Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Też miałam bóle głowy straszne ale u mnie powód był jeden ... brak czapki
starą wyrzuciłam i nie miałam ale odkąd zakładam to pfffu pffu przeszło
mąż znowu wyczytał że to przez stres boli nas głowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 22:44
-
Repose i nic ci nie pomaga? Może ciepła kąpiel albo kubek mleka
albo liczenie baranów heh. Czasem te głupie sposoby są najlepsze
i powinnyśmy działać tak jak z małym dzieckiem - mieć rytuał i mózg dostaje informacje że zbliża się godzina do spania
a łóżko powinno być tylko do spania i kochania się
A wiesz co już najgłupszego mi się zdarzyło też parę dni z rzędu nie mogłam spać kręciłam się tylko i nie mogłam znaleźć miejscachciałam przebrać pościel myśląc że to pomoże i znalazłam pod prześcieradłem mały kamyczek chyba musiał się dostać jak pranie było suszone na dworze
mąż się śmiał z miesiąc od kiedy ze mnie taka księżniczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 22:52
Repose lubi tę wiadomość
-
Repose taaak hehe ciekawe jak się drugi urodzi, bo na pewno będą podobnie
Ale dobrze, oboje urodziny jak ciepło
Ja jestem ze stycznia, nigdy nie mogłam wyprawić urodzin przy ognisku i pod namiotami
( a tak by mi się marzyło
)
Repose lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja mam też problem ze spaniem... Teraz nie usne wcześniej jak ok północy... Masakra jakas... Ale mi lekarz powiedział że już może zacząć organizm się przyzwyczajac do nowej roli i nie przesłanych nocek...
Pati_89 fajnego szefa ma mążadla Was jeden wydatek mniej
Ja własnie ostatnio zauważyłam ze wieczorami też łapie mnie ból głowy i niestety apap nie pomaga muszę wtedy poleżeć i czasami przjdzie czasami niestety nieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 22:56
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Oj tak Paula znam to jestem z lutego i też marzył mi się zawsze jakiś grill zabawy na dworze albo pluskanie się w basenie z resztą bandy urodzinowej a tak o 17 ciemno a o 19 już rodzice podjeżdżali po koleżanki i tyle z imprezy
Paula222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj za bardzo emocjonalnie zareagowała na te wiadomość... I wylądowała na IP z plamieniem w zasadzie z zakrwawiona wkładka...przelezalam cały dzień. Po południu mnie wypuścili. Dostałam zakaz na forum od męża. Chyba muszę sobie zrobić odpoczynek. To co dzisiaj przeżyłam... Przepraszam was. Nieprzejmujcie się mna
-
nick nieaktualny
-
Kourtney no co Ty, odpocznij trochę bo ja mojemu mężowi staram się nie mówić i nie pokazywać jak się przejmuje wami ( to okrutne ale jakby widział też by zabronił ehh).. Ciekawe skąd ta krew
Uciekam spać dziewczyny, a raczej spróbujęMuszę zacząć stawać o tej 8
Śpijcie smacznie
-
Kourtney rozumiem ze robisz sobie przerwe w takiej sytuacji.
À le nie mozesz zabronic nam sie przejmowac :*
Dbaj o siebie i maluszka kochana i wroc do nas jak juz wszystko bedzie dobrze ^^
¨Paula ty brutusie zostawiasz mnie samaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 23:17
-
Kourtney wrote:Ja wczoraj za bardzo emocjonalnie zareagowała na te wiadomość... I wylądowała na IP z plamieniem w zasadzie z zakrwawiona wkładka...przelezalam cały dzień. Po południu mnie wypuścili. Dostałam zakaz na forum od męża. Chyba muszę sobie zrobić odpoczynek. To co dzisiaj przeżyłam... Przepraszam was. Nieprzejmujcie się mna
teraz twoja córeczka jest najważniejsza
wszystkie się niestety przejęłyśmy ale to tylko świadczy że nie jesteśmy z kamienia. Odpoczywaj i dbaj o siebie :-* ważne że już teraz wszystko jest w porządku :-*
-
Hej Dziewczyny jestem wrzesniowa Mamusia 2014(tak tak tak jak Nelus)i obecnie marcowe mamusie 2016, zostalam proszona o.przekazanie Wam wiesci od Nelly...
"(...) napisz dziewczyna z czerwcowek ze nie udało utrzymać się ciąży mimo że bardzo o to walczyłam do samego końca i ze życzę im powodzenia i żeby się nie martwiły! Ah no I ze mnie nie ma już na Belly także nie przeczytam co piszą,(...) to ich czas żeby się teraz cieszyć"nie chce zeby atmosfera przez to co Ja spotkalo sie tu popsula.. ja dodam od siebie ze jest mega dzielna i bardzo Ja podziwiam...3majcie sie i powodzenia Wam zycze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 08:32
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Eh. Weszłam napisać o niezbyt dobrych wieściach, a tu jeszcze gorsze
biedna Nelus...
a ja po echo serca i o ile z sercem ok, to kielichy miedniczkowe lekko poszerzone, mała wsteczna fala a w przepływie żylnym. Nie mam juz siły26 mam polówkowe, jesli przepływy sie potwierdza to zapewne czeka mnie pobieranie krwi pępowinowej (coś na zasadzie amniopunkcji). Na wynik czeka sie do 10 dni. Teraz czasu jest juz bardzo mało na jakieś decyzje w przypadku złych wyników, dlatego wszystko musi byc zrobione bardzo szybko... juz nie umiem nawet cieszyć się tą ciążą...