Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
SShape witaj
Gratuluję wyniku amnio
Wyobrażam sobie co przeżywaliście czekając na wynik...
Lila ja niestety też będę bliżej 40 niż 30Ale co tam duchem mloda
Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzen, bezproblemowych porodów i zdrowych ślicznych bobasków w czerwcuLila2703, Magda34, kirys, SShape, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Witaj
a jakie miałaś wskazania do amnio? Gratulacje:-* Ja tez czekam na wynik i wiem ile to stresu kosztuje
Wynik Pappa byl zly. 1:65 T21.
Trzymam kciuki za Ciebie. Czekanie jest okropne, ale trzeba wierzyc,ze bedzie dobrze. Ja bylam tak zestresowana,ze ciagle jakos sie podswiadomie boje mowic komukolwiek o ciazy. -
miluszka wrote:Masz rację Madziak, Kourtney nie odzywa się od kilku dni, miejmy nadzieję, że to poweselne i popodróżne zaganianie i tylko dlatego się nie odzywa! Kourtney, daj znać co u Ciebie!
chipsy zjedzone?
oglądam z tatą maraton "chłopaków do wzięcia" i kończymy paczkę śmiejżelków -
Dzien dobry, no to kobietki, wszystkiego najlepszego w nowym roku, spełnienia marzeń, zdrówka dla nas i maluszków. Zeby juz tylko rosły zdrowo! I oby czas złych wieści nadszedł końca.
Oby 2016 byl lepszy, chociaz 2015 najgorszy nie byl, w koncu spełniło sie nasze marzenie:)
A w ogóle to witam sie w 14 tygodniu, w 2 TRYMESTRZE, nie wiem jak nie osiwialam do tego czasu ale brawo jaPati_89, kirys, madziak2202, Madzik84, mmarzenak, mia6, Lila2703, Magda34, Kawokado, xpaulinax, Kourtney lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Wspaniałe Mamuśki!!!
życzymy Wam Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!!!
Dużo zdrówka gdyż bez niego się po porostu nie da....
i Miłości, która pozwala góry przenosić!!!
A także zdrówka dla waszych pociech
Tych malusich jeszcze w brzuszkach jak i tych starszych)
Niech się nam wszystkie w zdrowiu i szczęściu chowają.
Życzymy Wam siły i cierpliwości na tej trudnej drodze macierzyństwa.
Życzymy Wam również energii i wytrwałości ;P
Jak to mówią "Dzieci odmładzają" więc kolejna młodość przed nami)
...i oczywiście MIŁOŚĆI i wzajemności !!!
(aby tatusiowie dzielnie dotrzymywali mamusiom kroku )Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 12:41
Pati_89, Agabtm, kirys, dais, Paula222, madziak2202, Misia15, mmarzenak, beatas, mia6, Lila2703, Paula1991, Helenucha Klucha, HoniKa89, xpaulinax, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Szczesliwego Nowego Roku!!!! Oby ten 2016 byl lepszy
Zazdroszcze tym mamom, ktore Sylwestra spedzaly w domku. Ja z narzeczonym poszlismy do znajomych i to byl mega blad. Sztywno, ich 6letnia corka wiecznie przeszkadzala, ja zmeczona i ok. 22 minela moja godzina i teraz dupa. Leze i sie w sufit patrze.
To byl najgorszy Sylwester w zyciu.Agabtm, Pati_89, Kourtney lubią tę wiadomość
-
mloda1995 wrote:Szczesliwego Nowego Roku!!!! Oby ten 2016 byl lepszy
Zazdroszcze tym mamom, ktore Sylwestra spedzaly w domku. Ja z narzeczonym poszlismy do znajomych i to byl mega blad. Sztywno, ich 6letnia corka wiecznie przeszkadzala, ja zmeczona i ok. 22 minela moja godzina i teraz dupa. Leze i sie w sufit patrze.
To byl najgorszy Sylwester w zyciu.madziak2202 lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Witam
My sylwester w domu, po 23 poszliśmy z synkiem strzelić nasze fajerwerki i zrobiliśmy sobie spacerek
Po powrocie chipsy, picolo, głowa w oknie i podziwialiśmy widoki , pięknie strzelali
Ja życzę by nowy rok 2016 był dla nas jak najlżejszy, aby spełniły się wszystkie plany i marzenia, no i aby 2016 był lepszy jak 2015, bo tamten rok był dla mnie chyba najgorszym w życiu
madziak2202, mloda1995, kirys, Pati_89, Lila2703, Agabtm, HoniKa89, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwego Nowego Roku! Dużo zdrówka, radości, wspaniałych chwil z brzuszkiem, bezproblemowych porodów w terminie i mnóstwa radości z macierzyństwa
Dużo miłości, niech marzenia się spełniają
kirys, madziak2202, Pati_89, Lila2703, Agabtm, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń, samych dobrych wieści, udanego rozwiązania. Aby ten rok przyniósł najwspanialsze wspomnienia.
Asia gratuluje synka. Niestety na telefonach ucina wiadomość po użyciu emotek. My spędziliśmy sylwestra w domu, oglądając Polsat i odpoczywając po podróży, synek padł już o 19.kirys, HoniKa89 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego w nowym roku dziewczyny!
Sshape witaj
Ja zaliczyłam ostatnią w 2015r migrenęod 13 do 22 wyjęta z życia, cieszę się, ze nie mieliśmy nic opłacone, bo chyba bym się zapłakała ze złości
Dzis czuję się fatalnie, ale to nic dziwnego przy tym co przeżyłam wczoraj (4 razy drętwienie twarzy i ręki... i tyle godzin nie pamietam kiedy ostatnio było aż tak źle).
Obiecałam mężowi, ze zapiszę się na konsultacje do neurologa - wiem, ze to bez sensu, bo co niby nowego miałby mi powiedzieć?no ale jeżeli ma być przez to spokojniejszy...
SShape lubi tę wiadomość