Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kuleczka777 wrote:Ile mozna brac dziennie tego magnezu jak mam 34 mg w tabletce i biore 4 dziennie ?
Bo znowu dostałam wykrecania stopy, a to strasznie wkurzajace i nawet bolace dość.
Mala sie ożywia na wieczór i fikolki robi chybaTeraz przerzuciłam na Slow Mag, biorę tak, jak jest napisane na opakowaniu (2 tabletki rano i 4 wieczorem).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 21:44
-
Miluszka pochwal sie zdjeciem jak poduszeczka juz zawisnie lub wczesniej
Poki co padlam po wieczornym treningu, zdrzemnelam sie z dzieckiem i teraz juz nie mam sil aby zaczac szyc, ale jeszcze mam czas. Waham sie ciagle tylko czy robic kocyk, czy moze zostawic na dole zamek i miec 2 w 1 czyli kocyk lub poszewke do wyboru w zaleznosci od pory roku.
Drugi dzien zlapala mnie zgaga, bleh. Wypilam mleko, zjadlam migdaly i licze ze pomoze, bo uczucie paskudne!
Co do wozkow sie nie wypowiem, bo my juz mamy kupiony i poki ci jestem nadal nim zachwycona (bugaboo cameleon3), ale jak urodzi sie maly i go potestuje sama dlugej wtedy sie wypowiem, bo starszak juz wozka uzywac nie chce abym mogla sprawdzic. Nie patrzcie tylko na wyglada, to na pewno.
Cass fajne ciuszkiCiucholandy wymiataja, nie ma co
U nas mustela sie mniej sprawdzila, od naszej lekarki dostalismy sporo roznych kosmetykow do testow i w sumie uzywalismy glownie Oilan (czesto byl w promocji w aptekach) oraz Emollum. Najlepiej mimo wszystko dzialal dziwny sposob ktory gdzies znalazlam, a wiec czysta oliwa z oliwek. Nie uczulalo a nawilzalo lepiej niz niejeden kosmetyk. Takze przez pewien czas dodawalismy ok 2 lyzki oliwy do kapieli i to sie sprawdzalo idealnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 22:57
miluszka, Melissa84, cass lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dais ta czysta oliwa to tylko dla skóry normalnej bo u nas ona tylko wysuszala
cuda nie wida stosowalam typu kompiele w krochmalu lub siemiu lnianym nam to nie pomagalo
innym dzieciom tak mi dr kazał odstawić oliwke jaką kolwiek w okres letni bo poci się mocno skóra a oliwki sa rozgrzewające! !!!
-
Hej baby
Ja dzisiaj cała noc spałam z otwartą buzia od wczoraj męczy mnie zamykający nos katar. Dzisiaj obudziłam się z bólem zatok zatkanym nosem ;( POMOCY!!
Prenalen krople do nosa to jakaś porażka, jadę z herbata z cytryna...Syn Filip 28 czerwiec -
nick nieaktualnyMy dzisiaj jedziemy wybierac meble kuchenne do domu. Najśmieszniejsze jest to że do dziecka już mamy wszystkie mebelki jedynie trzeba poskrecac i ścianę pomalować i będzie pokoik gotowy a do reszty domu jeszcze nic nie mamy
Bo myśleliśmy że będziemy wszystko zabierać z naszego mieszkania ale jednak go sprzedamy z tym wszystkim. Bardziej się tak opłacaoldżi, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgabtm wrote:Hej baby
Ja dzisiaj cała noc spałam z otwartą buzia od wczoraj męczy mnie zamykający nos katar. Dzisiaj obudziłam się z bólem zatok zatkanym nosem ;( POMOCY!!
Prenalen krople do nosa to jakaś porażka, jadę z herbata z cytryna...Agabtm lubi tę wiadomość
-
Agabtm wrote:Hej baby
Prenalen krople do nosa to jakaś porażka, jadę z herbata z cytryna...
Zdrówka! !!!
ja to przerabialam !!! I mnie pomagał czosnek ,mleko i miód. ..Ps. czosnek nie sprzesadzaj !!!!z sokim z malin też ostrożnie -
Miłej i udanej niedzieli dziewczyny.
Agabtm spróbuj czosnek, zgnieśc ząbek włożyć w gazę i do dziurki od nosa, wiem trochę drastyczne ale mi pomagało jak nici innego nie skutkowało, trochę sie nos odtykał. Uważj jak masz podrażnioną skórę o będzie piekło. Zdrówka. -
Witam się w niedzielę
Agabtm przerabiałam ostatnio zapalenie zatok. Mnie bardzo pomagały inhalacje z hipertoniczna i fizjologiczną solą. Dodatkowo gin. kazał mi brać na zatoki Sinupretodpoczywaj i wracaj do zdrowia.
Kourtney powodzenia na zakupachKaja lubi tę wiadomość
-
Agabtm ja bym probowala wlasnie tez inhalacji z sola i jak Cie bedzie meczylo ponad 2 tygodnie warto sie przejsc do lekarza, co by stan zapalny sie nie pojawil. Probuj tez sposobow na przeziebienie, wahaj cebule i takie tam czary mary
No wlasnie u nas krochmal nie dzialal a oliwa takKazda skora inaczej reaguje jak widac.
My zaczelismy dzien od rozmowy z rodzicami przez skype i cwiczenDzieki tym cwiczeniom zaczynam miec wiecej i wiecej energi
Witam sie w 22 tygodniukuleczka777 lubi tę wiadomość
-
Dais, a co dokładnie ćwiczysz? Pilates czy coś jeszcze? Ja narazie walczę z bólem pośladka, bo się ruszyć nie mogę. Mała uciska na nerwy i ból niezły. Moja gin powiedziała, żebym spróbowała kinezjoatapingu, bezpieczne w ciąży i pacjentki, którym dokucza rwa mówiły jej, że im pomaga. Więc idę się otaśmować w tym tygodniu