Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
beatas wrote:Właśnie zjadłam całą paczkę monster munch:D mąż by mi nie pozwolił, więc musiałam po kryjomu póki go nie ma:D odkad się dowiedziałam, ze w ciazy jestem nie jadłam chipsów!! Wasi mężowi też tacy upierdliwi, jeśli chodzi o odżywianie? Ostatnio w sklepie połowę rzeczy mi wyciągał z ręki, a wkładał jakieś zdrowe obrzydlistwa;/ ciągle też toczymy wojnę o pepsi:D jakoś nigdy nie przepadałam, a w ciąży mógłbym pić cały czas! Wiem, że nie powinnam:(
Zrobiła mi sie ropa na dziąśle... Powinnnam gnac do dentysty? Wizyte umowiona mam dopiero na początek lutego..
My akurat dużo jezdzimy, zresztą mam traume z wypadkami samochodowymi i chociaż wiem, że co ma być to będzie, to na fotelik na pewno nie będę żałować pieniędzy..
słuchajcie a czemu w ciąży nie można gazowanego?
o co z tym chodzi?
-
Pati89 a jaki fiolet planujesz ?
co do kolorów to lepiej nastawic sie na pastele, delikatne lilie przy białych mebelkach będą wyglądać bardzo ładnie i spokojnie, a jak dasz jeszcze zieleń to moze się zrobić zbyt kolorowo...ale moze sprobuj z poduszkami w wiosennej zieleni.Blizej swiąt wielkanocnych bedzie wiecej takich kolorów, pewnie Home you wypusci taką serię z kolorami poszewek.
za ciemny fiolet ci przytłoczy pokój albo za jaskrawy to również będzie męczyło oczy.
Jak coś to podaj przykład a spróbuję coś ci doradzićmozesz tez dac zdjecie pokoju i złap podłogę jaką masz
bo nie kazdy odcien pasuje do kazdej powierzchni.
-
Hej paula :* a ja juz rowerek zaliczylam i robie zupke
Ej dziewczyny a kiedy gineolog robi to takie padanie dopochwowe no wiecie na fotelu i wgl?
Bo mnie ani razu tak nie zbadal a to juz polowa ciazy -
Helen wrote:Pati89 a jaki fiolet planujesz ?
co do kolorów to lepiej nastawic sie na pastele, delikatne lilie przy białych mebelkach będą wyglądać bardzo ładnie i spokojnie, a jak dasz jeszcze zieleń to moze się zrobić zbyt kolorowo...ale moze sprobuj z poduszkami w wiosennej zieleni.Blizej swiąt wielkanocnych bedzie wiecej takich kolorów, pewnie Home you wypusci taką serię z kolorami poszewek.
za ciemny fiolet ci przytłoczy pokój albo za jaskrawy to również będzie męczyło oczy.
Jak coś to podaj przykład a spróbuję coś ci doradzićmozesz tez dac zdjecie pokoju i złap podłogę jaką masz
bo nie kazdy odcien pasuje do kazdej powierzchni.
zaraz dodam zdj
my własnie mamy meble czarne bo odkupiliśmy je za grosze zaraz po śłubie bo kasa była potrzebna na remont za to teraz mam dużo czasu i mam w planie je przemalować na biało
mamy dwa odcienie fioletu teraz i ten jaśniejszy przemaluje na bialo a ciemne na ktorys ze zdj i będzie chłopięco hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 15:24
-
Repose wrote:Hej paula :* a ja juz rowerek zaliczylam i robie zupke
Ej dziewczyny a kiedy gineolog robi to takie padanie dopochwowe no wiecie na fotelu i wgl?
Bo mnie ani razu tak nie zbadal a to juz polowa ciazy
Ja na każdej wizycie mam badanie, usg dopochwowe zeby sprawdzić szyjkę i dodatkowo usg przez brzuch, także wyobraca mną zawsze na wszystkie strony -
Repose wrote:Hej paula :* a ja juz rowerek zaliczylam i robie zupke
Bo mnie ani razu tak nie zbadal a to juz polowa ciazy -
Kochane napiszcie mi prosze czy czujecie mocne ruchy? Ja czasami czuje a czasami nie. Dzisiaj w ogole nie czuje. Czy jest to spowodowane tym ze mam lozysko na przedniej scianie? Kurcze martwie sie a wizyta dopiero za tydzien
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Zabije tego idiote i to lekarz tez mnie to wlasnie dziwilo ze nie mialam ani razu takiego badania a tesciowa za kazdym razem ze mna na badaniu i tez nie zwrocila uwagi. a to ona tu francuska jest.
Dziewczyny w pierwszej ciazy pozniej sie czuje i to normalne -
Repose ja tez nie mialam takiego badania robionego ani teraz ani w poprzedniej ciazy. W poprzedniej ciazy szyjke badali mi dopiero pod sam koniec i z tego co wiem teraz tez tak bedzie ze pod koniec ciazy jak bede miala wizyty u poloznej to bedzie sprawdzala szyjke. Jesli nie masz boli ani krawienia to nie ma wskazan do sprawdzania szyjki. Zawsze mozesz sie lekarza zapytac, ale mysle, ze takie badanie nie jest niezbedne.
Repose lubi tę wiadomość