Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez musze wydzielić miejsce w naszej sypialni a z zakupami jeszcze czekam..
Co do dziąseł to każde szczotkowanie to morze krwi, niezależnie od szczoteczki. A z nosa przy każdym wydmuchiwaniu ale od okolo tygodnia, wcześniej to się nie działo.
Dostałam witaminy mama dha Premium. Może włosy przestaną mi wypadać.. Bo jak tak dalej pójdzie to do czerwca będę łysa...córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
U mnie na szczęście dziąsła nietknięte, ale od kilku dni rano oczyszczając nos trochę krwi się pojawia. Myślę jednak, że to przez suche powietrze - jak jest minus siedemset na zewnątrz to i kaloryfery odkręcone.
Miłego dnia dziewczyny, ja lecę do fryzjera, bo mi za dużo na głowie.
A co myślicie o kosmetyczce w ciąży? Gdzieś słyszałam, żeby odpuścić, bo nie wiadomo jak skóra zareaguje. A jeśli się skusić, to na co? -
cass wrote:U mnie na szczęście dziąsła nietknięte, ale od kilku dni rano oczyszczając nos trochę krwi się pojawia. Myślę jednak, że to przez suche powietrze - jak jest minus siedemset na zewnątrz to i kaloryfery odkręcone.
Miłego dnia dziewczyny, ja lecę do fryzjera, bo mi za dużo na głowie.
A co myślicie o kosmetyczce w ciąży? Gdzieś słyszałam, żeby odpuścić, bo nie wiadomo jak skóra zareaguje. A jeśli się skusić, to na co?
Ja chodzę regularnie, zrezygnowałam jedynie z zabiegów, które są zakazane, bo użyte są jakieś tam fale.
Ale faktycznie raz miałam sytuację, że przy jakiejś ultra delikatnej masce zaczęła mnie palić skóra, więc jest nieco bardziej wrażliwa, ale ogólnie nie mam z nią problemów i mam już swoje sprawdzone zabiegi, więc wiem na co się piszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 10:40
-
Bomblica wrote:Ja tez musze wydzielić miejsce w naszej sypialni a z zakupami jeszcze czekam..
Co do dziąseł to każde szczotkowanie to morze krwi, niezależnie od szczoteczki. A z nosa przy każdym wydmuchiwaniu ale od okolo tygodnia, wcześniej to się nie działo.
Dostałam witaminy mama dha Premium. Może włosy przestaną mi wypadać.. Bo jak tak dalej pójdzie to do czerwca będę łysa...
Na krwawienie dziąseł polecam olej kokosowy, co prawda trzeba być dość upartym, ale znam osoby, które używają go zamiast pasty i mają śnieżnobiałą zdrową klawiaturę zębów.
Myślę, że warto spróbować, dużo jest informacji w internecie na ten temat: http://www.suzylife.pl/2015/04/21/ssanie-oleju-kokosowego-efekty-po-12-miesiacach-czy-zeby-staly-sie-biale/ -
W Polskim jysku akurat tego fotela nie ma, ale znajdziesz inne bujane (ktorych nie bylo w Szwecji) za tez jakies 250 zl. Ogladalam podobne w Ikei ale tam byly duzo drozsze. My wybralismy taki fotel, ktory jest z mozliwoscia regulacji oparcia, podnozkiem i bujaniem, co by mogl byc uzywany tez na codzien. Troche wydalismy, ale tym razem postanowilismy kupic cos nowego i wygodnego co starczy na lata, a nie skapic jak zazwyczaj
Te skapienie skonczylo ostatnio sie tym, ze nikt w salonie nie chce siedziec bo sofa tak beznadziejna
Mi tez krwawia dziasla i czasem z nosa leci, taki urok, naczynka sa duzo delikatniejsze w ciazy. Ostatnio tez tak mialam i po porodzie minelo z czasem. -
Nelus jejjj ! Leż jak najwięcej i odpoczywaj, to się porobiło.
Madziak wow super mebelki
Kciuki za wizyty dzisiejsze
Co do krwi, niestety też mam w nosieW 1 ciąży nie miałam, ciekawe...
A ja dziś wstałam z taką piłeczką
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/769db7967bb4.jpgPati_89, Dorjana, Abra, madziak2202, Madzik84, aneczka2015, Misia15, kirys, Agabtm, Lila2703, Paula1991, ansad lubią tę wiadomość
-
U mnie zoladek jest w stanie mniej przyjac i jak np mam ochote skonczyc bulke to nagle organizm odmawia posluszenstwa i jestem bliska odwiedzenia porcelany. Jem czesciej i male porcje, to daje rade.
Paula fajna kuleczka, moja sie przemiescila, pierw byla po lewej stronie teraz jest po prawej. -
ja nienawidziłam maślanki. zawsze zastanawiało mnie jak ten mój R może to pić.
ostatnio zajrzałam do lodówki i mój wzrok przyciągnęła piękna litrowa buteleczka cudownego białego płynu. jak się do niej dopadłam to w 2 h pochłonęłam cały litr. dziś w sklepie kupiłam dwie butleBoże, co się ze mną dzieje...
Madzik84, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
Nelus trzymam mocno kciuki, żeby było dobrze! Odpoczywaj! Może uda się Małą wysłać do żłobka chociaż na parę godzin dziennie. Jakie zalecenia dała Tobie lekarka?
U mnie z dziąsłami i krwawieniem z nosa to samo...
A jem niewyobrażalne ilości! Aż W się dziwi, jak to możliwe że jeszcze nic nie przytyłam!
Mały Ryś -
Neluś uważaj na siebie Kochana i odpoczywaj jak najwiecej
Trzymam kciuki
Wow Paula jaka fajna piłeczkaTeż chcę
najwazniejsze że od sylwestra Franiu daje o sobie znać i delikatnie mnie smyra
Co do apetytu to niestety ostatnio cześciej czuje głód ale dzielnie z nim walczę
Einin też słyszałam o cudownych właściwościach oleju kokosowego, cos w tym musi byc
Kciukam za dzisiejsze wizyty -
Zdrowy zdrowy zdrowy! Mój mały smerf jest zdrowy ! Właśnie dzwonili z gabinetu a ja poryczałam sie ze szczęścia Pani położnej do słuchawki
dziękuję wam dziewczyny bez was bym tego nie przeżyła :-*
Paula222, Kawokado, mmarzenak, Joana33, beatas, myszaaa, kirys, Misia15, jovi81, Madzik84, Magda34, xpaulinax, Agatka86, dais, madziak2202, oldżi, munequita, kuleczka777, cass, fairy_tale, evus, Einin, jakka, JennyXS, Agabtm, Mili_Vanilli, Lila2703, Dorjana, eidth, Paula1991, SShape, miluszka, ansad, Quatriona lubią tę wiadomość