Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kuleczka777 wrote:Tak myślę ze moja psinka chyba najszybciej uslyszy maleństwo bo co noc to mi sie kladzie kolo brzucha, jak sie przekrece na druga strone to ona tez przechodzi. Chyba pilnuje hehe
Kukeczka super masz pieska, słodkie to musi być
U nas nie ma śniegu, rano było minus 5, a teraz przez chmury prześwituje słońce. Ja tam lubię taką łagodną zimę.HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
Patutka trzymaj się dzielnie w tym szpitalu!
Ja ten program moje 600 g szczęścia obejrzałam raz kilka tygodni temu i też nie dotrwałam końca odcinka, bo ryczałam i stwierdziłam, że mnie dołuje i nie potrzebnie się stresuję.HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
kuleczka777 wrote:Patutka i przez to musisz w szpitalu leżeć zeby kontrolować ?
Muszą cos wymyślić, jakiś lek czy coś bo jesli przepływ krwi sie w serduszku nie zwiększy no to ona nie ma szans do 3 trymestru bo serduszko nie wytrzyma z tak mala ilością krwi na tak duze ciałko ...2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney moze to ten sam odcinek co wczoraj urywek pokazywali bo byl reportaż o dziewczynie co miała jedna córeczkę z problemami, i teraz tez urodzila wczesniej i właśnie mowili jej ze musi sie na najgorsze przygotować i po 5 tyg mala odeszła
-
Ja też nie ogladam tego programu, bo mogą dzidzia wystarczająco dużo stresu i płaczu musiała przejść, żebym jeszcze się programami dołowała...
Patutka, bądź dobrej myśli, mała na pewno da radę! Jest silna po mamusi:)
Mi dziś do bólu gardła dołączył kaszel.. Zaczełam wczoraj pić ten syrop czosnkowy (FUJ, FUJ, FUJ, ale czego wir nie robi dla dzidzi..) z prenalenu i moze przez niego mnie odkrztusza.. Jak jutro nie bedzie lepiej to wybiore sie do lekarza, bo coz.. Chociaz boje się antybiotykow:( jak mnie kaszle to az skurczy dostaje i troche mnie to martwi..Pati_89 lubi tę wiadomość
-
kuleczka777 oj no szkoda ze temper rośnie moglo by troche solidnie popadać ..
Paula222 no u mnie tez nie ma tego śniegu za duzo a temperatura powoli idzie do góry..
kuleczka777 no widzialam ten program ale jakos nie umiem na niego patrzecnie wiem dlaczego...czasem mi sie mega smutno robi jak ktoś tam odchodzi...
Co macie dziś na obiadek ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 12:02
-
kamenkaa wrote:kuleczka777 oj no szkoda ze temper rośnie moglo by troche solidnie popadać ..
Paula222 no u mnie tez nie ma tego śniegu za duzo a temperatura powoli idzie do góry..
kuleczka777 no widzialam ten program ale jakos nie umiem na niego patrzecnie wiem dlaczego...czasem mi sie mega smutno robi jak ktoś tam odchodzi...
Co macie dziś na obiadek ??? -
Mi dziś do bólu gardła dołączył kaszel.. Zaczełam wczoraj pić ten syrop czosnkowy (FUJ, FUJ, FUJ, ale czego wir nie robi dla dzidzi..) z prenalenu i moze przez niego mnie odkrztusza.. Jak jutro nie bedzie lepiej to wybiore sie do lekarza, bo coz.. Chociaz boje się antybiotykow:( jak mnie kaszle to az skurczy dostaje i troche mnie to martwi..[/QUOTE]
jej przechodzilam 2,3 dni temu przez przeziebienie mega źle sie czułam dzis mnie trzyma tylko katar piłam mleko z czoskiem i miodem -OCHYDA !!fee to było wręcz ochydne ale szczeze Ci powiem mi pomogło,,,
KUp sobie Prenalen mi pomaga..
a katar też Cię męczy? -
beatas wrote:U mnie zima na całego.. Biało i zimno, ale na szczescie nie muszę wychodzić i mogę ją tylko przez okno ogladac:p
No w sumie to z jednej storny fajnieTak troche śniegu ..
U mnie tego śniegu nie ma za wiele ale jest możliwosć wyjść z domku i u nas na ogródku ulepić bałwana heheh
Mój syn pomimo że jest wiekszy odemnie poleciał z Mężem do ogródka zrobić bałwanka hehehSzkoda że na świeta nie było śniegu
Ta magia świąt była by inna... -
nick nieaktualny