X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kirys fajne ciuszki :)
    Kasju wózek maszyna :)

kasju lubi tę wiadomość

f2w3skjoxrbw67ni.png

Widzimy się 29.02 :)
  • maczka32 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny dlugo mnie tu nie bylo. Ciezko was nadrobic haha
    Czy moglybyscie polecic mi jakis sklep internetowy z sukienkami ? W maju nam komunie corki i musze cos znalezc ladnego ;)

1ed43c20c0ac72a613f930d07ca73df9.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziak2202 wrote:
    fajny ranking pieluszek: http://domowa.tv/test-pieluszek-dla-dzieci/

Fajny ranking :) ciekawi mnie to zapalenie pieluszkowe przy używaniu pampers Premium Care.
    U mnie dzieciaki używają pampersów, Tesco i Dada. Ja będę kupować Tesco.

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • dais Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnila ja tez zamawialam z allegro i w sumie mi sie trafily same niczym nowki, ale to byla tzn paczka z anglii :P My wlasnie wrocilismy z synkiem do domu i mnie strasznie rozsmieszyl, bo maz poszedl na zajecia ze szwedzkiego i go podwiozlam. Mowie do synka 'Powiedz tacie papa' na co maly 'Nie, nie bede mowil papa, jedz, no jedz juz'. Prawie padlam ze smiechu slyszac od trzylatka 'jedz juz'. Kirys fajny unisex, mam podobne body z krotkim rekawkiem (te owieczki) i byly moimi jednymi z ulubionych. Ktores mialy dzisiaj wizyty, czekam na sprawozdanie i zdjecia :D

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• cudak Debiutantka

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki:-)
    Ja już po polowkowych. Będzie dziewczynka-Hania :-) Wszystkie wymiary dobre,serduszko pika 150 u/m,narządy wew tez w porządku. Maluszek waży 370 gramów i nieźle bryka w brzuszku;-) Jestem bardzo szczęśliwa !!!:-)
    Pozdrawiam ;-)

Misia15, beatas, kuleczka777, Helenucha Klucha, Magda34, mmarzenak, evus, kirys, Bomblica, Helen, Pati_89, kasju, madziak2202, fairy_tale, Agabtm, Quatriona, Melissa84, ansad, Andzia SM, jakka lubią tę wiadomość

53c1c0efe2.png
  • dais Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytalam ten ranking i dodam cos od siebie. Testowalismy takze pieluchomajtki i od razu pisze, ze u nas nigdy na noc sie nie sprawdzily a i zdarzalo sie czasem ze przemokly w dzien. Z testowanych majteczek mamy glownie szwedzkie firmy, ale pampers wyszedl lepiej od nich. Jako 1 stosowalismy huggies i sprawdzaly sie super- dobra chlonnosc i dopasowanie. Dadda byla ok w rozmiarze 3,ale np 4 sie potrafily przemiescic w nocy lub przemoknac. Carrefour chlonie niezle, ale sa strasznie sztywne i sztuczne jak dla mnie. Lidlowskie zwykle sa super i je zdarza sie do teraz uzywac na noc, bez przeciekow, moze troche nudne kolorystycznie. Za to wersja lidla super cienkie sa beznadziejne, za kazdym razem w nocy przeciek i to nie bokiem. Rossman byl w porzadku, bez rewelacji. Happy chyba nigdy nie mialam, wiec sie nie wypowiem. Bambino rowniez bez rewelacji. Ostatnie ktore moge jeszcze opisac co pieluchy wielorazowe firmy Bobolider, wygodne, wymagaja cierpliwosci w praniu, suszeniu, ale pupka nigdy nie odpazona, dziecko czulo sie swobodniej. Ze szwedkich firm gdyby ktos kiedys potrzebowal moje ulubione to Willys oraz Bamse, nie lubimy Libero (drozdze niz pampers a gorsze).

Helenucha Klucha lubi tę wiadomość

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• beatas Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudak, gratuluje! Jeszcze się okaże, że jednak będzie więcej kobietek:)

Kasja, super bryka:)

Kirys, udane zakupy! Lepiej kupuj unisex, bo z tego, co czytam maluchy cały czas płatają figle i zmieniają płeć co badanie:D

cudak, kasju, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasja super ten wózek :) Chyba też sie zdecyduje na szary, ale jeszcze nie wiem na który wkońcu :)

Cudak gratuluję zdrowej córci :)

Kirys super zakupy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 19:23

cudak, kasju lubią tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello wieczorem ale dzień chciałam z Wami tutaj ale po przedszkolu to mnie scielo z nóg :-) jak usnelam to dzięki Marelemu nie zaspałem do dr rodzinnej i oczywiście obiad na wariata i nie tylko :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wózki !!! A co kolekcji ubranek ulala gratuluję udanych zakupów! !!

kasju lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudak super córci i ze zdrową !!!!!!

cudak lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dais co do pampersow to i nas tylko pampersa ja skusiłam się na Dada i przeplacilismy odparzenia na klejnotach i jak długo się goilo :-/ więcej nie kombinowalam !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• kirys Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudak gratuluję udanych połówkowych i brykającej Hani :-) Jak ja się nie mogę doczekać moich badań, jeszcze 3 dni.

Dzięki dziewczyny, mi te ubranka wydają się takie zwykłe, były dużo fajniejsze ale już typowo chłopięce albo dziewczęce. Przydadzą się i takie ;-)

Beatas mi lekarz jeszcze nie zdradzał płci, nawet w przybliżeniu. Na połówkowych to już raczej powinno być dobrze widać. W razie czego tydzień później mam kontrolę u mojego lekarza, więc jak dwóch niezależnych powie to samo, to będę szaleć :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 20:23

cudak, dais lubią tę wiadomość

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś zamówiłam fotelik samochodowy maxi cosi z bazą isofix w rewelacyjnej cenie i na dodatek babcia zdeklarowała się, że kupi nam wózek! :D

dais, beatas, cudak, evus, Melissa84, jakka lubią tę wiadomość

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenucha w super cenie tzn jakiej ? bo tez chyba bede kupować maxi cosi

cudak gratulacje dziewczynki :)

f2w3skjoxrbw67ni.png

• Patutka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 23:36

kuleczka777, Kaja, kirys, dais, kasju, Agabtm, beatas, Helenucha Klucha, Kourtney, Helen, SShape, evus, Melissa84, ansad lubią tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • kuleczka777 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka cudne te ciuszki :). Gdzie kupilas ?

f2w3skjoxrbw67ni.png

• HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny SORKI że mało piszę ostatnio... ale nadal trwa urządzanie mieszkania no i cały czas normalnie pracuję... ale dzisiaj muszę Wam napisać... Ludwik okazał się dziewczynką!!! :P Byliśmy wręcz pewni co do płci bo potwiedzilo nam dwóch innych lekarzy.. a tu psikus... :D

to mała Królewna! ;)
    90a02b89e0baa22agen.jpg

kasju, kuleczka777, cudak, Misia15, Kaja, fairy_tale, kirys, dais, mmarzenak, Agabtm, beatas, malacytrynka, Helenucha Klucha, Kourtney, Bomblica, evus, Melissa84, ansad, Andzia SM, jakka lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoinka gratuluję Córki !!!!!!! ulala corax więcej kobiet się ujawnia az sama jestem ciekawa kto u mnie mieszka !!!!!

Helen lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoinka89 koleżanka do 30tc obstawiala syna na polowkowym też syn a na sam koniec dziecię się u spokoilo i pokazało w 100% ze to córka będzie :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 822 823 824 825 826 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