Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
miluszka wrote:Pati, podoba mi się ten lawendowy kolor
do tego biel ...ładnie będzie
Annielov, dzięki za konkretną odpowiedźco tam słychać?
Beatas czekamy na relacjęmiluszka lubi tę wiadomość
-
Piękne dzieciaczki
Już zazdroszę że macie wizyty ja dopiero za tydzien w środę :)Ale już bliżej niż dalej
Co do fotelika to mój Mąż kupił uzywany przez 6 miesięcy. Jeden z ponoc lepszych modeli na rynku. Nie ma zadnych śladów użytkowania:) więc zakup idealny. Uważam że jeżeli jakiś rodzic sprzedawał by fotelik który jest po wypadku to nie był by odpowiedzialnym czlowiekiem, jak ktoś kto ma dziecko moze narażać inne? Dla mnie niepojęte:) Ponoć foteliki które biorą udział w wypadkach poprostu na pierwszy rzut oka się nie nadają do uzytku więc ja się nnie martwię że mamy zły
Termometr bezdotykowy też chcemy kupić, ale jeszcze nie patrzylam ani na oferty rynku ani na opinie:) wszystko przede mną
beatas trzymam kciuki :-*
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMało czasu mam kochane, odkąd mam wolne od pracy to oddaje się w zupełności dziecku. Potem wiadomo że przy drugim będzie ciężko, choć będę się starać aby miały mnie oboje po równo
Jutro mam wizytę i troszkę się stresuje. Choć wierzę że z maluszkiem będzie dobrze
Co do waszego forum to non stop was podczytuje, sprawdzam co u was i waszych maluszków.. szczerze ? uśmiech mi nie schodzi z twarzy gdy widzę wpisy z pozytywnymi wieściami i zdjęcia USG z ślicznymi maluszkami.
Nelus ty już swoje przeżyłaś i tak sie cieszę że z Tobą i z dzidzią wszystko dobrzeCuda się jednak zdarzają, trzeba tylko w nie wierzyć !
miluszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnnieLov piekne zdjecia i cudna córcia
Beatas ja ostatnio jak bylam to sie wkurzylam bo mialam na 11 a jakas pipa mi sie wrabala na ta godzinę a miala na 16 wizytę, jeszcze ta w rejestracji nie poszla na gore zeby nia potrzasnac, a ta jak weszłam na górę to zaczęła kłamać ze ona miala tez na 11 jasne a mi kaktus rosnie na rece.
Sshape ale cudna rączka i malenstwo
Helena a czym dokladnie sie zajmujesz ? -
kuleczka777 wrote:Jak ja sobie pomyślę ze tez czeka nas malowanie i musze mojego przymusic do tego to słabo mi
Ja chce pomalować 2 ściany na szary i 2 na morski, mamy duży pokój i tez musimy wydzielić troche miejsca na łóżeczko i dodatkiu nas maluje teść jest wyuczonym malarzem choc nie pracuje w zawodzie także dla wnuka wszystko
-
Pati_89 wrote:
-
Helen wrote:mam wrazenie ze macie ciepły i zimny odcien fioletu, jeden jakby jagodowy a drugi zimny liliowy. Ja bym na waszym miejscu przemalowała chociaz te miejsca ciemne na jasny kolor, przy okazji sobie optycznie powiekszysz pokój. Jak coś to pisz na priv, nie bedziemy tu laskom forum zaśmiecać