Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Joana33 wrote:Dziewczyny wreszcie odżyłam i jestem w stanie się odezwać.
Dwie godziny temu przez telefon dowiedziałam się, że mój maluszek jest zdrowy! Testy NIfty wskazują, że nie ma ryzyka wysokiego.
Poryczałam się jak głupia.
Wiem, że do końca ciąży będzie mi to chodzić po głowie, bo wynik NIfty to 99% a nie 100% pewności jak w wypadku amniopunkcji.
Tyle stresu ile przeszedł mój mały synek..tyle mu narobiłam stresu.
Choć nie ukrywam, momentami myslę, że mogłam zrobić amnio, bo tam błędy się nie zdarzają.
Mogę wreszcie się cieszyć, kupić ubranka i wszystko inne..Taka radość!
Dziękuję Wam za słowa wsparcia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 20:32
Joana33 lubi tę wiadomość
-
Dwie godziny temu przez telefon dowiedziałam się, że mój maluszek jest zdrowy! Testy NIfty wskazują, że nie ma ryzyka wysokiego.
Wiem, że do końca ciąży będzie mi to chodzić po głowie, bo wynik NIfty to 99% a nie 100% pewności jak w wypadku amniopunkcji.
Choć nie ukrywam, momentami myslę, że mogłam zrobić amnio, bo tam błędy się nie zdarzają.
Dziękuję Wam za słowa wsparcia!
SUPER WIADOMOŚĆ!!!Teraz to poproszę do lipca już tylko takie dobre wiadomości
Joana33 lubi tę wiadomość
-
beatas wrote:Jak planuje sie zakup monitora i niani to najlepiej pokusić się o zakup angelcare w zestawie z niania, cena ok. 450 zł
my postawiliśmy na babysense ze względu na brak kabli. Naczytałam się opinii w necie, że angelcare jest wycofywany z UE przez uduszenia się dzieci kablami... opinie były z 2014r. więc stwierdziłam, ze nie ma co ryzykować. No i design też mi się podoba -
Kawokado, masakra, nie interesowałam sie jeszcze tym tematem, po prostu slyszalam o tych angelcare, ze to 2w1, bo z niania.. Ale bezpieczeństwo najważniejsze!
Jak to możliwe, ze umknął mi post Joanny? Gratuluje! Cieszę się, że wszystko w porządku z maluszkiem!Joana33 lubi tę wiadomość
-
kuleczka777 wrote:Helen bo fotelik dajesz tylko do stelaża jak jedziesz na zakupy żeby nie przenosic dziecka tak i z powrotem i na szybki spacer. Bo tak to jest nie zdrowe dla dziecka jak jest dlugo w takiej pozycji i caly czas. Tez mnie to ineresowalo czy mozna czy nie bo widziałam dziewczyny jak szły z nosidelkiem na stelażu zamiast gondoli i zapytalam koleżanek i tak mi pisały ze to nie zdrowe.
-
Kochane przepraszam że dopiero teraz ale zaraz po lekarzu byłam na zakupach, po południu u teściów, nie miałam dostępu do neta a w telefonie odmóiwł posłuszeństwa. Dziękuję Kochane za pamięć, wizyta kontrolna mało pocieszające, zmiany widoczne, gin pobrała wymaz z szyjki do kontroli jak bakteria zwalczona to 19.01 dostanę skierowanie na kolposkopię do szpitala. Wtedy pobranie wycinka do badań (biopsja- paraliżuje mnie to słowo) i będę czekać na wyniki. No to tyle co u mnie
Repose lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam za słowa wsparcia!
Super bardzo się cieszę że twój maluszek jest zdrowy!!!
Miluszka bądź dobrej myśli! Trzymamy mocno kciuki za Ciebie i musi być dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 21:09
miluszka, Joana33 lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
miluszka wrote:Kochane przepraszam że dopiero teraz ale zaraz po lekarzu byłam na zakupach, po południu u teściów, nie miałam dostępu do neta a w telefonie odmóiwł posłuszeństwa. Dziękuję Kochane za pamięć, wizyta kontrolna mało pocieszające, zmiany widoczne, gin pobrała wymaz z szyjki do kontroli jak bakteria zwalczona to 19.01 dostanę skierowanie na kolposkopię do szpitala. Wtedy pobranie wycinka do badań (biopsja- paraliżuje mnie to słowo) i będę czekać na wyniki. No to tyle co u mnie
ale z doświadczenia wiem że lepiej przecierpieć a potem poczuć ulgę
zobaczysz u Ciebie też tak bd
miluszka lubi tę wiadomość
-
Tak z Maluszkiem ok, powiedziałam gin o upadku ze schodów to go pomierzyła posprawdzała wzdłuż i wszerz, wszystko dobrze! mówiła że przy takim upadku i ułożeniu dziecka mało prawdopodobne aby coś mu się stało, tak czy inaczej odetchnęłam z ulgą!
Dziękuję Wam za wsparcie!Repose, eidth, beatas, mmarzenak, Kawokado, dais lubią tę wiadomość
-
Joanna33 super wiadomość
obys teraz już do końca ciąży nie miała żadnych zmartwień
Maluszka będzie dobrze :-* biopsja tylko z nazwy jest straszna trzymam kciuki :-*
Tak patrzę na te wszystkie rzeczy które już kupujecie i sama mam ochotę puścić się w wir zakupówmiluszka, Joana33 lubią tę wiadomość