Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Można brać do 6 wegli przynajmniej mnie tak lekarz zalecił i piłam elektrolity żeby się nie odwodnic..... Uuuu takie wirusy są najgorsze. Mi lekarz jeszcze kazał brać loperamid ale nie wiem czy on nie jest na receptę. pić małymi lykami ale pić.
beatas lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
beatas wrote:Dziewczyny, od wczoraj meczy mnie jakas okropna biegunka:( do tego ciagke mdlosci - myslalam, ze wrocily, ale teraz sie zastanawiam czy to nie jakis wirus.. Ratujcie, jak sid tego pozbyć?
beatas lubi tę wiadomość
-
Niestety nie mam ostatnio zbyt wiele wolnego czasu więc rzadko mogę się udzielać na forum ale staram się nadrabiać czytaniem zaległości.
Gratuluję wszystkim które w ostatnim czasie usłyszały na wizytach dobre wiadomości i mocno trzymam kciuki za te u których jest jakaś niepewność
U nas krwiak tak się do mnie przyzwyczaił się że nie chce się odczepić ale podobno nie stanowi już zagrożenia dla ciąży więc przestałam się nim przejmować
Z ostatniego badania USG wyszło wszystko prawidlowo i poznaliśmy płeć DZIEWCZYNKA.
Biorąc pod uwagę że mamy już 1,5 rocznego chłopca to wszystko poszło zgodnie z planem i będzie parka
Pozdrawiam wszystkich SylwestrowoKawokado, Joana33, beatas, Madzik84, Pati_89, cass, Misia15, jakka, madziak2202, Magda34, kirys, dais, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dziś zaczynam 15 tydzień i o 15 mam wizytę na badanie genetyczne taki mam strach. A potem nasze plany sylwestrowe to domowka u nas każdy coś przywiezie mam nadzieje ze humor dziś mi dopisze bo narazie są nerwy i lęk. Buzki dla was i spełnienia marzeń życzę wam wszystkim na ten Nowy Rok
Magda34 lubi tę wiadomość
nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
Dzieki dziewczyny! Wyslalam meza do apteki po probiotyk i elektrolity, moze pani z apteki mu cos poleci..
Madzia, powodzenia na badaniach!
Oleandra, gratuluje córeczki!
My nie obchodzimy w tym roku sylwestra, nie mamy niestety nastroju do swietowania.. Moze cos obejrzymy i wypijemy picollo:) -
Witajcie
Nasze plany na sylwestra to Katowice Kraków i Wrocław na zmianę w Tv
Aż dziwnie tak jakoś bo co roku gdzieś szaleliśmy a teraz nawet nie czuje że jest sylwester
Życzę wam aby ten nowy rok przyniósł same dobre wyniki badań wzorowe USG potem szybkie bezbolesne porody w terminie a potem już tylko radość z narodzonych bobaskówmadziak2202, kirys, Dorjana, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
No właśnie co dzisiaj robią ciężarówki? Haha
My o 17.30 idżemy na obiad z 12 osobowa grupka znajomych, oczywiście z młodą bo nawet nie mamy z kim ja zostawić, potem wrócimy do domu i będzie kąpiel buzi i spanie a my posiedzimy przed tv ze znajomymi. Oni się upija i będą się bawić do rana, a ja pewnie padne z nudow chwile po polnocy -
A ja nie czuje sylwestra;( zawsze szalelismy do bialego rana,jak sobie przypomne zeszlego sylwestra to lezka w oku sie kreci;(;( idziemy do mojej kuzynki,ona ma 4miesieczne dziecko wiec tez nie pije,maz ma zalobe po mamie wiec tez nie potanczymy,kupilam sobie picollo chlopaki sie pewnie upija i o 1 pewnie bedziemy w domu:/
-
Witam Was..JA tylko na chwile z życzeniami i Juz Wam nie przeszkadzam,,,
Sylwester Nowy Rok i dzidziusiowy ROk 2016 sie dla Nas zacznie..
Zycze Wam i Waszym Najblizszym Szczesliwego NOwego ROku Oby był Lepszy niz poprzedni .
