Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kourtney ale słodkie a do czego to krzesełko, do bujania ?
Ja zgagi nigdy nie miałam, nawet nie wiem jak to jest mieć zgagę jak i opryszczki za to mi od wczoraj wychodzą jakieś parchy na twarzy i się wkurzamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 16:12
-
nick nieaktualnykuleczka777 wrote:Kourtney ale słodkie a do czego to krzesełko, do bujania ?
Ja zgagi nigdy nie miałam jak i opryszczki za to mi od wczoraj wychodzą jakieś parchy na twarzy i się wkurzam
A potem krzeselko sluzy jeszcze bardzo dlugo
Troche kosmiczny wyglad
http://www.odnarodzin.pl/krzeselko-do-karmienia-3w1-mima-moon-do-45-kg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 16:15
-
nick nieaktualny
-
ma_rka wrote:Ja jestem zapisana na echo serca 16.01. Kazano mi tydzień przed nie smarować niczym brzucha.Aniołek 02.02.2015 [*]
-
Kourtney o kurczę takie cuda ? Dużo to kosztowało jeśli mogę zapytać ?
Ja tam widzę fuksjowe siedzenie a nie różowe
A i się dowiedziałam od tej babeczki co kupiłam ciuszki że u nas jest bezpłatna szkoła rodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 16:33
-
Kawa z mlekiem wrote:cześć dziewczyny, kawał czasu się tutaj nie odzywała bo jakoś się nie składało i przepraszam ale nie będę nadrabiać zaległości. Mam ogromną nadzieję ze wszystko u was ok.
U mnie wszystko ok, powoli wracam do formy, wymioty ustąpiły chyba w 17 tygodniu dopiero. ze wstępnych prognoz raczej będzie dziewczynka ale czekamy na potwierdzenie
Obecnie jestem w 19 i nie czuje jeszcze ruchów, w środę mam echo serca płodu wraz z usg połówkowym. Czy któraś z was ma zaplanowane echo serca płodu?
Pozdrawiam Was ciepło! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykuleczka777 wrote:Kourtney o kurczę takie cuda ? Dużo to kosztowało jeśli mogę zapytać ?
Ja tam widzę fuksjowe siedzenie a nie różowe
A i się dowiedziałam od tej babeczki co kupiłam ciuszki że u nas jest bezpłatna szkoła rodzenia -
nick nieaktualny
-
SShape wrote:Ja planuje zrobic echo serca plodu,poniewaz sama mam powazna wade serca. Pewnie przy polowkowym moj lekarz sprawdzi dokladnie, ale oprocz tego umowie sie do cenionej pani dr ktora robi echo. Z tego co slyszalam to lepiej je zrobic blizej 30stego tyg. Bo serduszko wieksze i lepiej widac. Chyba,ze juz wczesniej cos niepokojacego sie ujawnia.
Nieoceniona pani doktor od echa to..?Aniołek 02.02.2015 [*]
-
nick nieaktualny