Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do malowania my w sypialni postawiliśmy na biel i szarość dodamy tylko bibeloty dziewczęce lub chłopięce jak poznamy wkoncu płeć
jutro idę do Lekarza od wczoraj boki mnie gardło znowu katar mi doskwiera biorę l4 na 3 dni i będę Siedzieć pod kocem i Was czytać. W piątek wizyta u p. Ginekolog
Syn Filip 28 czerwiec -
Melduje sie! Wybaczcie dziewczyny, ale emocje musiały ze mnie opadnac! Najwazniejsze: dzidzia zdrowa! I uwaga... Bedzie dziewczynka! Myślałam, że się przewroce jak mi to lekarz powiedział
mowie mu, ze mial byc synek i mam już całą wyprawke, a ten, ze bedzie na chlopaka chodzic:D dobrze, ze z zamowieniem z endo sie wstrzymalam:D
Repose, Madzik84, Kawokado, Paula222, Agabtm, cass, Pati_89, aneczka2015, kuleczka777, kamenkaa, oldżi, Kiki97, Magda34, Joana33, miluszka, fairy_tale, Andzia SM, Lila2703, Paula1991, dais, xpaulinax, mmarzenak, evus, jakka, kirys, Kourtney lubią tę wiadomość
-
beatas wrote:Melduje sie! Wybaczcie dziewczyny, ale emocje musiały ze mnie opadnac! Najwazniejsze: dzidzia zdrowa! I uwaga... Bedzie dziewczynka! Myślałam, że się przewroce jak mi to lekarz powiedział
mowie mu, ze mial byc synek i mam już całą wyprawke, a ten, ze bedzie na chlopaka chodzic:D dobrze, ze z zamowieniem z endo sie wstrzymalam:D
-
beatas wrote:Melduje sie! Wybaczcie dziewczyny, ale emocje musiały ze mnie opadnac! Najwazniejsze: dzidzia zdrowa! I uwaga... Bedzie dziewczynka! Myślałam, że się przewroce jak mi to lekarz powiedział
wow no proszęSuper Gratuluje udanej wizyty.....
A w ktorym tyg niby Stwierdzili że ma być chłopczyk ?
MAsz fotke? -
U mnie na genetycznym inny lekarz pokusił się o okreslenie płci, ale nie dał mi 100%
jak widać jednak było za wcześnie:D muszę zamówienie z zary odwołać, bo jest typowo chłopięce:D
Ja na początku czułam, ze będzie dziewczynka i bardzo tego chciałam... Maż sie na tego syna uparł, a jeszcze pewna sytuacja się zdarzyła, że aż się ucieszyłam, jak lekarz powiedział, że to będzie chłopak i uwierzyłam!kamenkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyślałam że taki psikus żadnej z nas nie będzie dotyczył,a tu prosze
Ciekawe jaak to będzie przy porodzie u nas, zdarzają się przypadki że była dziewczynka przez całą ciążę a przy porodzie siusiaczek
Ja pewnie na Twoim miejscu nie moglabym uwierzyć,a potem po prostu bym się śmiała.
Ale najważniejsze że wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 22:18
beatas lubi tę wiadomość
-
beatas wrote:U mnie na genetycznym inny lekarz pokusił się o okreslenie płci, ale nie dał mi 100%
jak widać jednak było za wcześnie:D muszę zamówienie z zary odwołać, bo jest typowo chłopięce:D
Ja na początku czułam, ze będzie dziewczynka i bardzo tego chciałam... Maż sie na tego syna uparł, a jeszcze pewna sytuacja się zdarzyła, że aż się ucieszyłam, jak lekarz powiedział, że to będzie chłopak i uwierzyłam!
aa to fAJNIE wiec jak bedzie sie nazywac KSiężniczka?
ciekawe czy mi na połówkowym wyskoczy chloptaś ....
Chociaz 2lekarzy potwierdzilo dziewczynkebeatas lubi tę wiadomość