X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miluszka nie martw sie, bedzie dobrze :) to tylko badanie zeby sprawdzic dokladnie wszystko.

miluszka lubi tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • cass Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna33 - bardzo się cieszę, wiem jak obciążające jest czekanie, super, że kolejna dobra informacja o dzidzi :)

Miluszka, miałam robioną biopsję zmian na tarczycy. No i wiesz, pan się wkłuwa w szyję, igłę prowadzi sprawdzając wszystko USG i ciągle tylko pod nosem mruczy: NIE PRZEŁYKAĆ, NIE PRZEŁYKAĆ. No, masakra, bo oczywiście myślisz tylko o tym, że MUSISZ przełknąć... Jednak było to najlepsze rozwiązanie - w ciągu kilku dni wiadomo było, co tam jest i jak to leczyć. Więc choć brzmi okropnie, to myślę, że jest to najlepsza droga do szybkiego załatwienia sprawy. I pomyślnego. I tak będzie u Ciebie :* Trzymaj się!

Ja się dziś wybrałam do Smyka i HM, ale powiem Wam - u mnie żenada. Dla dziewczynek same róże, no po prostu aż mdliło, albo same ciemne. W hm z kolei para bodziaków po dwie dychy, no i ja nie jestem pewna, czy to warte swojej ceny.

Muszę znaleźć jakiś sklep internetowy - możecie coś podpowiedzieć? Może któraś z Was zamawiała, ale niekoniecznie z sieciówek? Bo póki co szukam, ale chyba kiepsko mi to idzie.

miluszka, Joana33 lubią tę wiadomość

izo5d03.png

See you soon baby girl! :)
  • beatas Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, że tak, nie ma się co martwić na zapas!

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cass wrote:
    Ja się dziś wybrałam do Smyka i HM, ale powiem Wam - u mnie żenada. Dla dziewczynek same róże, no po prostu aż mdliło, albo same ciemne. W hm z kolei para bodziaków po dwie dychy, no i ja nie jestem pewna, czy to warte swojej ceny.

Muszę znaleźć jakiś sklep internetowy - możecie coś podpowiedzieć? Może któraś z Was zamawiała, ale niekoniecznie z sieciówek? Bo póki co szukam, ale chyba kiepsko mi to idzie.
    Cass, a sprawdzalas sklep internetowy h&m, smyka lub zary? Dużo przecen,a ubranka super jakosci - paczki już do mnie poprzychodzily:) innego,sprawdzonego sklepu niestety nie znam:(

cass lubi tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też byłam wczoraj w smyku i jakos tak bidnie tam było na necie jest dużo więcej i niższe ceny :)

cass lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • oldżi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cass wprawdzie polecę sieciówkę ale podobają mi się rzeczy w c&a online :) moze znajdziesz cos fajnego :)

cass lubi tę wiadomość

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • cass Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, prócz c&a, które zaraz sprawdzę, pozostałe oglądałam. Tylko kurde jak mi coś się spodobało, to rozmiaru nie było :( albo mąż nosem kręcił. Dlatego chciałam ogarnąć jakieś sklepy polskich producentów, ale dobrze byłoby mieć sprawdzony... :)

izo5d03.png

• beatas Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, bo nigdy nie wiadomo jak z materiałem... A z rozmiarami teraz jest już ciężko, najlepiej było sie "obkupić" w listopadzie/grudniu, jak były początki wyprzedaży..

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Lila2703 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oldżi wrote:
    Wy tu dziewczyny o napojach i smakołykach a Hanka dzis zafundowała matce taką zgagę, że szok! A tu w domu ani mleka ani migdałów ... O losie!

To witam w klubie..., ale w moim przypadku to raczej wina mojego obżarstwa obiadowego, a konkretnie pyznej potrawki z wołowinki przygotowanej przezmęża...w sumie to jego swina!!! :D Dobrze że migdały miałam w domu, choć jeszce ciągle czujęten obiad.

• cass Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, podczytuję grudniówki i styczniówki - tak się fajnie czyta, normalnie kibicuję tym, co już zaraz rodzić będą i czytam jak szalona te, które już maluchy w domach mają. UZALEŻNIENIE.

beatas, racja, a ja wtedy łaziłam i powtarzałam: nie zapeszam, nie zapeszam. A teraz będę szuuukać wiatru w polu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 22:21

izo5d03.png

• eidth Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cass jeszcze z next online widziałam fajne ciuszki maja :-)
    A ja odpukac nie wiem co to zgaga...nigdy w życiu nie miałam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 22:23

cass lubi tę wiadomość

f2w343r8930pqaay.png
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w tym textil market ma byc jutro do -70% tylko nie wiem czy na necie tylko czy stacjonarne tez, ale chyba sam net.

miluszka lubi tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cass ale w marcu kwietniu będą następne wyprzedaże i już więcej letnich ciuszków :) a jak masz okazję to przejdź się do fajnego second handu tam na prawdę cuda mają :)

xpaulinax lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja znowu mialam ciezka noc- skrzepy i krew! Miałam jechać na pogotowie ale zadzwoniłam do mojej gin i powiedziała ze jeśli nie ma bólu i skurczy to mogę poczekać do rana aż mnie zbada. No i właśnie wróciłam od niej ze szpitala. Dzidzia ok, żyje i wygląda ze ma się dobrze ale wyniki krwi są niepokojące. Ryzyko ze dziecko będzie miało wadę cewy nerwowej to 50%. Za tydzień jadę z mezem do vancouver na specjalistyczne badania. Jeśli potwierdzi się najgorsze to czeka nas decyzja- wiadomo jaka!
    Skrzepy i krew możliwe ze przez ta bakterie. Biorę teraz antybiotyki. Niestety ryzyko poronienia/wczesnego porodu nadal 60% czyli wysokie.
    Przepraszam ze ja ciągle tylko o sobie ale nie potrafie o niczym innym myśleć.
    Ciesze się ze u was wszystko dobrze przebiega! Cieszcie się z kazdego dnia ciąży i doceniajcie to ze przebiega prawidłowo. Chyba nie ma nic gorszego niż takie komplikacje i życie w ciągłym stresie

201703012752.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszedł mi zamówiony bio oil - dzisiaj pierwszy test:D widze, że będzie mało wydajny, ale super sie wchłania i skóra nie jest tłusta jak po zwykłej oliwce

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus, nie widziałam Twojego posta.. Kurcze nie wiem, co napisać... Musisz byc dobrej myśli i jakoś wytrzymać ten tydzień.. 50% to wciąż szansa, ze będzie zdrowe! Skoro tyle już przeszło, a nadal rwie się do życia, to nie wierzę, że może być inaczej! Trzymaj się <3

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cass mi dzis przyszla paczka z c a, bardzo lubie ciuszki z tego sklepu, sama tez sie tam obkupuję, jutro wrzucę foto zakupów dla Małego, jakosciowo sa super!
    Beatas ja bio oila nie zamienię już na nic innego, niedlugo zaczynam drugie opakowanie, jestem bardzo zadowolona!

cass, SShape lubią tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • beatas Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w c&a nic nie znalazłam, bo niestety za późno tam zajrzalam, a teraz nic nie jest dostępne z tego, co mi się podoba;(

Tzn na ile Ci starczyło takie opakowanie 200ml?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 23:14

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus jejj tak mi przykro, trzymaj się będę mocno trzymać kciuki aby jednak wszystko było dobrze.... Oby było już tylko lepiej :*

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3

201703012752.png
‹‹ 604 605 606 607 608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