nikt nie zauważa,, wiec przeszlam gdzie indziej
Pozatym widzisz wiem ze TY wspominałaś bo CI na to odpisałam coż nie zauwazyłaś ...
POmimo to Najlepszego w NOwym ROku raz jeszcze.. !!! Dla Ciebie i dla Wszystkich innychbez wyjątku !
kamenkaa, cass lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku 2016! Dla nas wszystkich będzie to szczególny rok bo powitamy nasze małe serduszka na świecie
My na sylwestra idziemy do znajomych i będziemy świętować przy Piccollo
Nowy Rok będzie dla nas wszystkich wspaniały!
mmarzenak, Magda34, madziak2202, kirys, xpaulinax lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
madziak2202 wrote:chyba znalazłam sposób na zaparcia - bynajmniej na mnie podziałał!
wczoraj rano zjadłam 3 sztuki kiwi, a na wieczór jeszcze 2. dziś rano pozbyłam się wszystkiego w błyskawicznym tempie, nawet porannej inki nie zdążyłam wypić
sposób znalazłam w internecie.
Kurcze a jat tak nie lubię kiwi -
HoniKa89 wrote:Witam się z Wami po krótkiej nieobecności... Przygotowania do Świąt i międzyczasie załatwianie spraw z nowym mieszkaniem pochłonęły mnie bez reszty. Jejku pędzicie z postami niczym PENDOLINO
Nadrabiałam Was 3 dni, aż wreszcie się udało! Nie spamiętałam wszystkiego, prosze o wyrozumiałość pominięcia ważnego wątku...
Dziewczyny czekające na amniopunkcję 3mam mocno kciuki!!! Będzie dobrze!
Annielov dzidzia jak z obrazka!!! cudowny synek
Dorjana wiele dziewczyn tutaj jest przykładem, że nie ma się co martwić na zapas... zrobisz dokładne połówkowe i wszystko będzie czarno na białym, a nie wydaje mi się żeby lekarz wzywał na konsultacje tylko dlatego że on się chciał czegoś dowiedzieć... bez informacji dla rodziców.
Nelus powinnaś dostać porządne lanie! Cieszę się z szczęśliwego zakończenia.
Ja niestety też mam swoje humorki i strasznie wnerwia mnie klikanie myszki przez Męża... Jak się zbliża wieczór ma to zabronione bo doprowadza mnie to do szewskiej pasji...
Co do adapterów do samochodu, ja dostałam od Męża pod choinkę i to nie taki co się zapina w kroku a po bokach (opcja dla lubiących sukienki) no i chyba wygodniejsza od tej zapinanej w kroku.
AAA dostałam jeszcze od Męża rogala ...cudowna sprawa. Polecam!!!
No i co jeszcze brzuszek rośnie, już widać że to ciążaNo i wybraliśmy już imię. Będzie Ludwiczek
A jakiej marki jest ten adapter...lubię sukienki -
Ufff nadrobiłam prawie 3 dni
Kochane z okazji Nowego Roku życzę nam wszystkim przede wszystkim szczęśliwego rozwiązaniaDuuuzo wsparcia od waszych mężów-chłopaków, przespanych nocy, szybkiego powrotu do formy sprzed ciąży, aby każdy kolejny dzień przynosił Wam radość ze spełniania się w tej najważniejszej roli - MAMY !!!!!
Dorjana..wiem że to trudne, bo w mojej naturze też nie leży optymizm, ale Kochana postaraj się trochę go zachować, wierzymy tu wszystkie ze będzie dobrze i nie zamartwiaj się że nam tu marudzisz...jesteśmy po to żeby sie wspierać.
Wszystkim dziewczynom po i przed kolejnymi badaniami życzę oczywiście samych pozytywnych wyników i do zobaczenia, a raczej przeczytania w Nowym Roku...ojej będę już bliżej 40 niż 30 lat...ehhh...ale co tam, mijający rok był najlepszym w moim życiu i jestem przekonana że 2016 będzie jeszcze lepszy ! Czego i Wam moje drogie życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 16:10
Magda34, cass, kirys, Misia15, mloda1995, xpaulinax lubią tę wiadomość