Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny dlugo mnie tu nie bylo. Ciezko was nadrobic haha
Czy moglybyscie polecic mi jakis sklep internetowy z sukienkami ? W maju nam komunie corki i musze cos znalezc ladnego -
madziak2202 wrote:fajny ranking pieluszek: http://domowa.tv/test-pieluszek-dla-dzieci/
Fajny rankingciekawi mnie to zapalenie pieluszkowe przy używaniu pampers Premium Care.
U mnie dzieciaki używają pampersów, Tesco i Dada. Ja będę kupować Tesco.
Mały Ryś -
Cinnila ja tez zamawialam z allegro i w sumie mi sie trafily same niczym nowki, ale to byla tzn paczka z anglii
My wlasnie wrocilismy z synkiem do domu i mnie strasznie rozsmieszyl, bo maz poszedl na zajecia ze szwedzkiego i go podwiozlam. Mowie do synka 'Powiedz tacie papa' na co maly 'Nie, nie bede mowil papa, jedz, no jedz juz'. Prawie padlam ze smiechu slyszac od trzylatka 'jedz juz'. Kirys fajny unisex, mam podobne body z krotkim rekawkiem (te owieczki) i byly moimi jednymi z ulubionych. Ktores mialy dzisiaj wizyty, czekam na sprawozdanie i zdjecia
-
Hej babeczki:-)
Ja już po polowkowych. Będzie dziewczynka-HaniaWszystkie wymiary dobre,serduszko pika 150 u/m,narządy wew tez w porządku. Maluszek waży 370 gramów i nieźle bryka w brzuszku;-) Jestem bardzo szczęśliwa !!!
PozdrawiamMisia15, beatas, kuleczka777, Helenucha Klucha, Magda34, mmarzenak, evus, kirys, Bomblica, Helen, Pati_89, kasju, madziak2202, fairy_tale, Agabtm, Quatriona, Melissa84, ansad, Andzia SM, jakka lubią tę wiadomość
-
Przeczytalam ten ranking i dodam cos od siebie. Testowalismy takze pieluchomajtki i od razu pisze, ze u nas nigdy na noc sie nie sprawdzily a i zdarzalo sie czasem ze przemokly w dzien. Z testowanych majteczek mamy glownie szwedzkie firmy, ale pampers wyszedl lepiej od nich. Jako 1 stosowalismy huggies i sprawdzaly sie super- dobra chlonnosc i dopasowanie. Dadda byla ok w rozmiarze 3,ale np 4 sie potrafily przemiescic w nocy lub przemoknac. Carrefour chlonie niezle, ale sa strasznie sztywne i sztuczne jak dla mnie. Lidlowskie zwykle sa super i je zdarza sie do teraz uzywac na noc, bez przeciekow, moze troche nudne kolorystycznie. Za to wersja lidla super cienkie sa beznadziejne, za kazdym razem w nocy przeciek i to nie bokiem. Rossman byl w porzadku, bez rewelacji. Happy chyba nigdy nie mialam, wiec sie nie wypowiem. Bambino rowniez bez rewelacji. Ostatnie ktore moge jeszcze opisac co pieluchy wielorazowe firmy Bobolider, wygodne, wymagaja cierpliwosci w praniu, suszeniu, ale pupka nigdy nie odpazona, dziecko czulo sie swobodniej. Ze szwedkich firm gdyby ktos kiedys potrzebowal moje ulubione to Willys oraz Bamse, nie lubimy Libero (drozdze niz pampers a gorsze).
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Cudak, gratuluje! Jeszcze się okaże, że jednak będzie więcej kobietek:)
Kasja, super bryka:)
Kirys, udane zakupy! Lepiej kupuj unisex, bo z tego, co czytam maluchy cały czas płatają figle i zmieniają płeć co badanie:Dcudak, kasju, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Cudak gratuluję udanych połówkowych i brykającej Hani
Jak ja się nie mogę doczekać moich badań, jeszcze 3 dni.
Dzięki dziewczyny, mi te ubranka wydają się takie zwykłe, były dużo fajniejsze ale już typowo chłopięce albo dziewczęce. Przydadzą się i takie
Beatas mi lekarz jeszcze nie zdradzał płci, nawet w przybliżeniu. Na połówkowych to już raczej powinno być dobrze widać. W razie czego tydzień później mam kontrolę u mojego lekarza, więc jak dwóch niezależnych powie to samo, to będę szalećWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 20:23
cudak, dais lubią tę wiadomość
HelenkaRośnij zdrowo córeczko!
-
5
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 23:36
kuleczka777, Kaja, kirys, dais, kasju, Agabtm, beatas, Helenucha Klucha, Kourtney, Helen, SShape, evus, Melissa84, ansad lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Dziewczyny SORKI że mało piszę ostatnio... ale nadal trwa urządzanie mieszkania no i cały czas normalnie pracuję... ale dzisiaj muszę Wam napisać... Ludwik okazał się dziewczynką!!!
Byliśmy wręcz pewni co do płci bo potwiedzilo nam dwóch innych lekarzy.. a tu psikus...
to mała Królewna!
kasju, kuleczka777, cudak, Misia15, Kaja, fairy_tale, kirys, dais, mmarzenak, Agabtm, beatas, malacytrynka, Helenucha Klucha, Kourtney, Bomblica, evus, Melissa84, ansad, Andzia SM, jakka lubią tę wiadomość