X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • beatas Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney, słodkie:)

Miluszka, dawno były w tej biedronce?

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    Super te lampki :) Może złożymy u Ciebie zamówienia, bo ja też nie dam rady tego zrobić:) ?
    Myślę że dało by rade hehe :) albo ja po prostu zrobię jak się którejś z Was spodoba to odsprzedam :) widziałam też fajny patent z piłkami do ping ponga i musialabym spróbować :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Ja bede zamawiac nianje tylko jeszcze nie wiem jaka. Nam sie przyda na pewno bo duzy dom bedzie.

Dzisiejsze zakupy i przesylka od kuriera ;)
    http://iv.pl/images/09391308121637038512.jpg
    http://iv.pl/images/96509343146194330642.jpg
    Śliczności :) ty to juz chyba jesteś gotowa do porodu co :D

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Moja mama posługuje sie maszyna do szycia i może by uszyła taki kocyk :) znalazłam materiał MINKY ale zastanawiam się czy jest wypełniony?
    Nie, musisz dokupić osobno wypełnienie :-)
    Pati_89 wrote:
    Ja mieszkam w domu z ogrodem więc niania sie przyda :)
    U nas to samo - niania niezbędny zakup!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:21

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Myślę że dało by rade hehe :) albo ja po prostu zrobię jak się którejś z Was spodoba to odsprzedam :) widziałam też fajny patent z piłkami do ping ponga i musialabym spróbować :)
    Biznes tu jeszcze otworzysz:p

Pati_89 lubi tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatas wrote:
    Kourtney, słodkie:)

Miluszka, dawno były w tej biedronce?
    Przed świętami, u nas poszły z samego rana i już w biedronkach nie było popołudniu także polowałam na nie i udało się, to było drugie podejście :-)

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrabiam, wreszcie przestało boleć ucho, ale u mnie to normalne to tak jak z migrenami waszymi :)

Pati pięknie Ci wyszły, ale ja bym sie juz nie pokusila na robienie, po pierwsze drożej wychodzi po drugie czasu trzeba sporo przeznaczyć a po trzecie to nie wiem jak oni to robią ze jest trwałe. Robiłam w tamtym roku na choinkę, ładnie pochowalam do pudełka na ten rok i niektóre sie powyginaly :(

Repose przepraszam jak Cie uraze, ale Twoj maz jest okropny, jak można pytać po wizycie czy umarło. Wydaje mi sie ze on Cie traktuje jak służąca. Jeszcze jak mogę zapytać czemu nie uczyliscie synka od maleńkiego mówienia w dwóch językach ?

kamenkaa, Repose, Kawokado, xpaulinax lubią tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Kuleczka jestem na L4 więc czasu pod dostatkiem heh :) lubię się bawić w takie pierdoly jak wiem że sprawie komuś przyjemność :)

kamenkaa lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do książki to tez zamawialam, ale zadnego info nie było na maila, jak robilam zamowienie to pisało ze wysylka dopiero 08.01. Jutro do nich napisze jak piszecie ze nie mają książki.

Kourtney śliczne ciuszki <3 Ja jutro idę kupić od dziewczyny dwa rampersy takie słodkie za 10 zł :)

Tez uwazam ze nie ma co przesadzać z ilością wszystkiego i kupić to co najważniejsze i ciuszków tez nie musi byc nie wiadomo ile na początek. Moja mama stwierdziła ze to lato bedzie to mozna przeprac na szybko i wyschnie na szybkości bo lato, a dziecko szybko wyrasta na poczatku z ciuszków

f2w3skjoxrbw67ni.png

• kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati jasne jak masz czas i ochote to czemu nie :) Ja robilam wtedy na choinkę tez mialam zachciewajke :) tylko ze ja robiłam duze i małe
    Jak któraś chce kupić to w jysku jeszcze sa takie, czasami sa na promocji.

