Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati_89 wrote:Zdrowy zdrowy zdrowy! Mój mały smerf jest zdrowy ! Właśnie dzwonili z gabinetu a ja poryczałam sie ze szczęścia Pani położnej do słuchawki
dziękuję wam dziewczyny bez was bym tego nie przeżyła :-*
madziak2202, Pati_89 lubią tę wiadomość
-
Pati wspaniała wiadomość!!! Aż mi łzy popłynęły
Nelus uważaj na siebie kochana!
Ja z jedzeniem jestem ostatnio na opakalbo w siebie wciskam albo jem jak szalona... wczoraj o 22 wzieło mnie na frytki i tak sie opchałam że myślałam, ze pęknę
Nie mogę się ciągle napić od tej migreny w sylwestra wypijam ponad 2 litry dziennie i ciagle chce mi się pić. Skóra na twarzy zrobiła mi się jakaś taka sucha, nie wiem o co chodzi...
Wczoraj udało mi sie kupić płaskie buty zimowe, w domu 3 pary butów na obcasie, mega wygodnych, ale niestety miednica się zbuntowała i musiałam zainwestować w coś płaskiegoniecierpie płaskich butów, ale powtarzam sobie, ze na następną zimę też mi się przydadzą jak będę chodzić z wózkiem. Niby są przeceny, ale na szmaciaki skórzany but oczywiście 100% ceny
Pati_89 lubi tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Zdrowy zdrowy zdrowy! Mój mały smerf jest zdrowy ! Właśnie dzwonili z gabinetu a ja poryczałam sie ze szczęścia Pani położnej do słuchawki
-
Nelus trzymaj się, odpoczywaj ile się da, a nawet więcej!
kuleczka777 wrote:Czy Wam też się z dziąseł krew puszcza i nosa ? Mi tylko przy opróżnianiu nosa a dziąsła to od 4 dni miałam tak napuchnięte jakby się tam kumulowało. Wczoraj zjadłam lody i tak jakby mi trochę przeszło.
Mam krwawienia z nosa przy opróżnianiu go, na szczęści niewielkie. Z dziąseł przy szczotkowaniu też się zdarza, a dzisiaj nad ranem jak poszłam siku, to przy płukaniu buzi zauważyłam, że ślinę miałam całą zabarwioną krwią.
Madziak piękne te mebelki. Podoba mi się to, że nie są typowo dziecięce, bo będą mogły długo posłużyć. A dziecięcy charakter nadasz odpowiednimi dodatkami.
Bomblica wrote:A czy wam też żołądek się skurczył? Bo ja nie jestem w stanie zjeść całej kajzerki.. W ogóle śniadanie jem prawie godzinę, w sumie obiad i kolacja tez tak powoli wchodzą..wraz z nadejściem drugiego trymestru. Ale najadać się nigdy nie lubiłam i tak jest nadal.
A macie jakieś zachcianki? Za mną chodzi pizza, ale że obawiam się świeżości i jakości składników w pizzerii, to postanowiłam zrobić ją samaJutro premiera
Ostatnio pierwszy raz upiekłam chleb i bardzo mi smakuje
Przynajmniej mam pewność, że nie ma żadnych "ulepszaczy".
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Pati cudownie!!! Wiedziałam że tak będzie
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Pati_89 super bardzo się cieszę!!! Wiedziałam że ten rok będzie szczęśliwy dla wszystkich!!! Teraz życzę Ci spokoju i pełnej radości z ciazy i synka!!!!
Nelus trzymam kciuki musi być dobrze! Odpoczywaj i nie martw się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 14:33
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Jakie macie sposoby na wysuszenie skóry? Nigdy nie miałam z tym problemu, a teraz twarz mi się łuszczy, dłonie spierzchnięte, a nogi poniżej kolan to aż mnie swędzą. Chyba był ten temat poruszany jakiś czas temu, ale będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi co do sprawdzonych kosmetyków, najlepiej bez zbędnej chemii i niezbyt perfumowanych.Helenka
Rośnij zdrowo córeczko!
