Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Beatas powodzenia, wszystko będzie dobrze. Wrzuć potem zdjęcie maluszka.
Repose aż boje się to wyobrażać, to musiało być traumatyczne, szczególnie ze był to już 15 tydzień. Ciesz się ta ciąża i staraj jak najmniej myśleć o tym co było.
Obrazek trafia w sedno, mojemu został brzuszek jak mój w 8 miesiącu.
My dziś przed praca poszliśmy do sklepu i ja wyszłam z owocami i sokiem świeżym a mój luby z colą, chipsami i bułka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 17:52
-
Dais Mojemu tez ^^ ale nie przeszkadza mi to
Ciesze i staram sie nie miec wyrzutow sumienia wiesz czasem sa takie glupie mysli ze teraz jestem w ciazy ze bede miala inne dziecko jak bym zapomniala o tamtym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 17:59
-
aneczka2015 wrote:Kochane napiszcie mi prosze czy czujecie mocne ruchy? Ja czasami czuje a czasami nie. Dzisiaj w ogole nie czuje. Czy jest to spowodowane tym ze mam lozysko na przedniej scianie? Kurcze martwie sie a wizyta dopiero za tydzien
Ja mam na przedniej i tez np. dziś nic nie czujętakże spoko, luzik.
-
beatas wrote:Wisnia, zakupy pełną parą
Magda, też bym poszła sie skontaktować z zus, bo moze z jakiegos powodu wstrzymali Ci świadczenie.. Lepiej sie upewnic nim będzie za późno..
Księgowa tam była dziś i powiedzieli jej, że jeszcze nie ma decyzjiŻe były święta i urlopy i dlatego tak długo. Ponoć w ciągu kilku dni ma zapaść decyzja
Mam swoją działalność i jestem zatrudniona oprócz tegoMagda34
-
Podobno nawet woda gazowana jest niewskazana, bo zwyczajnie powoduje wzdęcia
Ale nie ma co popadać w przesadę, raz na jakiś czas małe grzeszki żywieniowe krzywdy nie zrobią, oby tylko na co dzień zdrowo się odżywiać
Hmmm, mi też kiedyś wyszła niedomykalność, ale zastawki trójdzielnej. Przed ciążą byłam u kardiologa i powiedział, że na wystarczająco czułym sprzęcie większości ludzi wyjdzie ta wada, dziwne... Mi się to objawia częstym kołataniem serca, ale nie miałam żadnych nakazów czy zakazów od lekarza.
Co do kolorów w mieszkaniu, to my pokój mamy pomalowany na groszkowy zielony, do tego fioletowe detale i meble wenge, więc łóżeczko też będzie raczej z ciemniejszego drewna
Jutro wizyta i mam stracha, że ubzdurałam sobie te ruchy i to wcale nie dziecko...W ogóle mam wrażenie, że przez ostatnie 3 tygodnie brzuch mi nie urósł, nawet chwilami że jest nieco mniejszy... Oby do jutra, to czekanie jest najgorsze...
Za to waga w końcu ruszyła i nadrobiłam 1,5 kilo z utraconych 4 po wymiotach.[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Kamenka, widzę, że wybrałaś imię! Piękna dzidzia:) a ja czekam... Jest godzina poślizgu.. Nie wiem, co ta baba w rejestracji robi, zamiast dzwonić, że się wizyta opóźni... Mąż ledwo zdążył towar odebrać, bo tak się spieszyliśmy.. A teraz z godzinę muszę się tu jeszcze denerwować
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
beatas wrote:Kamenka, widzę, że wybrałaś imię! Piękna dzidzia:) a ja czekam... Jest godzina poślizgu.. Nie wiem, co ta baba w rejestracji robi, zamiast dzwonić, że się wizyta opóźni... Mąż ledwo zdążył towar odebrać, bo tak się spieszyliśmy.. A teraz z godzinę muszę się tu jeszcze denerwować
Trzymam kciuki Badź cierpliwa i czekam na fotke TWoja...
a o imienu pisałam już duzo
wcześniej najwdoczniej nie doczytałaś mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 19:20
beatas lubi tę wiadomość
-
Magda34 wrote:Księgowa tam była dziś i powiedzieli jej, że jeszcze nie ma decyzji
Że były święta i urlopy i dlatego tak długo. Ponoć w ciągu kilku dni ma zapaść decyzja
Mam swoją działalność i jestem zatrudniona oprócz tego -
Dziewczyny od 16.01 w lidlu mają być termometry elektroniczne bezdotykowe za 49,99. Ja właśnie zastanawiam się czy nie kupić, koleżanka ma i sobie chwali, w sumie cena atrakcyjna. Czy któraś z Was ma może taki termometr lidlowski i może go polecić?
-
miluszka wrote:Dziewczyny od 16.01 w lidlu mają być termometry elektroniczne bezdotykowe za 49,99. Ja właśnie zastanawiam się czy nie kupić, koleżanka ma i sobie chwali, w sumie cena atrakcyjna. Czy któraś z Was ma może taki termometr lidlowski i może go polecić?
ja tam od poczatku mam ten staromodny standardowy i mi się sprawdzą zawsze -
Miluszka, ale nam w ciąży chyba nie wolno iść na promocję w lidlu:D obawiam się, że byłybyśmy staranowane:D moja szwagierka ostatnio pojechała po zwykłe zakupy, za wcześnie wyjechała z domu, przyjeżdża sklep zamknięty, a kolejka juz ogromna:D jak otworzyli sklep to wszyscy zaczęli biec i ona mówi, że też przyspieszyła kroku, taka presja:D haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 19:25
miluszka, Kawokado, Paula1991 lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:ja tam od poczatku mam ten staromodny standardowy i mi się sprawdzą zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 19:30