W pazdzierniku jeszcze byly w biedronce to tez taki bum był ze z rana tylko jedno udalo mi sie dorwać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:40

f2w3skjoxrbw67ni.png

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka777 wrote:
    Pati jasne jak masz czas i ochote to czemu nie :) Ja robilam wtedy na choinkę tez mialam zachciewajke :) tylko ze ja robiłam duze i małe
    Jak któraś chce kupić to w jysku jeszcze sa takie, czasami sa na promocji.

W pazdzierniku jeszcze byly w biedronce to tez taki bum był ze z rana tylko jedno udalo mi sie dorwać.
    Właśnie też polowałam na te z biedronki i nie było a jak już miałam dla siostry gotowe to trafiłyśmy w jednej małej biedronce na nie :) dobrze że jej kolorystycznie nie pasowały i nie kupiła :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://jysk.pl/do-domu/oswietlenie/lampy-klosze-zyran/lancuch-swietlny-kaare-10led-kolormix

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milli Vanilli gratulacje córeczki :)

Kurcze ja te rampersy to kupuje różowe jutro bo niby na 90% dziewczynka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:58

Mili_Vanilli lubi tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka777 wrote:
    Vanilla gratulacje córeczki :)

Kurcze ja te rampersy to kupuje różowe jutro bo niby na 90% dziewczynka ;)
    Najwyżej odsprzedasz :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Mili_Vanilli Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia15 wrote:
    Gratulują córeczki :-) Mili_Vanilli sasiadko a ty wybierzesz się na szkołę rodzenia?

Dzięki Misia. Pewnie, że chciałabym się wybrać. A to już...?? Nie miałam jeszcze czasu, żeby się rozejrzeć za jakąś szkołą rodzenia. Jak znajdziesz fajną w okolicy, to daj znać :) Ja to bardziej lokalna jestem i nie chce mi się za daleko nigdzie jeździć :)

km5s20mm65zq3gk8.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bym sie śmiała, jakby sie okazało, że będziemy mieć córeczkę:D lekarz miał tylko 60% pewności, że to chłopak, ale tak się już przyzwyczaiłam do tej myśli, że kupiłam mnóstwo typowo chłopięcych rzeczy:D spodenki, bluzeczki:D wiekszosc w odcieniach niebieski/granat - szary, ale corci i tak bym w same roze nie ubierala, takze zobaczymy:D

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bym sie śmiała, jakby sie okazało, że będziemy mieć córeczkę:D lekarz miał tylko 60% pewności, że to chłopak, ale tak się już przyzwyczaiłam do tej myśli, że kupiłam mnóstwo typowo chłopięcych rzeczy:D spodenki, bluzeczki:D wiekszosc w odcieniach niebieski/granat - szary, ale corci i tak bym w same roze nie ubierala, takze zobaczymy:D

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati no jasne ;)

Wlasnie co do szkoly rodzenia to u nas jest w szpitalu tylko nie wiem czy platna czy nie ale chyba bezpłatna. Najpierw to ja musze się zgłosić do położnej-srodowiskowej ok 20 tyg., a pozniej sie wszystkiego dowiem od niej.

Kourtney to tak jak ja. Ja ide na 13.00 :) a ty ?

Beatas dziewczyce każdy kolor pasuje :) chłopcu róż juz nie bardzo wiec lepiej tak niz na odwrót ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 21:03

f2w3skjoxrbw67ni.png

• beatas Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba sie zgłaszać do poloznej?

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka777 wrote:
    Pati no jasne ;)

Wlasnie co do szkoly rodzenia to u nas jest w szpitalu tylko nie wiem czy platna czy nie ale chyba bezpłatna. Najpierw to ja musze się zgłosić do położnej-srodowiskowej ok 20 tyg., a pozniej sie wszystkiego dowiem od niej.

Kourtney to tak jak ja. Ja ide na 13.00 :) a ty ?
    Na 13:30 :D

‹‹ 587 588 589 590 591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