Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do kosmetykow to wlasnie musielismy sie przerzucic na serie kosmetykow typu oilatum czy emolium. Uzywalam ich przy synku dosyc dlugi czas, teraz uzywamy juz normalnych tylko krem nadal zostal jakis superhypoalergiczny dla dzieci z problemami skornymi, bo niestety w zimie robia mu sie suche placuszki na nozkach.
Wlasnie wrocilismy z szalonych zakupow, pojechalam po pilkie do fitnessu a wrocilismy z pilka ale tez BIEZNIAWlasnie ledwo zipie, bo troche pochodzilam, napompowalam dwie pilki pilatesowe i czas na relaks bo co za duzo to niebezpiecznie
Kupilam materialy na kocyk minky i przescieradlo dla starszaka, jak zobaczyl material w moster trucki to nie bylo wyboru. Chodzil potem z tym materialem dumnie jakby najlepsza zabawke dostalPlan jest uszycia dwoch kocykow, jeden dla Olafka kolor granat minky z materialem szarym w gwiazdki rozmiar 140 x 100 cm oraz maluszkowego kolor minky szary i material granatowy z kolorowe sowki rozmiar 70 x 90 cm.
miluszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://static.pokazywarka.pl/i/6285129/708703/screenshot-2016-01-30-20-41-02.jpg
Mnie się ten podoba,ale maja mały wybór kolorów
Albo wybiorę szary niebieski lub ten pomarańczowy
Ten Adamex tez mi sie podoba alle niestety u mnie nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 20:50
Melissa84, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Melissa84 wrote:Dais a stosowałaś coś u Olafka w stylu Oilatum??? Bo ja to u mojej Mai używałam i się super sprawdzało no ale teraz się zastanawiam co kupić dla Tymka. W internecie są teraz różne opinie- jedni mówią żeby stosować emolienty, inni żeby unikać tego typu kosmetyków póki u dziecka nie ma problemów skórnych i w sumie sama teraz nie wiem
My kremów wypróbowanych mamy multum i w końcu trafiliśmy na dobry krem dla nas te zwykłe emolianty nie dały rady ,a jestem mega zadowolona bo skóra czysta jak u pupci niemowlaka my stosujemy krem La Roche na AZS i tylko to nam pomaga !!!Melissa84 lubi tę wiadomość
-
agus3004 wrote:Dziewczyny my wybraliśmy ten wózek http://www.adamex.pl/pajero-alu-by-adamex polska firma, sprawdzona, świetnie wykonana
Co do wyprawki to ja z ciuszków bardzo mało kupie raczej to będzie kaprys mamusi, bo mnóstwo ubranek już dostaliśmy i jeszcze dostaniemy, łóżeczko tak samo, wózek kupują dziadkowie wiec dla Nas zostały rzeczy do pielęgnacji maluszka no i komoda na te wszystkie cuda
było przy nim dopisane sport, ale w sumie jak patrze to niczym się nie różni i jest połowę tanszy od quinny mooda, no ale najpierw musimy porównać z innym przed zakupem.
Znacie opinie o nim? bo to są wózki 2w1 ?co nie?
ale się dzisiaj zmachałam, kupiliśmy troszkę ciuszków w crocodilo i smyku, fajne promocje ale i tak wszystkiego nie mamy, bo już odpadaliśmy. Do tego się skołowałam trochę bo nie wiedziałam jak wyglądają śpioszki, ale już wiem
własnie czeka na mnie herbatka z imbirem bo starsznie się załatwiłam, gardło boli strasznie, na szczęście póki co nie widać anginy, bo u mnie najczęściej się w to przeistacza, wczoraj było mi cały dzień zimno, wieczorem trochę kaszlałam, no cóż mam nadzieję, ze się obejdzie bez leków, na razie mam tamtum verde w pastylkach.
