Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
beatas wrote:Witaj Moni:) super, że będziesz miała parkę!
Helenucha, super okazja Ci się trafiła!
Witaj:)) Też bardzo mnie to cieszy, lekarz dwa razy potwierdzał a ja dalej nie wierzę w swoje szczęście. Marzyłam o córeczce:)
Dobrej nocki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:58
Helen, beatas lubią tę wiadomość
Nasza córeczka -
Czym się różni isofix od familyfix?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c81cf1d8ed4a.png
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd8432114437.png
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa7288cb47f7.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 00:40
evus lubi tę wiadomość
Mały Ryś -
Patutka wrote:
A gdzie w Warszawie takie cuda?chętnie bym pojechała
śliczne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI ja też witam w 24 tygodniu
W piątek wizyta nareszcie ... Ale zaczynam się stresować jak przed każdątrzymajcie kciuki :*
Miłego dnia !Helenucha Klucha, Lila2703, mmarzenak, cudak, twardan, Pati_89, kirys, Cinnilla, Helen, Melissa84, evus, Magda34, jakka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny proszę o kciuki , dziś mam połówkowe. Niestety dopiero o 17.40, oszaleję do tej pory...
No i nadszedł czas, gdy hemoglobina spadła mi poniżej normy i znowu liczne bakterie we moczu..ehh...był miesiąc spokoju. Dobrze ze w poniedziałek idę do gina.
Nie udało mi się nadrobić wszystkich wpisów, wiec profilaktycznie pozdrawiam wszystkie nowe forumowiczki , a za wszystkie wizytujące trzymam kciuki
Ps. Mam pytanie czy któraś z Was stosowała może w ciąży davercin miejscowo?twardan, Pati_89, beatas, dais, Cinnilla, Helen, Melissa84, evus, Magda34, Agabtm lubią tę wiadomość
-
Chyba mnie dopadło zum... Dziewczyny które przechodziły czy mogę prosić o pomoc? Mam uczucie pełnego pęcherza i takie jakby palenie w cewce moczowej, spory dyskomfort przy ruszaniu ale za to nic mnie nie piecze przy sikaniu. Spałam całą noc odkryta a śpię tylko w majtkach... Czy to może być zapalenie pęcherza?
Mały Ryś -
Witaj Moni
Lila2703, kciuki zaciśnięte za połówkowe! Któraś jeszcze dziś wizytuje? Ja dziś mam kolposkopię, w nocy nie mogłam spać, bardzo przeżywam to badaniemam na 13:00.
Beatas, rzeczywiście fajna cena tego laktatora,
Quratornia, odkryłaś jakieś wady podczas użytkowania tego laktatora? Zamieniłabyś go na jakiś inny? Chyba też nad nim pomyślę jeśli rzeczywiście się sprawdza bo jak widzę ceny laktatora lovi lub medela to powalają, niestety ;-/Lila2703 lubi tę wiadomość
-
Miluszka trzymam kciuki, żeby wszystko poszlo sprawnie i nie wykazało niczego niepokojącego
Helenucha z zum niestety nie pomogę (nigdy nie mialam).
Lila jeszcze raz kciukimiluszka, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle dziś mamy cudowny dzień
Po pierwsze wkroczyliśmy już w 24 tydzień a po drugie mamy wizytę, więc trzymajcie kciukiPóźniej pewnie was co nie co nadrobię
cudak, mmarzenak, twardan, Helenucha Klucha, Pati_89, beatas, kirys, Helen, evus, Magda34, jakka lubią tę wiadomość
-
Helenucha, easyfix jest tylko do nosidełka, a familyfix jest też kompatybilna z fotelikiem Pearl dla starszego dziecka (do 18kg)..
Co do zum, mnie zawsze najpierw bolał pęcherz, a potem dochodziło lekkie pieczenie.. Jeśli już wtedy wziełam urofuragine to przechodziło, jeśli nie mialam akurat to zaczynało piec coraz bardziej.. Zum czesto pojawiał mi się, jak za długo orzetrzymałam mocz..
Lila, AnnieLov - powodzenia na wizytach!Helenucha Klucha, Lila2703 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Lila2703, miluszka - trzymam kciuki za badania - wszystko będzie dobrze
Pati_89 - no to mamy w miarę blisko do siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 09:52
miluszka, Pati_89, Lila2703 lubią tę wiadomość
Nasza córeczka