Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Ja właśnie robie polecone przez Pati ciasto-Fione:D niestety nia miałam rozowego kubusia i bedzie troche poomaranczowy:D
Miluszka,piękne te Twoje wyroby:) ja sie wstrzymuje do 16.02 z zakupem kocykow, bo jak moja corcia znowu okaze sie synkiem to nie chce zostac z kocykiem w kolorze szarym, ale z dodatkiem pastelowego rozu:Dkuleczka777, miluszka lubią tę wiadomość
-
Beatas slusznie przy tylu niespodziankach lepiej zaczekac
Chcoiaz mozesz wybrac kolory uniwersalne, mysle ze grantac lub pastelowym morskim pasuje do obu plci, tak jak mieszanki z czerwienia. Jak uszyje moje to sie tez pochwale.
Quatriona sliczne te misie, wygladaja na pracochlonne -
Hej piękne!
Mnie dopadlo przeziębienieledwo żyje...
Staram się Was czytać na bieżąco bo później nie dam rady wszystkiego nadrobić
Miluszka i Smerfetka gratulacje udanych wizyt!
Jajko niespodzianka i Helena klucha piękne brzuszka
I najważniejsze witam sie w 23 tygodniuwow... Ale czas leci!
Buziaki dla Was i milego weekenduja zmykam do łóżeczka
Proszę nie naskrobcie dużo bo nie nadaze Was czytaćHelenucha Klucha, Pati_89, smerfetkaa, miluszka lubią tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Dais, ale ja już mam wybrabe wersje kolorystyczne i wzory zależnie od płci: D tak jak i zamysł na cały pokoik:D dla corci chce cos takiego:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f8be295ce6c.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c9432a2c779.jpg
Misia wracaj do zdrowka!
Dziewczyny, skyszalyscie, ze znowu panuje swinska grypa? W Krakowie 6 zachorowan.. Strach wychodzic z domu..Misia15, Melissa84, evus, kirys, ansad lubią tę wiadomość
-
Witam
Nie było mnie od wczoraj popołudniu i tyle nadrabiania:) dziś pierwsza bardzo źle przespana noc. Zasnęłam dopiero koło 4(o mamo!), obudzilam się o 6.30, udało się zdrzemnąć i wstałam o 9. Okropne to jest
Smerfetka, gratuluję udanej wizyty i dobrze rozwijającego się Synusia;)
Miluszka gratuluję, pewnie że widać buźkę, przekochanaBędzie Synus przystojniaczek:)
Te rożki świetne, jak tylko zdecydujemy się na jakiś kolor to też pomyślę nad czymś konkretnymPoczekam do połówkowych czyli do 16 i zobaczymy czy na pewno będzie Zuzia
Mnie ciekawi, że na żadnym dotychczasowym badaniu lekarz nie podał wagi dzieckaSwoją drogą możecie mi zdradzić jak to oblicza?? Na następnej wizycie już połówkowej pewnie powie a jak nie to sama się dopytam
Bo jestem bardzo ciekawa:) Ile szczęścia w sobie juz mam
Jajkoniespodzianak ładny brzuszek:) Już w spodnie ciążowe się zaopatrzyłaś? Kurcze muszę sama się rozejrzeć
Helenucha Klucha ubranka śliczne:) A tak z ciekawości zapytam na jki rozmiar kupujesz? Brzuszek już też ladnie pomału się zaokrągla:) ja swój też niebawem wstawię
agus3004 dziś nie muszę myśleć o obiedzie bo Teściowa zaprasza Nas do restauracjiJuż danie wybrane będzie czekał na mnie rosołek z makaronem, rybka, ziemniaczki i surówka, a na deser lody z gorącymi malinami
Quatriona świetny MiśJestem zakochana
Miłego dnia :-*
dais, smerfetkaa, miluszka lubią tę wiadomość
-
Beatas mialam tak samo, jeszcze nic nie bylo widac a ja panikowalam ze dziecko sciskam i zaopatrzylam sie w ciazowki w zasadzie kilka tygodni po tym jak dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy
Ladny kocyk, tez rozwazalam gwiazki ale sowki mnie bardziej przekonaly ostatecznie. A jaka opcja dla chlopczyka?
Andzia Twoja opcja obiadowa brzmi cudownieMy wlasnie po obiadku, byly warzywka na patelnie razem z kotletami schabowymi mniam
Przez Ciebie mam ochote na lody, a sa w zamrazarce co gorsza
Nie mam motywacji na basen cos dzisiaj, pogoda do niczego za oknem- pochmurnie, wietrznie i nijako i z domu mi sie nie chce ruszac.Andzia SM lubi tę wiadomość
-
W lutym chcialabym miec juz wszystko, oprocz mebelkow do pokoju.. Potem przyjdzie urządzanie domu, wiec wolę teraz mieć to już z głowy..
Przyszła mi kołyska! Została u rodziców, bo ja juz nie mam gdzie tego trzymać.. Jest urocza, ale skręcanie jej na instrukcji wydawało się bardzo czasochłonne, dlatego zostawiałam to na kiedyś mężowi:D kosz tylko złożyłam, bo byłam ciekawa i jest super, głębszy niż się spodziewałam i dość duży:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 13:27
dais, evus, miluszka lubią tę wiadomość
-
Andzia SM wrote:
Helenucha Klucha ubranka śliczne:) A tak z ciekawości zapytam na jki rozmiar kupujesz?
ja kupuję ciuszki od 56 do 68 żeby mieć tak do trzech czterech miesięcyale mam też parę 50 w razie W
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 13:30
Andzia SM, Helen lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Hej dziewczyny
Gratuluje udanych wizyt i przede wszystkim witam wszystkie nowe czerwcóweczki
Ja dzisiaj miałam pobudkę o 4:30 rano, bo córkę z mężem wyprawialiśmy na obóz narciarski a zbiórkę miała o 5:45. Troszkę się denerwuję bo koleżanka, którą znała się rozchorowała i ostatecznie nie pojechała i w sumie moja Maja została sama, praktycznie najmłodsza. No ale rozmawiałam z nią przez telefon i na razie jest ok
Tymek mi w brzuchu też zaczyna coraz bardziej szalećA poza tym to niezbyt się czuje bo złapał mnie katar i dni praktycznie spędzam w domu
Znacie jakieś skuteczne naturalne sposoby na zatoki???
A i chciałam się jeszcze zapytać czy macie już upatrzone jakieś wózki?? Ja szukam jakiegoś fajnego 3 w 1, ale póki co na razie nic mi w oko jeszcze nie wpadło