Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Miluszka tak jak dziewczyny pisały masz talent Kobieto! Nie pozwól mu sie zmarnować
Echhh że ja nie umiem szyć
Nic to gotowe cuda kupię
Melissa widzialam tą żyrafkę w akcji - niewiarygodne. Maluch tak jeździł nią po dziąsłach, że aż było słychaćWidać było że sprawia mu to przyjemność i przynosi ulgę
Też na pewno ją kupimy
Co do kocykow to mi strasznie podobają sie tkane, no dzianinowe takieZ tym że wybór jest taki, że na pewno kilka będę musiała nabyć
Przy starszakach miałam hopla na punkcie czapeczek i skarpetek, teraz będą kocyki
Zdrowka życzę przeziębionymMelissa84, miluszka lubią tę wiadomość
-
Ja jem dziś wszystko z czosnkiem, mąż w nocy chyba umrze z tego zapachu naczytalam się, że to naturalny antybiotyk i nawet odpowiada mi jego ostry smak. Chyba synuś to będzie ostry facet
Piękne kocyki.
Co do bólu brzucha to nie mam doświadczenia wiec nic nie podpowiem.miluszka, Melissa84 lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Agabtm tylko nie przesadz, bo jak kazdy inny antybiotyk nadmiar moze byc szkodliwy. Moj maz kiedys objadl sie czosnkiem i skonczylo sie na wysokiej goraczce (zjadl chyba 4 zabki). Jest zdrowy, ale jak wszystko w nadmiarze szkodliwy.
Raczej nie bede tej zyrafki kupowala, dosyc droga jak na gryzak, chyba ze drugi synek bedzie ciezko przechodzil zabkowanie, ciezej niz Olaf, to wtedy rozwaze.
Ogolnie synek wciaz mowi ze dzidzius bedzie Aleksander, wiec nie wiem czy nie bedziemy musieli zrezygnowac z Eryka, skoro Olaf tak Aleksandra chceJest jeszcze czas, wiec sie okaze
Kocyki sa super, tez mialam poprzednio faze i chyba ponownie bede miala. Miluszka dzieki za info o otulinie, wlasnie znalazlam w sklepie wiec bede musiala w tygodniu jeszcze podskoczyc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 19:40
Agabtm, miluszka lubią tę wiadomość
-
Jasne wszystko w granicach rozsądku
obym wstała jutro zdrowa jak kon bo czeka mnie maraton jutro w pracy Od 8 do 19 w domu będę dopiero gdzieś ok 19;30 kule żebym tylko to Wytrzymała....
A najważniejsze jest to, że czuje ruchy młodego jak pelza, bulgota, przepływa i plumkaCudowne doświadczenie
Syn Filip 28 czerwiec -
Cześć dziewczyny!
Jajko, nie martw się, maluszek najwyżej Ciebie osłabi, bo zabierze sobie co lepsze rzeczy:) lekarz wie co robi! Przecież dużo kobiet bierze antybiotyki w ciąży..
Kirys, ja nie zasne bez mojej motherhood:D wytrzymuje całą noc na lewym boku, ale z rana też mam ból biodra, który ustępuje jak przewroce sie na prawy.. Ale podejrzewam, że to przez zbyt długie leżenie w jednej pozycji:) bez poduszki bym nie przespała nocy na jednej stronie, wiec dla mnie rzecz nie do zastąpienia!
Helen, mi właśnie prenalen pomógł, choć w smaku jest okropny!
Mikuszka, masz talent! Podusie są przepiekne!!
Byliśmy dziś na zakupach i dokupiłam pare cudeńek córci<3 jutro się Wam pochwale:Dmiluszka lubi tę wiadomość
-
Cześć Kobietki
uff dawno mnie tu nie było a pamiętam jeszcze początki pierwszych stron a tu już prawie do tysiaka dochodzi
w związku z Tym przepraszam najmocniej że nie przeczytałam postów nie jestem chwilę w temacie więc muszę się trochę wkręcić
u Mnie duże zmiany nastąpiły od tamtego czasu kiedy byłam z wami przykro Mi że nie mogłam Was na bierząco śledzić ech tak dużo Mnie ominęło. U Mnie 20 tydzień 1 dzień
jeszcze nie znam dokładnej płci naszego maleństwa dowiem się na najbliższej wizycie . U mnie niestety tarczyca i skoki ciśnienia
muszę się strasznie pilnować wizytę mam 19 lutego więc liczę na lepsze wyniki Mam już dosyć tego Letroxu na czczo . bo muszę czekać i wstrzymywać głóda maleństwo budzi mamusię już od 6 rano i się domaga jedzonka . Brzuszek zaczyna dopiero rosnąć
mała piłeczka i pierwsze Ruchy już za Mną
jestem szczęśliwa .Mam pytanie
kiedy zacząć robić wyprawkę ? co kupić w pierwszej kolejności? czy to nie za wcześnie? pewnie już takie pytania były ale bardzo bym prosiła o odpowiedź z Góry dziękuję Kochaniutkie Pozdrawiam :* i Grrratuujęęę :**
Cytrynka -
Jak dobrze że tu dziś taki spokój bo ledwo nadrobiłam wczoraj
Dziś spacer z naszym chuliganem potem odwiedziny teściów, ustalony plan działania ( po moich urodzinach rusza remont yeah ) teść trochę męża postraszył bo chyba jako jedyny facet wie że z początkiem maja powinniśmy być gotowi z wszystkim i wyprawką bo nigdy nie wiadomopotem wpadła szwagierka z moją ulubioną sałatką i niedziela z głowy. Najadłam się Michał fika jeszcze kąpiel i do snu
Malacytrynka witaj po przerwieu nas tu różnie jedne czekają z wyprawka bo nie znają płci inne są już prawie gotowe
ja nie uznaję zabobonów wiem że mój synek jest zdrowy i tak zostanie
więc co mi wpadnie w oko to kupuję.
myślę że warto na ostatnim miejscu kupić kosmetyki czy witaminy itp bo większość ma termin ważności
ale to tylko taka sugestia
-
Pati_89 też nie wierzę w zabobony ale mama bardzo prosi żebym nie kupowała. Mimo że nie mieszkamy razem bardzo dba o Mnie i pilnuję żeby nie zapeszyć tylko bo jedną ciąże straciłam
u Nas lekarz na genetycznym mówił że chłopiec ale nie wierzę bo akurat mojego lekarza nie było i musiałam iść do innego nie byłam przekonana jakoś do jego doświadczenia ^^
poczekałam na wizytę u swojego gin i mówi że dziewczynka
więc już z mężem nie wiemy sami
i czekamy na 3D
Cytrynka -
No to rzeczywiście macie dwie wersje i każdą inną hehe
Doskonale Cie rozumiemchoć ciąży nie straciłam to staraliśmy dosyć długo a na I genetycznym wyszło ryzyko wad dość wysokie. Miałam miesiąc wyjęty z życia bo stres i płacz najpierw oczekiwanie na zabieg potem oczekiwanie na wyniki KOSZMAR! Ale w dniu kiedy otrzymałam pozytywne wyniki obiecałam sobie że nikt ani nic nie zabroni mi cieszyć się moim maluszkiem
niestety nie wiemy co będzie jutro ani za rok nawet po porodzie mogą stać się straszne rzeczy czego nikomu nie życzę
ale my nie możemy nawet dopuszczać takich myśli
-
JajkoNiespodzianka wrote:Dziewczyny, zwijam się z bólu żołądka od tych antybiotyków już cały dzień, aż mi dech zapiera tak boli, macie jakieś sposoby na złagodzenie? Osłonka nie pomaga.