Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie odebrałam wynik cukru na czczo, nadal za wysoki choć dziś ciut niższy jak zwykle. Dziś 93, jutro mam wizytę w poradni, ciekawe czego się dowiem
AnieLove piękny synek
Nelus co za ludzie pracują w tych szpitalach, współczuję
-
nick nieaktualnyDziewczyny powiedzcie mi czy to normalne czy może udać się na jakiejś badania. Nie umiem spać w dzień ale w nocy przesypiam 12 godzin,czasem troszke wiecej wczorem poszłam przed północą spać i dziś wstałam chwile po 12 . To normalne,czy coś ze mna nie tak? Wydaje mi sie że to jeszcze za wcześnie żebym potrzebowala tyle snu.
Mam też anemie ale nie wiem czy to powod zmeczenia....
Podobno jak ma sie cukrzycę to potezeba duzo snuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 14:09
-
kuleczka777 wrote:Nelus jesteście bardzo silni i dacie radę. Dziwi mnie tylko fakt że jak miałaś już wtedy od razu plamienia to Cię nie wzięli na oddział. W Polsce to odrazu kładź się na oddział i nie wychodź minimum 3 - 4 dni. Przynajmniej tak u nas jest.
Helen a jak masz wystawiane zwolnienia po 2 tygodnie czy na miesiąc ? -
Kiki97 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy to normalne czy może udać się na jakiejś badania. Nie umiem spać w dzień ale w nocy przesypiam 12 godzin,czasem troszke wiecej wczorem poszłam przed północą spać i dziś wstałam chwile po 12 . To normalne,czy coś ze mna nie tak? Wydaje mi sie że to jeszcze za wcześnie żebym potrzebowala tyle snu.
Mam też anemie ale nie wiem czy to powod zmeczenia....
Podobno jak ma sie cukrzycę to potezeba duzo snu
Ale ja biorę dodatkowe żelazo przypisane, i powiem ci ze jest lekka poprawa.
Cukier na początku miałam w porządku. -
Helen,Magda: do mnie przyszło pismo, na ktore mialam odpowiedzieć i na ten czas decyzje wstrzymano, czekam teraz na ich ruch.. Na odpowiedz maja podobno 14 dni, ale oni jak widac mogą nie trzymac się terminow..
AnnieLov, "synus pozostał synusiem"hehe, sliczny jest!
JajkoNiesoodzanka, dzieki! Ja raczej tez sie zdecydowałam na ten ujastek, bo jednak zaczęliśmy ogladac z mężem " moje 609 gramow szczescia"i wiem, ze gdyby coś dobrze zajmą sie dzieckiem (odpukać!)...
Gratuluje wszystkich udanych wizyt!
-
AnnieLov śliczny synek
Gratuluję pozostałych udanych wizyt
Na to II prenatalne namówił mnie lekarz powiedział to samo co wy że będzie inne że badają narządy itd. Więc dzwoniłam i jesteśmy umówieni na 27.01 na 11a 10.02 lutego normalna wizyta u mojego ginekologa.
Michał się wita z wszystkimi ciociamiA że jestem wstydniś to niewiele widać
Wiecie jak dzieci bawią się w chowanego. Ukryją twarz i myślą że ich nie widaćto właśnie robił dziś mały chował twarz w łożysko i tyle go mama widziała
I piękny kręgosłup
A ja weszłąm tylko do tesco po zgrzewkę wody15 zł za body i 30 zł za komplet.
Agabtm, fairy_tale, wisnia11, Helen, mmarzenak, Repose, dais, oldżi, evus, Madzik84, Misia15, Magda34, Helenucha Klucha, Kawokado, Kourtney, kirys, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Kinder niespodzianka apropo Jazdy samochodem i autobusem to ja mam tak, że jak prowadzę to wszystko ok tylko jak jestem pasażerem robi mi się niedobrze. Wiec chyba niektóre ciężarne tak mają
Ja do piątku jak pisałam wcześniej na l4 Mam leżeć pod kocem i odpoczywaćSyn Filip 28 czerwiec -
kuleczka777 wrote:Helen to jak masz na miesiąc odrazu zwolnienie to możesz mieć kontrol lub wezwanie do ZUS. System jakoś im to wychwytuje i zaraz kontrola
-
Helen ja jestem na umowie normalnie i miałam kontrol, ale wydaje mi się że to dlatego że jestem zameldowana tam gdzie mama ma działalność zarejestrowaną czyli w domu
Ale jak miałam jeszcze swoją działalność i jak poszłam na zwolnienie najpierw na 2 tyg, kilka razy później wzięłam na miesiąc to od razu wzywali mnie na kontrol do Zus -
Pati89 ale się chowa
ważne ze zdrowy jak ryba
Annielov gratulacje udanej wizyty
wiecie co szkoda ze mąż zdjęcia nie zrobił na usg, ale mielismy obraz z Krzyk Muncha, dziecko tak smiesznie przyłozyło obie rączki przy główce.
Mąż póki co nie chce 3d bo trochę go te nasze obrazki przerażają, pokazuję mu czasami wasze pociechyi wiecie takie zniekształcone to dla niego szok, chodź mu tu widzimy ładne buźki
ale mnie za każdym razem rozbraja reakcja
i go trochę torturujębo mój mąż wogóle nie ma wyobraźni
.
fairy_tale, Helenucha Klucha, kirys lubią tę wiadomość
-
Lozeczko wyglada na solidne i wygodne
AnnieLov jakie dokladne zdjecie, wyglada jak bobaseksliczny synus
Z tym spaniem tez bym tak miala gdyby nie drugie dziecko i praca. Wydaje mi sie, ze przemeczenie jest czyms normalnym w ciazy, ale lepiej to skonsultowac z lekarzem i zrobic badania.