Spelnienia MArzen ... Zdrowych dzidziusiów lekkich Porodówi Spokojnej NUdnej ciazy
Buziaki :*madziak2202, oleandra, Magda34, mmarzenak, kirys, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
a ja Sylwestra spędzam sama, mąż idzie na noc do pracy
poza tym nawet nie mam nastroju do świętowania, miałam iść do koleżanki ale mam taką chandrę że nawet o tym nie myślę, także Sylwestra spędzę przed tv z chipsami w ręku. Wczoraj wieczorem miałam wizytę kontrolną u gin, w moczu czysto, wynik wymazu ujemny ale za to wymaz z szyjki - dodatni, dostałam antybiotyk Zinnat i gynalgin. Do 8 stycznia muszę się wyleczyć. Wiadomo, bywają bakterie. Ale oprócz tego gin zauważyła jakieś niepokojące zmiany na szyjce macicy, 8 stycznia po wyleczeniu bakterii jeszcze raz będzie ją oglądać, wtedy mam dostać skierowanie na patologię ciąży na kolposkopię, prawdopodobnie pobiorą wycinek z szyjki do badań. Noc mam nieprzespaną, chodzę i myślę o tym, obawiam się najgorszego. No masakra wam powiem..
-
kamenkaa wrote:Witam Was..JA tylko na chwile z życzeniami i Juz Wam nie przeszkadzam,,,
Zycze Wam i Waszym Najblizszym Szczesliwego NOwego ROku Oby był Lepszy niz poprzedni .
Spelnienia MArzen ... Zdrowych dzidziusiów lekkich Porodówi Spokojnej NUdnej ciazy
Buziaki :*a czemu miałabyś przeszkadzać? Ostatnio wspominałyśmy że cos sie dawno nie odzywałaś
-
miluszka wrote:a ja Sylwestra spędzam sama, mąż idzie na noc do pracy
poza tym nawet nie mam nastroju do świętowania, miałam iść do koleżanki ale mam taką chandrę że nawet o tym nie myślę, także Sylwestra spędzę przed tv z chipsami w ręku. Wczoraj wieczorem miałam wizytę kontrolną u gin, w moczu czysto, wynik wymazu ujemny ale za to wymaz z szyjki - dodatni, dostałam antybiotyk Zinnat i gynalgin. Do 8 stycznia muszę się wyleczyć. Wiadomo, bywają bakterie. Ale oprócz tego gin zauważyła jakieś niepokojące zmiany na szyjce macicy, 8 stycznia po wyleczeniu bakterii jeszcze raz będzie ją oglądać, wtedy mam dostać skierowanie na patologię ciąży na kolposkopię, prawdopodobnie pobiorą wycinek z szyjki do badań. Noc mam nieprzespaną, chodzę i myślę o tym, obawiam się najgorszego. No masakra wam powiem..
miluszka, nie myśl za dużo. musisz się pozytywnie nastawić...dla dzidziusia! podobno teraz już potrafią rozróżnić nasze humory i gdy my jesteśmy zdenerwowane nasze dzieci też się denerwują.
co do spędzania sylwestra, to mój wygląda identycznie. kupiłam paczkę cheetosów keczupowych i butle coli i będę oglądać tvmój R też dziś w pracy, wróci może po 2 w nocy.
miluszka lubi tę wiadomość
-
ale będzie dobrze zobaczysz ważne żeby sprawdzić co i jak i w miarę szybko zareagować
-
kamenkaa wrote:Witam Was..JA tylko na chwile z życzeniami i Juz Wam nie przeszkadzam,,,
Buziaki :*
WitajKamenkaa:* Wzajemnie, wszystkiego najlepszego Kochana, dużo zdrowia, nudnej ciąży, lajtowego porodu hehe i spełnienia najskrytszych marzeń:*
kamenkaa lubi tę wiadomość
Magda34
-
Kurcze co za końcówka roku..ale zobaczysz bedzie dobrze, musisz myśleć pozytywnie mimo wszystko. Za rok o tej porze bedziesz przytulać swojego maluszka kochanego:*
kamenkaa lubi tę wiadomość
Magda34