-
kirys wrote:Jakie macie sposoby na wysuszenie skóry? Nigdy nie miałam z tym problemu, a teraz twarz mi się łuszczy, dłonie spierzchnięte, a nogi poniżej kolan to aż mnie swędzą. Chyba był ten temat poruszany jakiś czas temu, ale będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi co do sprawdzonych kosmetyków, najlepiej bez zbędnej chemii i niezbyt perfumowanych.
Tylko i wyłącznie naturalne oleje: kokosowy, ze słodkich migdałów i arganowy. Rano na mokrą skórę. Wieczorem na suchą, chwilę jest się lekko tłustym, ale po minucie to wrażenie mija. -
Einin wrote:Tylko i wyłącznie naturalne oleje: kokosowy, ze słodkich migdałów i arganowy. Rano na mokrą skórę. Wieczorem na suchą, chwilę jest się lekko tłustym, ale po minucie to wrażenie mija.Helenka
Rośnij zdrowo córeczko!
-
kirys wrote:A macie jakieś zachcianki? Za mną chodzi pizza, ale że obawiam się świeżości i jakości składników w pizzerii, to postanowiłam zrobić ją sama
Jutro premiera
Ostatnio pierwszy raz upiekłam chleb i bardzo mi smakuje
Przynajmniej mam pewność, że nie ma żadnych "ulepszaczy".
jak już wspominałam to ta maślanka jest ostatnio moją zachcianką hehe
codziennie coś innego, ale nie jest tak że muszę i koniec,
dziś zobaczyłam w sklepie marchewki i zamarzyłam o duszonej na masełku z ziemniaczkami i śmietanąmięsa od pokazania 2 kresek nie tykam!
myślałam, że będzie gorzej. że będzie tak jak w filmach (2 w nocy biegiem do całodobowego po lody) hehe
moja ciotka miała takie nocne zachcianki. jej mąż jechał 20 km do supermarketu żeby kupić jej arbuza bo nie dawała mu spać
-
Michał dziękuje wszystkim ciociom
ja bym Was mogła wszystkie wyściskać i wycałować :-*
Siedziałam z mamą na kawie wyciągam telefon i widzę połączenie. Myślałam że kurier bo miała dziś być paczka ale jak zobaczyłam ten numer to poznałam od razu. Całe szczęście już wychodziłyśmy bo aż cała sie trzęsłam. Oddzwaniam a tam zajęte. Po drodze do auta miałam kościół musiałam wejść i się pomodlić. Wychodzę dzwonię i słyszę " no Pani Patrycjo sa wyniki. Kariotyp prawidłowy tylko (tu zamarłam) sprawdzę dokładnie płeć ale na pewno chłopak albo dziewczynaja w tym momencie zaczęłam wyć starsza Pani która mnie mijała to chyba mnie wzięła za wariatkę
dziękowałam położnej chyba ze sto razy wyniki wyślą pocztą a i proszę nie zapomnieć umówić się na II prenatalne w 20 tyg. Taa już tam lecę
choć jak wiem że zdrowy to jakos tak bardziej chętna jestem.
Potem telefon do męża że smerf zdrowy nie za wiele zrozumiał przez mój szlochale jestem przeszczęśliwa
nie potrafię nawet opisać jak bardzo
i z tej okazji Michaś dostał chusteczki Dada ( promocja z pojemnikiem polecane przez sroka.o ) a w domu paczka z gemini z jego butelkami Tommee
Nawet pies usłyszał że jego braciszek jest zdrowy
KOCHAM WAS WSZYSTKIE HEHEKawokado, kirys, Madzik84, Maggi-P, Misia15, mmarzenak, Joana33, evus, madziak2202, Einin, Nelus, Lila2703, Kourtney, Astrate, Dorjana, Paula1991, miluszka, ansad, Asia2015 lubią tę wiadomość
-
Ja mieszam zupę i płaczę
takich przeżyć nie życzę najgorszemu wrogowi
i dość już tych smutnych wieści jeszcze tylko dziewczyny napiszą że też mają dobre wyniki i będziemy świętować
wasze maluszki też mają być zdrowe i już nie ma innej opcji
cass, Kawokado, evus, madziak2202 lubią tę wiadomość