Kiki wózki adamex mozesz zamówić przez internet. -
madziak2202 wrote:my też bylismy dziś "macać wózki"
najbardziej podoba mi się x-lander i navington
Co do x-lander to gwarancję super koleżanki mąż polamal plecy w spacerowce wymiana bez problemu za Free i szybko dwa dni robocze i miała wózek nam się nic nie dzieje od 21miesięcy urzytkowania inne koleżanki narzekają taki jak Kiki foto dała mąż również polamal plecy i gwarancji nie uznano a narzeka na koła plus coś jeszcze ,ale może model feler nie wiem tylko opinie mi wydała! !! -
Melissa84 wrote:Hej dziewczyny
Gratuluje udanych wizyt i przede wszystkim witam wszystkie nowe czerwcóweczki
Ja dzisiaj miałam pobudkę o 4:30 rano, bo córkę z mężem wyprawialiśmy na obóz narciarski a zbiórkę miała o 5:45. Troszkę się denerwuję bo koleżanka, którą znała się rozchorowała i ostatecznie nie pojechała i w sumie moja Maja została sama, praktycznie najmłodsza. No ale rozmawiałam z nią przez telefon i na razie jest ok
Tymek mi w brzuchu też zaczyna coraz bardziej szalećA poza tym to niezbyt się czuje bo złapał mnie katar i dni praktycznie spędzam w domu
Znacie jakieś skuteczne naturalne sposoby na zatoki???
A i chciałam się jeszcze zapytać czy macie już upatrzone jakieś wózki?? Ja szukam jakiegoś fajnego 3 w 1, ale póki co na razie nic mi w oko jeszcze nie wpadło
wczesniej połóż mały recznikiem, np taki jak do twarzy i na niego połóż chrzan.
wczesniej wrazliwą skórę czoła nasmaruj oliwką i trzymaj okład ok. 5minut.
słuchajcie a kocyk 70x70 to do wózka jest? czy do łóżeczka na początek mi styknie?
bo własnie taki kupiłam, skusiła mnie promocja i te piękne lemingi
a propo ciuszek kupowalismy w roznych rozmiarach od 58 do 74 max, pare body wziełam bo było taniej.
twardan nie jest źle chociaż macie łóżeczko
a i patrzylismy na wózek mutsy transporter ale gondola jest strasznie wielka i ciężka, no ale jak kto lubi, nie wiem jak evo bo akurat nie było...ale transportera była najwieksza ze wszystkich
Melissa84 lubi tę wiadomość
-
Ja pamietam jak ja napalilam się na wózek nawet z Anglii byłam skłonna go ściągnąć, ale babkę wychaczylam w galerii i zapytałam z użytkowania matko jaka opinie mi wydała że w sekundę zmieniłam zdanie więc zapytałam co poleca więc mi mówi że właśnie kupiła x-lander bo też poleciła znajoma !!!!
-
I ja dziś, i wczoraj trochę z mężem pochodziłam, pooglądałam
Wózek niezmiennie - Deltim Amelis (zresztą jak się okazało, ten sam producent co x-lander). Będziemy zamawiać razem z fotelikiem Maxi Cosi City.
No a dziś trochę po lumpeksach pochodziłam i takie wpadły cuda (przy czym jedne półśpiochy z pepco):
Lecę spać, bo deszczowa pogoda usypiająca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 21:25
miluszka, dais, wisienka, Kourtney, Helenucha Klucha, Kaja, mmarzenak, evus, kirys lubią tę wiadomość
-
Kuleczka, Moli5, beatas dzięki Kochane
Andzia, noo ciągle patrzę na to zdjęcie z USG, ciągle chodziłabym na wizyty i oglądała jego buźkę
Dais, to do dzieła
ja dziś znów szycie, udało się uszyć poduszkę chmurkę, poduszkę chmurkę z nóżkami takimi zwisającymi do powieszenia gdzieś przy łóżeczku na ścianę, ochraniacz na łóżeczko i sensorek z kolorowymi metkami, wszytym dzwoneczkiem i do tego szeleści, mega mi się podobano i poszewkę na jaśka
, chyba wpadłam w wir szycia, niedługo się uzależnię
nie wiem czy w ogóle użyję tego ochraniacza ale skoro miałam materiał na niego to uszyłyśmy, no zobaczymy, w każdym razie wyszedł super
Cass fajne ciuszki, u mnie właśnie piorą się moje wczorajsze perełki lumpkowecass, Andzia SM, Helen, Helenucha Klucha, Lila2703, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Co do x-lander to gwarancję super koleżanki mąż polamal plecy w spacerowce wymiana bez problemu za Free i szybko dwa dni robocze i miała wózek nam się nic nie dzieje od 21miesięcy urzytkowania inne koleżanki narzekają taki jak Kiki foto dała mąż również polamal plecy i gwarancji nie uznano a narzeka na koła plus coś jeszcze ,ale może model feler nie wiem tylko opinie mi wydała! !!
Jaki too był model?