Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
JennyXS wrote:Nooo i na to czekałam
bardzo się cieszę ! Masz spokojna głowę już. Mam nadzieję że w czwartek u nas tez będzie wszystko dobrze i zobaczymy jak się rusza a nie spi. Ale już się wierci i laskocze
pół nocy się usmialam
Einin lubi tę wiadomość
-
Apropo brzuszków
Muchomor mojego smerfa
Chuda jestem jak szkielet niestety za to brzuch teraz wychodzi szybciej bo nie ma za wiele miejscaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 17:58
dais, mmarzenak, munequita, Lila2703, Kourtney, xpaulinax, cass, Misia15, Nelus, Paula1991, Gagaga, Magda34, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
Potwierdzam, super masz brzuszek. Nelus śmieszna sprawa, okazuje się, ze mój mąż właśnie tam myślał o wyjeździe do kolonii brytyjskiej. Niestety jak ja usłyszałam Kanada uznałam, ze są daleko i nie ma szans,a tak to może byłybyśmy sąsiadkami.
Pati super wiadomość. Teraz mam nadzieje ze juz wszyscy będziemy spokojni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 18:15
Nelus lubi tę wiadomość
-
Kawokado wrote:dzisiejszy słodki ciężar z DDTVN
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/slodki-ciezar-20-21-tydzien-ciazy,190099.html
ach nie moge sie doczekać 20 stycznia!!! A to jeszcze tak długo[/QU
Super ten filmik odrazu Obejrzałam wszystkieno ja stery albo niestety też jeszcze nie mam takiego ale to tylko kwestia czasu. My po remoncie nie potrafimy Uporządkować szafy i całej graciarni.
Syn Filip 28 czerwiec -
Pati_89 wrote:Zdrowy zdrowy zdrowy! Mój mały smerf jest zdrowy ! Właśnie dzwonili z gabinetu a ja poryczałam sie ze szczęścia Pani położnej do słuchawki
dziękuję wam dziewczyny bez was bym tego nie przeżyła :-*
Jeju cudowna wiadomość !!!!!!!!!!!!!!!!!!Pati_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do filmiku to mój brzuszek też niebawem taki będzie, bo jak siedzę jest niewiele mniejszy, ale ja też nie należę do tych szczupłych. Jej jak ja juz nie mogę się doczekać kolejnego USG i poznania płci, upewnienia się, ze dzidzia jest w pełni zdrowa. Jeszcze 15 dni, odliczam.
-
dais wrote:Co do filmiku to mój brzuszek też niebawem taki będzie, bo jak siedzę jest niewiele mniejszy, ale ja też nie należę do tych szczupłych. Jej jak ja juz nie mogę się doczekać kolejnego USG i poznania płci, upewnienia się, ze dzidzia jest w pełni zdrowa. Jeszcze 15 dni, odliczam.
-
nick nieaktualny
-
Trisomia 21 ryzyko 1:4101 trisomia 18 ryzyko mniejsze niż 1:20000 trisomia 13 ryzyko mniejsze niż 1:20000. Brak wskazań do inwazyjnego badania. Płacze ze szczęścia. Jeszcze echo serca za jakieś 2 tyg i odetchne.
Kourtney, Dorjana, mmarzenak, Pati_89, dais, Madzik84, Kawokado, jakka, Paula1991, kirys, madziak2202, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Einin wrote:Tylko i wyłącznie naturalne oleje: kokosowy, ze słodkich migdałów i arganowy. Rano na mokrą skórę. Wieczorem na suchą, chwilę jest się lekko tłustym, ale po minucie to wrażenie mija.
Ja arganowym smaruje twarz codziennie i nic nie pomaga. Suche skorki odstają mi na calej twarzy, mogę zapomnieć o jakimkolwiek makijażu... A po kokosowym skóra swędzi mnie jeszcze bardziej. Na rękach skóra mi pęka i krwawi.. Mam na to specjalną maść ale ona nie zapobiega tylko leczy te powstałe juz ranki. Moja ginka poleciła balsam oillan ale nigdzie nie mogę tego dostać
Z zachcianek: Pączek z nugatem z Wokulskiego w bielskuewentualnie pączek z czekoladą. I lody w kubeczku. Musze wytrzymać z tym do czwartku
Super wiadomości dziewczyny a jaki piękny brzuszek!może jutro sie obfotografuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 19:30
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
nick nieaktualnyhttp://iv.pl/images/13536781694048210545.jpg
Misia15, Nelus, mmarzenak, Pati_89, Madzik84, Flakonik, Kawokado, Agabtm, JennyXS, maria85, Paula1991, Paula222, aneczka2015, Kiki97, Magda34, dais, madziak2202, fairy_tale, xpaulinax, Abra lubią tę wiadomość
-
http://iv.pl/images/88602921164915084600_thumb.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 19:32
Nelus, mmarzenak, Madzik84, Flakonik, Agabtm, Paula1991, Paula222, Kiki97, Magda34, madziak2202, fairy_tale, xpaulinax, Abra lubią tę wiadomość
-
ma_rka wrote:Trisomia 21 ryzyko 1:4101 trisomia 18 ryzyko mniejsze niż 1:20000 trisomia 13 ryzyko mniejsze niż 1:20000. Brak wskazań do inwazyjnego badania. Płacze ze szczęścia. Jeszcze echo serca za jakieś 2 tyg i odetchne.
madziak2202 lubi tę wiadomość