Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda34 wrote:Super te lampki
Może złożymy u Ciebie zamówienia, bo ja też nie dam rady tego zrobić
?
albo ja po prostu zrobię jak się którejś z Was spodoba to odsprzedam
widziałam też fajny patent z piłkami do ping ponga i musialabym spróbować
-
Kourtney wrote:Ja bede zamawiac nianje tylko jeszcze nie wiem jaka. Nam sie przyda na pewno bo duzy dom bedzie.
Dzisiejsze zakupy i przesylka od kuriera
http://iv.pl/images/09391308121637038512.jpg
http://iv.pl/images/96509343146194330642.jpgty to juz chyba jesteś gotowa do porodu co
-
Pati_89 wrote:Moja mama posługuje sie maszyna do szycia i może by uszyła taki kocyk
znalazłam materiał MINKY ale zastanawiam się czy jest wypełniony?
Pati_89 wrote:Ja mieszkam w domu z ogrodem więc niania sie przydaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:21
-
Nadrabiam, wreszcie przestało boleć ucho, ale u mnie to normalne to tak jak z migrenami waszymi
Pati pięknie Ci wyszły, ale ja bym sie juz nie pokusila na robienie, po pierwsze drożej wychodzi po drugie czasu trzeba sporo przeznaczyć a po trzecie to nie wiem jak oni to robią ze jest trwałe. Robiłam w tamtym roku na choinkę, ładnie pochowalam do pudełka na ten rok i niektóre sie powyginaly
Repose przepraszam jak Cie uraze, ale Twoj maz jest okropny, jak można pytać po wizycie czy umarło. Wydaje mi sie ze on Cie traktuje jak służąca. Jeszcze jak mogę zapytać czemu nie uczyliscie synka od maleńkiego mówienia w dwóch językach ?kamenkaa, Repose, Kawokado, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Co do książki to tez zamawialam, ale zadnego info nie było na maila, jak robilam zamowienie to pisało ze wysylka dopiero 08.01. Jutro do nich napisze jak piszecie ze nie mają książki.
Kourtney śliczne ciuszkiJa jutro idę kupić od dziewczyny dwa rampersy takie słodkie za 10 zł
Tez uwazam ze nie ma co przesadzać z ilością wszystkiego i kupić to co najważniejsze i ciuszków tez nie musi byc nie wiadomo ile na początek. Moja mama stwierdziła ze to lato bedzie to mozna przeprac na szybko i wyschnie na szybkości bo lato, a dziecko szybko wyrasta na poczatku z ciuszków -
Pati jasne jak masz czas i ochote to czemu nie
Ja robilam wtedy na choinkę tez mialam zachciewajke
tylko ze ja robiłam duze i małe
Jak któraś chce kupić to w jysku jeszcze sa takie, czasami sa na promocji.
W pazdzierniku jeszcze byly w biedronce to tez taki bum był ze z rana tylko jedno udalo mi sie dorwać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:40
-
kuleczka777 wrote:Pati jasne jak masz czas i ochote to czemu nie
Ja robilam wtedy na choinkę tez mialam zachciewajke
tylko ze ja robiłam duze i małe
Jak któraś chce kupić to w jysku jeszcze sa takie, czasami sa na promocji.
W pazdzierniku jeszcze byly w biedronce to tez taki bum był ze z rana tylko jedno udalo mi sie dorwać.dobrze że jej kolorystycznie nie pasowały i nie kupiła
-
Misia15 wrote:Gratulują córeczki
Mili_Vanilli sasiadko a ty wybierzesz się na szkołę rodzenia?
Dzięki Misia. Pewnie, że chciałabym się wybrać. A to już...?? Nie miałam jeszcze czasu, żeby się rozejrzeć za jakąś szkołą rodzenia. Jak znajdziesz fajną w okolicy, to daj znaćJa to bardziej lokalna jestem i nie chce mi się za daleko nigdzie jeździć
-
Ja to bym sie śmiała, jakby sie okazało, że będziemy mieć córeczkę
lekarz miał tylko 60% pewności, że to chłopak, ale tak się już przyzwyczaiłam do tej myśli, że kupiłam mnóstwo typowo chłopięcych rzeczy:D spodenki, bluzeczki:D wiekszosc w odcieniach niebieski/granat - szary, ale corci i tak bym w same roze nie ubierala, takze zobaczymy:D
-
Ja to bym sie śmiała, jakby sie okazało, że będziemy mieć córeczkę
lekarz miał tylko 60% pewności, że to chłopak, ale tak się już przyzwyczaiłam do tej myśli, że kupiłam mnóstwo typowo chłopięcych rzeczy:D spodenki, bluzeczki:D wiekszosc w odcieniach niebieski/granat - szary, ale corci i tak bym w same roze nie ubierala, takze zobaczymy:D
-
Pati no jasne
Wlasnie co do szkoly rodzenia to u nas jest w szpitalu tylko nie wiem czy platna czy nie ale chyba bezpłatna. Najpierw to ja musze się zgłosić do położnej-srodowiskowej ok 20 tyg., a pozniej sie wszystkiego dowiem od niej.
Kourtney to tak jak ja. Ja ide na 13.00a ty ?
Beatas dziewczyce każdy kolor pasujechłopcu róż juz nie bardzo wiec lepiej tak niz na odwrót
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 21:03
-
nick nieaktualnykuleczka777 wrote:Pati no jasne
Wlasnie co do szkoly rodzenia to u nas jest w szpitalu tylko nie wiem czy platna czy nie ale chyba bezpłatna. Najpierw to ja musze się zgłosić do położnej-srodowiskowej ok 20 tyg., a pozniej sie wszystkiego dowiem od niej.
Kourtney to tak jak ja. Ja ide na 13.00a ty ?